Mijn week in plaatjes #46

Zo, dat was me het weekje wel weer met al die stormen! Lichamelijk merk ik dat ook, heel moe en veel pijn. Gelukkig heb ik ook nog leuke dingen gedaan én hard gewerkt. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek fysio storm weer pijn hms fibro rustig aan werken druk

Het is zoooo koud op kantoor telkens, heel vervelend. Zeker als je sowieso al een eersteklas koukleum bent. Dus woensdag zat ik lekker met een dikke sjaal om én heerlijk muziekje in de oren te werken. ’s Middags naar de fysio gegaan. Was alweer even geleden, maar had zo’n last van mijn schouder. En dat heb ik geweten ook poeh! De fysio gaf me eerst een bindweefselmassage en daarna een gewone massage. Drie dagen lang voelde het of ik een blauwe plek had, maar daarna was de pijn helemaal verdwenen (gelukkig!). ’s Avonds maakte ik een heerlijk ovengerecht in de vorm van een vegetarische wraptaart én natuurlijk schreef ik direct een recept voor jullie.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek fysio storm weer pijn hms fibro rustig aan werken druk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek fysio storm weer pijn hms fibro rustig aan werken druk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek fysio storm weer pijn hms fibro rustig aan werken druk

Donderdag was dan eindelijk de deadline van een groot project waar ik het afgelopen half jaar druk mee was. Vooral de in de zomer en de afgelopen weken was het erg druk, dus het voelde even alsof ik de laatste dag het onderste uit de kan moest halen. Vandaar dat ik de dag begon met de quote. Alleen, werkte helaas de elektronica niet mee. Zul je net zien. Mijn computer in één uur tijd wel 5x opnieuw opgestart, maar hij bleef traag, niks openen en continu vastlopen. Toen zelfs ICT het niet meer wist en zij dat ze hem gingen formatteren was ik wel even in paniek. Ik kreeg voor the time being een leenlaptop mee. Gelukkig is uiteindelijk wel alles gelukt en op het nippertje alles aangeleverd bij de drukker! ’s Avonds was ik alleen thuis en dan is niks zo vervelend dan dat je geen Expeditie mag kijken. We nemen het tegenwoordig op, want Jochem is meestal pas rond half 10 thuis van zijn werk. Ik las dus de Cosmo met een kopje thee tot hij thuis kwam.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek fysio storm weer pijn hms fibro rustig aan werken druk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek fysio storm weer pijn hms fibro rustig aan werken druk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek fysio storm weer pijn hms fibro rustig aan werken druk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek fysio storm weer pijn hms fibro rustig aan werken druk

Vrijdag was het de 13e, voor velen bestempeld als ongeluksdag. Voor mij niet, Jochem herinnerde me eraan dat hij me 17 maanden daarvoor – ook op vrijdag de 13e – ten huwelijk had gevraagd. Ik vond deze leuke quote, die ik wel toepasselijk vond. Even omdenken 😉 Ik werkte ’s morgens thuis, lunchte met een pannenkoek en besloot ’s middags eens naar Middelburg te gaan. Even in m’n uppie wat kleding passen, shoppen en de Action leeg te kopen 😉 Helemaal fan trouwens van de shirtjes die Lilly Allen voor Vero Moda heeft gemaakt! ’s Avonds aten we bij Jochem zijn vader en omdat ik het koud had zat ik lekker tegen de kachel 🙂 Gezellig bijgekletst en daarna ook nog met de dames die naar de Winter Fair in de Jaarbeurs waren geweest.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek fysio storm weer pijn hms fibro rustig aan werken druk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek fysio storm weer pijn hms fibro rustig aan werken druk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek fysio storm weer pijn hms fibro rustig aan werken druk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek fysio storm weer pijn hms fibro rustig aan werken druk

Zaterdag werd ik wakker met het vreselijke nieuws uit Parijs. Vrijdagavond niks van meegekregen, ik sliep toen al. Ik scrollde ’s morgens lekker door mijn social media toen ik het bij zoveel mensen zag. Uit bed gestapt en meteen het nieuws aangezet. Zo bizar, zo dichtbij. Meteen besloten mijn gezellige vlog van de zaterdag ervoor een dag uit te stellen en een kleine ode te schrijven aan mijn geliefde stad van de liefde. De hele dag voelde ik me een beetje vreemd, bah. ’s Middags pakte ik de cadeautjes in voor mijn oma, die 81 was geworden. We hadden wat foto’s laten afdrukken van de bruiloft. Ook editte ik een video en schreef voor mijn blog. ’s Avonds rustig aan gedaan, filmpje gekeken.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek fysio storm weer pijn hms fibro rustig aan werken druk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek fysio storm weer pijn hms fibro rustig aan werken druk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek fysio storm weer pijn hms fibro rustig aan werken druk

Zondagmorgen de storm getrotseerd (whoeiiii wat een wind in Zeeland!) en naar de kerk gegaan. Dit was de eerste keer sinds onze bruiloft, voelt toch wel bijzonder er weer te zijn. Daarna nog in huis een en ander gedaan en ’s middags naar oma gegaan voor haar verjaardag. Was super gezellig, we hebben onder andere foto’s van de bruiloft bekeken.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek fysio storm weer pijn hms fibro rustig aan werken druk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek fysio storm weer pijn hms fibro rustig aan werken druk

Maandag had ik slecht geslapen dus wakker worden was een beetje een probleem. Gelukkig werkte ik thuis, dus hoefde ik me pas ’s middags aan te kleden voor afspraken buiten de deur 😉 Eind van de dag nog wat aan mijn blog gewerkt en intussen wat nootjes gesnoept. Heerlijk! Ik maakte een heerlijke soep, die ik morgen met jullie deel. ’s Avonds weer chill filmpje gekeken en vroeg naar bed.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek fysio storm weer pijn hms fibro rustig aan werken druk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek fysio storm weer pijn hms fibro rustig aan werken druk

Dinsdag weer moe wakker geworden. Die wind doet toch gekke dingen met je, zelfs in je slaap. Anyway, ik had een volle agenda dus keihard gewerkt en thee gedronken in de tussentijd. Ik had onder andere redactievergadering en had nog een berg redigeerwerk liggen. Heerlijk om met teksten bezig te zijn 🙂 ’s Avonds wilde ik nog een hoop doen maar feitelijk niks van terecht gekomen. Ik was de hele dag best moe maar uiteindelijk kon ik door de storm slecht in slaap komen. Merk wel dat het weer flink invloed heeft op mijn lichaam. Alles voelt heel onrustig en pijnlijk. Ook te zien aan de mega blauwe plek op mijn been waarvan ik geeeeen idee heb hoe ik er aan kom…

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek fysio storm weer pijn hms fibro rustig aan werken druk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek fysio storm weer pijn hms fibro rustig aan werken druk

Hoe was jouw week? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s