Loving Blends shampoo en conditioner | Review

Al begin dit jaar was mijn beste vriendin helemaal lyrisch van de collectie Loving Blends van Garnier. Maar, enig probleem was dat deze nog niet in Nederland verkrijgbaar waren. Tot nu, want ze staan sinds een tijdje ook in de Nederlandse schappen. Natuurlijk moest ik ze proberen na haar enthousiasme. Ik koos twee van de vier varianten: Honing Goud en Argan- & Cameliaolie en kocht zowel de shampoo als conditioner.

homeofdaisies garnier loving blends shampoo conditioner honing goud argan en cameliaolie bloemen rijk volume glanzend glad herfst verzorging badkamer douchen kopen proberen geur heerlijk home spa

Allereerst de verpakking. Ze springen er wat mij betreft uit in het schap. Mooi vormgegeven, rustgevende opmaak en luxe kleurgebruik. De doppen zien er stevig uit, niet iets dat zomaar kapot gaat. De prijsklasse is gemiddeld: je betaalt voor zowel de shampoo als de conditioner €3,49 per stuk.

homeofdaisies garnier loving blends shampoo conditioner honing goud argan en cameliaolie bloemen rijk volume glanzend glad herfst verzorging badkamer douchen kopen proberen geur heerlijk home spa

Neem, voordat je ze in je mandje kiepert, even de tijd om te ruiken. Want de geuren, die pakken je pas écht in. Mede daarom nam ik deze twee varianten mee naar huis. Honing Goud ruikt heel rijk en warm. Met de bestanddelen bijenwas en royal jelly maakt dit een zeer voedend product. Argan- & Cameliaolie heeft een ontspannende, bloemige geur. Een van mijn favorieten voor ’s avonds om totaal te relaxen. Door de oliën zorgt dit product voor glanzend en makkelijk doorkambaar haar. En die geur, die spoel je overigens niet door het doucheputje heen. Zelfs de volgende dag ruikt je haar heerlijk!

homeofdaisies garnier loving blends shampoo conditioner honing goud argan en cameliaolie bloemen rijk volume glanzend glad herfst verzorging badkamer douchen kopen proberen geur heerlijk home spa

Waar Honing Goud zijn naam aan dankt, is mede de glanzende formule die uit de fles komt. Het product voelt rijk en vol aan. Het brengt makkelijk aan, ruikt fantastisch en wast ook gemakkelijk weer uit. Hetzelfde is eigenlijk met de Argan- & Cameliaolie. Het enige verschil is dat de shampoo doorzichtig is en iets dunner. Voorzichtig dus dat je niet in één keer de hele fles leeg knijpt in je hand.

homeofdaisies garnier loving blends shampoo conditioner honing goud argan en cameliaolie bloemen rijk volume glanzend glad herfst verzorging badkamer douchen kopen proberen geur heerlijk home spa

homeofdaisies garnier loving blends shampoo conditioner honing goud argan en cameliaolie bloemen rijk volume glanzend glad herfst verzorging badkamer douchen kopen proberen geur heerlijk home spa

Die verpakking kan natuurlijk wel gouden bergen beloven, maar ervaar ik dit ook zo? Ja! Ja! En.. Ja! Het zijn werkelijk hele fijne producten die een hoop voor mijn haar doen. De geur is werkelijk fantastisch, het is fijn in gebruik, mijn haar voelt gezond aan, het glanst en is makkelijk doorkambaar. Je voelt direct een fijne laag over je haar, zonder dat het verzwaard.

homeofdaisies garnier loving blends shampoo conditioner honing goud argan en cameliaolie bloemen rijk volume glanzend glad herfst verzorging badkamer douchen kopen proberen geur heerlijk home spa

Ik ben enthousiast over wat ik tot nu toe van deze lijn heb geprobeerd en ga zeker ook de andere varianten aanschaffen. Heb jij ze al geprobeerd? xo Daisy

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Chelsey schreef:

  Ik was al erg benieuwd naar deze shampoos en conditioners, maar laat ze toch liggen. Ze bestaan uit siliconen, alcohol, kleurstoffen en parfum. Niet zo best voor het haar. Jammer, want het merk komt haar belofte eigenlijk niet na en ik was juist zo benieuwd naar deze producten.

  Like

 2. artisticstateofmind schreef:

  Ik twijfel steeds, misschien toch maar eens proberen dan!

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Nu bij kruidvat in de aanbieding, misschien aantrekkelijk om te proberen

   Like

 3. LotsofloveNatalia schreef:

  Ik gebruik deze producten al een maand of 2 en ben er echt super blij mee! Ik gebruik de shampoo, conditioner en haarmasker ervan. Deze producten ruiken echt super lekker en mijn haren worden er lekker zacht van!

  Liked by 1 persoon

 4. Eva schreef:

  Ik heb t masker! Ook echt een aanrader!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s