Mijn week in plaatjes #45

Deze week had een goede, stijgende lijn haha (laten we het op de positieve manier benaderen!). Eerst was ik nog steeds niet fit, beetje ziek, wat van kwaad tot erger werd. Maar gelukkig krabbelde ik weer op, kon ik nog wat lol maken én kreeg ik op dinsdag héél fijn nieuws.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary ziek astma benauwd puffer ventolin flixotide werk kantoor thuis funfest indoor feest t beest

Woensdagochtend begon op kantoor, maar eindigde al gauw thuis op de bank. Ik had me vrolijk (lekker warm!) aangekleed, ik kreeg vrije dagen akkoord voor in december toen halverwege de ochtend het toch weer op me viel. Bah! Alles behalve fit naar huis gegaan en de rest van de dag dik ingepakt op de bank gelegen. ’s Avonds kreeg ik ook nog eens enorme hoofdpijn aan één kant, zo erg dat ik er misselijk van werd. Vroeg gaan slapen en uiteindelijk eind van de avond wakker geworden waarbij de hoofdpijn was gezakt. Wel ontving ik ’s middags nog een leuke verrassing uit Australië!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary ziek astma benauwd puffer ventolin flixotide werk kantoor thuis funfest indoor feest t beest

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary ziek astma benauwd puffer ventolin flixotide werk kantoor thuis funfest indoor feest t beest

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary ziek astma benauwd puffer ventolin flixotide werk kantoor thuis funfest indoor feest t beest

Donderdag was niet veel beter. Helaas zit ik op mijn werk dicht tegen een deadline aan en moest ik dus wel een beetje mijn mail in de gaten houden en telefoontjes plegen. Tussen de bedrijven door proberen te rusten. Ik had echt letterlijk geen tijd om ziek te zijn. Gelukkig had ik al voldoende boodschappen in huis om de dagen door te komen en maakt ik ’s avonds mijn 10-minute-meal met verse pasta, spinazie, ui en room. Ohja en Bailey is (net als haar baasje en vrouwtje) gek van schoenen en ze pikte dus Jochem zijn slippers in 😉

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary ziek astma benauwd puffer ventolin flixotide werk kantoor thuis funfest indoor feest t beest

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary ziek astma benauwd puffer ventolin flixotide werk kantoor thuis funfest indoor feest t beest

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary ziek astma benauwd puffer ventolin flixotide werk kantoor thuis funfest indoor feest t beest

In de nacht van donderdag op vrijdag ging het even écht niet goed met me. Ik had het onwijs benauwd, had het gevoel dat ik geen zuurstof kreeg, waardoor mijn hart op hol sloeg. Ik heb zelfs met mijn hoofd buiten het raam gehangen om lucht te krijgen. Uiteindelijk mezelf rustig weten te krijgen en nog wat geslapen. Alleen had ik het de volgende morgen weer. Meteen de huisarts gebeld en ik werd er tussendoor gezet. Bleek ik toch weer last te hebben van mijn astma, dus de rest van de winter aan de puffers. Blegh! Het vervelende van weinig slaap én lucht tekort is dat je er zo verschrikkelijk moe van wordt. ’s Middags dus maar gaar op de bank film gekeken. Eind van de middag had ik een afspraak bij de kapper waar er zowaar (en dat na 14 maanden niet knippen!) bijna niks af moest. Ook bestelde ik kaartjes voor het I Love Beauty Event, waar ik op 12 december heen ga (kom je ook?)

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary ziek astma benauwd puffer ventolin flixotide werk kantoor thuis funfest indoor feest t beest

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary ziek astma benauwd puffer ventolin flixotide werk kantoor thuis funfest indoor feest t beest

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary ziek astma benauwd puffer ventolin flixotide werk kantoor thuis funfest indoor feest t beest

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary ziek astma benauwd puffer ventolin flixotide werk kantoor thuis funfest indoor feest t beest

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary ziek astma benauwd puffer ventolin flixotide werk kantoor thuis funfest indoor feest t beest

Zaterdag was ik eindelijk weer wat fitter. De puffers doen hun werking dus had eindelijk weer wat meer lucht. Wel een lekker chill dagje gehouden, want eind van de middag ging ik naar de verjaardag van Anne. Ze was vrijdag 30 geworden! Daar lekker gegeten, cadeaus uitgepakt en bijgekletst. Ik voelde me gelukkig goed genoeg om ook nog even naar FunFest te gaan. We waren allemaal nooit eerder bij de indoor versie geweest, dus het was wel even anders dan de outdoor editie waar we in september waren. Het thema licht was wel tof uitgewerkt en met onze glow in the dark bodypaint hoorden we er helemaal bij!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary ziek astma benauwd puffer ventolin flixotide werk kantoor thuis funfest indoor feest t beest

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary ziek astma benauwd puffer ventolin flixotide werk kantoor thuis funfest indoor feest t beest

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary ziek astma benauwd puffer ventolin flixotide werk kantoor thuis funfest indoor feest t beest

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary ziek astma benauwd puffer ventolin flixotide werk kantoor thuis funfest indoor feest t beest

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary ziek astma benauwd puffer ventolin flixotide werk kantoor thuis funfest indoor feest t beest

Zondag kon ik zowaar uitslapen tot half 11, dat lukt me nooit! Maar die nacht ook vaak wakker geweest en aangezien ik op het feest aan de fris zat voelde ik me behoorlijk goed 🙂 ’s Middags met Jochem en Barend uit lunchen geweest bij Katoen in Goes, een van mijn favo stekjes. Lunchen werd de hele middag daar chillen haha en ’s avonds nog filmpje thuis gekeken en vroeg naar bed gegaan.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary ziek astma benauwd puffer ventolin flixotide werk kantoor thuis funfest indoor feest t beest

Maandag voelde ik me ook weer fit, eindelijk! Ik probeer verder nog wel rustig aan te doen, want ik ben bang dat ik in die kwakkelmodus blijf. Het is nu al 2 weken af en aan dat ik me slecht/goed/slecht/goed voel. Het zet gewoon niet helemaal door ofzo die griep. Op kantoor weer wat orde op zaken gesteld en ook wat minder grote prio’s aangepakt die vorige week zijn blijven liggen. De ochtend was in elk geval snel voorbij! ’s Middags rustig aan gedaan en nog wat kleine boodschapjes gedaan. ’s Avonds filmpje gekeken.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary ziek astma benauwd puffer ventolin flixotide werk kantoor thuis funfest indoor feest t beest

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary ziek astma benauwd puffer ventolin flixotide werk kantoor thuis funfest indoor feest t beest

Dinsdag goede werkdag gehad. Ik ben blij dat ik me weer wat beter en fitter voelde. Scheelt een berg! En dat het goede nieuws kwam dat mijn contract weer met een half jaar wordt verlengd was natuurlijk helemaal top 🙂 Ik zit nog in elk geval tot volgende zomer onder de pannen. Toen Jochem thuis kwam had hij een leuke verrassing voor me in de vorm van een ketting met een mini globe eraan. Het bolletje draait zelfs! Super matchy matchy met mijn tattoo 🙂 ’s Avonds aten we bij Sophie en kletsten we lekker bij, want die hadden we al sinds de bruiloft niet meer gezien.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary ziek astma benauwd puffer ventolin flixotide werk kantoor thuis funfest indoor feest t beest

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary ziek astma benauwd puffer ventolin flixotide werk kantoor thuis funfest indoor feest t beest

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary ziek astma benauwd puffer ventolin flixotide werk kantoor thuis funfest indoor feest t beest

Hoe was jouw week? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s