Mijn week in plaatjes #44

Wat een weekie, wat een weekie! Ik was vooral heel moe en niet fit, toverde mezelf toch om in halloweensferen en takelde mezelf de dag erna tóch uit de bank om van de herfst te gaan genieten. En al met al heb ik best wel wat gedaan. Kijk je mee?

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram ziek moe hms fibro fibromyalgie slapen koorts herfst bladeren fietsen mooi weer halloween dead tinkerbel stad borrels schminken

Woensdag voelde ik me niet zo fantastisch. Blij dus dat ik thuis kon werken. Later op de ochtend kwam ik erachter waarom ik niet fit was. Ik bleek verhoging te hebben, tegen koorts aan. En dat heb ik niet snel, als ik ziek ben heb ik juist vaak ondertemperatuur. Toch wel doorgewerkt aangezien ik veel deadlines heb de komende tijd. Ik poste nog een foto van mijn nieuwe kunstwerkjes op kantoor, helemaal blij mee 🙂 Eind van de middag blij dat ik op de bank kon ploffen en met Bailey kroelen. Jochem was ’s avonds weg dus kon ik lekker met Phileine op de bank. Door die film voel ik me altijd meteen stukken beter.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram ziek moe hms fibro fibromyalgie slapen koorts herfst bladeren fietsen mooi weer halloween dead tinkerbel stad borrels schminken

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram ziek moe hms fibro fibromyalgie slapen koorts herfst bladeren fietsen mooi weer halloween dead tinkerbel stad borrels schminken

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram ziek moe hms fibro fibromyalgie slapen koorts herfst bladeren fietsen mooi weer halloween dead tinkerbel stad borrels schminken

De volgende ochtend was ik nog steeds niet fit, maar toen ik de beterschapswens van Michiel Huisman himself op mijn Instagram zag, begon mijn dag in elk geval met een dikke smile! Super tof! Ik nam een ontbijt in twee delen; na 2 beschuitjes en een groot glas water ook nog een flink glas vers sap en een beker speculaasthee. Yumm! Hoop dat ik die snel weer ergens kan scoren, want hij is bijna op 😉 Ik at die avond alleen, maar had niet zoveel in huis dus móest wel de deur uit. Prachtige kleuren deze herfst, kan niet anders zeggen!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram ziek moe hms fibro fibromyalgie slapen koorts herfst bladeren fietsen mooi weer halloween dead tinkerbel stad borrels schminken

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram ziek moe hms fibro fibromyalgie slapen koorts herfst bladeren fietsen mooi weer halloween dead tinkerbel stad borrels schminken

“De kleine dingen zijn de grote dingen” zeg ik altijd. En met dit kleine gebaar in de ochtend kun je toch niet anders dan jezelf goed voelen 🙂 Gelukkig had ik geen verhoging meer en kon ik ’s middags gewoon naar de nagelsalon om mijn nagels te laten bijwerken. Ik had ze voor de bruiloft expres wat langer gedaan dan wat ik anders zou doen, maar man man man na 3,5 week kon ik er werkelijk niks meer mee. Zo lang! Blij dat ze nu weer een fatsoenlijke lengte hebben en ik weer gewoon kan typen 🙂  Toen ik donderdag bij Aldi was zag ik crème brulee liggen om zelf af te bakken. In restaurants neem ik dat meestal, zooo lekker! En ik moet zeggen dat deze kant en klare ook zeker goed te doen was. Aanrader! Ohja en tijdens Expeditie terugkijken lach Bailey er weer rete-charmant bij. As usual…

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram ziek moe hms fibro fibromyalgie slapen koorts herfst bladeren fietsen mooi weer halloween dead tinkerbel stad borrels schminken

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram ziek moe hms fibro fibromyalgie slapen koorts herfst bladeren fietsen mooi weer halloween dead tinkerbel stad borrels schminken

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram ziek moe hms fibro fibromyalgie slapen koorts herfst bladeren fietsen mooi weer halloween dead tinkerbel stad borrels schminken

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram ziek moe hms fibro fibromyalgie slapen koorts herfst bladeren fietsen mooi weer halloween dead tinkerbel stad borrels schminken

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram ziek moe hms fibro fibromyalgie slapen koorts herfst bladeren fietsen mooi weer halloween dead tinkerbel stad borrels schminken

Zaterdagochtend wilde ik vooral lekker chillen maar daar kwam niet heel veel van terecht. Toen ik vanonder de douche stapte was ik gebeld door mijn zwager die problemen had met zijn auto starten. Nadat de auto weer aan de praat was ging hij naar de garage en paste ik even op de kinderen. Super leuk, ze waren helemaal in de halloween stemming! Zo tekende Chris een zombie met pukkels en lieten de jongens hun pompoenen zien. Later hebben we nog een verkleedfeestje gehouden 😉 Daarna had ik afgesproken met mijn moeder om koffie te drinken bij mijn ouders. Gezellig bijgekletst met iedereen! Eenmaal thuis nog even kunnen chillen voordat ik weer terug ging naar mijn zwager om Jochem’s oudste neefje te schminken. Hij had namelijk een halloweenfeest bij scouting. Hij werd een hele enge vampier brrrr! Toen snel mezelf geschminkt voor onze eigen party. Super leuk hoe iedereen zijn best had gedaan. Ik was trouwens Dead Tinkerbell 😉 En nee, I can’t pull off blonde…

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram ziek moe hms fibro fibromyalgie slapen koorts herfst bladeren fietsen mooi weer halloween dead tinkerbel stad borrels schminken

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram ziek moe hms fibro fibromyalgie slapen koorts herfst bladeren fietsen mooi weer halloween dead tinkerbel stad borrels schminken

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram ziek moe hms fibro fibromyalgie slapen koorts herfst bladeren fietsen mooi weer halloween dead tinkerbel stad borrels schminken

Zondag was ik behoorlijk moe en last van mijn lichaam. Ik was redelijk op tijd naar huis gegaan omdat ik toch merkte dat ik niet zo fit was als dat ik had gehoopt. Duurt bij mij toch iets langer denk ik om te genezen. Na heeeel lang op bed te hebben gelegen heeft Jochem me overtuigd toch naar buiten te gaan. Het was super lekker weer en toen ik eenmaal buiten was ging het ook wel. We fietsten naar de kinderboerderij, werden verliefd op mega grote en zachte en lieve en fluffy konijntjes! Zo cute! Nadat we geitjes hadden geaaid even uitrusten op het terras met deze koffieverrassing. Lust ik natuurlijk helemaal niet 😉 Omdat het zo goed ging besloten richting de zee te fietsen. Het was echt zulk fijn weer. Ook daar nog een terrasje gedaan maar ik merkte dat ik er toch aardig doorheen zat. De weg terug was zeer zwaar voor me en kon eenmaal thuis weer niks anders meer dan liggen. Ik kan daar behoorlijk van balen dat het het ene moment prima gaat en ik het volgende weer in de prak lig. Die lijn is maar heel dun en verschuift ook continu. Het ene moment kan ik iets wel aan en het andere moment niet. Daarom ook heel vroeg naar bed gegaan om hier niet de hele week last van te hebben.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram ziek moe hms fibro fibromyalgie slapen koorts herfst bladeren fietsen mooi weer halloween dead tinkerbel stad borrels schminken

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram ziek moe hms fibro fibromyalgie slapen koorts herfst bladeren fietsen mooi weer halloween dead tinkerbel stad borrels schminken

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram ziek moe hms fibro fibromyalgie slapen koorts herfst bladeren fietsen mooi weer halloween dead tinkerbel stad borrels schminken

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram ziek moe hms fibro fibromyalgie slapen koorts herfst bladeren fietsen mooi weer halloween dead tinkerbel stad borrels schminken

Maandag werd ik na bijna 10 uur slapen weer wakker. Nog steeds voelde mijn lijf zwaar, spierpijn, weinig kracht. Gelukkig kon ik thuis werken én werk ik maandag maar een halve dag. Kon ik wat langer blijven liggen en hoefde ik me niet aan te kleden. ’s Middags wat kleine huishoudelijke taken gedaan maar vooral rustig aan gedaan. ’s Avonds kwamen mijn broertje en zijn vriendin gezellig langs. Ook kwam mijn nieuwe blog op My Lovely Notebook uit

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram ziek moe hms fibro fibromyalgie slapen koorts herfst bladeren fietsen mooi weer halloween dead tinkerbel stad borrels schminken

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram ziek moe hms fibro fibromyalgie slapen koorts herfst bladeren fietsen mooi weer halloween dead tinkerbel stad borrels schminken

Dinsdag was ik – ondanks bijna 10 uur slaap – nog steeds doodmoe. Liep er ook behoorlijk als een zombie bij. Ik kon ook echt niet meer nadenken, wist niet eens wat ik ook alweer moest doen om mijn brood te smeren. Heel irritant! Toch gewerkt en gelukkig ging het al snel wat beter. Tussen de middag lekker veel vitamientjes geluncht én daarna nog even door het bos gewandeld met mijn collega. Echt fijn om even een frisse neus te halen, van het scherm weg te zijn en dan komen de beste ideeën 🙂 Toen ik eind van de dag het kantoor uitstapte zag ik de prachtige lucht, dus ik maakte snel wat foto’s vanuit de auto (ik stond stil op het terrein, niet met je telefoon spelen in het verkeer!!). Eenmaal thuis snel nog even mijn camera gepakt en op de dijk foto’s gemaakt. Ik houd van mooie luchten! ’s Avonds was ik alleen, wel fijn als je zo moe bent. Ik keek De Ontsnapping (lang niet zo slecht als ik had verwacht) en ging daarna lekker vroeg slapen.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram ziek moe hms fibro fibromyalgie slapen koorts herfst bladeren fietsen mooi weer halloween dead tinkerbel stad borrels schminken

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram ziek moe hms fibro fibromyalgie slapen koorts herfst bladeren fietsen mooi weer halloween dead tinkerbel stad borrels schminken

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram ziek moe hms fibro fibromyalgie slapen koorts herfst bladeren fietsen mooi weer halloween dead tinkerbel stad borrels schminken

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram ziek moe hms fibro fibromyalgie slapen koorts herfst bladeren fietsen mooi weer halloween dead tinkerbel stad borrels schminken

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram ziek moe hms fibro fibromyalgie slapen koorts herfst bladeren fietsen mooi weer halloween dead tinkerbel stad borrels schminken

Hopelijk vanaf nu weer een beetje fitter, want het is echt vermoeiend om zo moe te zijn hele dagen. Hoe was jouw week? xo Daisy

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Chelsey schreef:

    Ziet eruit als een leuke week, alleen jammer dat je je niet zo tof voelde. En wat een lief briefje van je vriend!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s