HEMA Deskplanner

Toen ik vorige week door HEMA struinde, ontdekte ik deze deskplanner. Ik had er nog nooit van gehoord, maar op het moment dat ik hem opensloeg was ik verkocht. Dit lijkt me ontzettend handig! Ik neem je mee door deze planner en vertel je wat ik er mee ga doen.

homeofdaisies desk planner hema homeofdaisies.nl blog blogger plannen planning agenda indelen blogpost review shoppen hema roze

Het leek me meteen handig om te gebruiken voor de planning van Homeofdaisies.nl. De planner bestaat uit verschillende onderdelen. Als hij plat op je bureau ligt, zie je een boven- en een onderkant. Boven de ringband is de bladzijde opgedeeld in 3 vakken; To Do en Notes hebben lijntjes en het derde vak is leeg. Hier kun je natuurlijk van alles mee doen, zoals nog meer notities maken of bijvoorbeeld een leuke tekening. Onder de ringband staan alle dagen van de week. Voor zaterdag en zondag is één lengte samen gebruikt.

homeofdaisies desk planner hema homeofdaisies.nl blog blogger plannen planning agenda indelen blogpost review shoppen hema roze

Wat opvallend is, is dat er – in tegenstelling tot een gewone agenda – hier geen weeknummers of datums instaan. Dit kun je dus volledig zelf bepalen wat je ermee doet, hoe je hem invult. Je hoeft dus ook niet te wachten tot eind december of begin januari om hem te gaan gebruiken. Ook ik ga er direct mee aan de slag!

Zoals gezegd ga ik hem voor Homeofdaisies.nl gebruiken. Nu gebruik ik al een hele tijd een notitieboekje waar ik werkelijk alles kriskras door elkaar in opschrijf. Als ik een leuk idee heb zet ik het erin, maar ook de wekelijkse planning wanneer welk artikel online komt. Het is dus een behoorlijke, chaotische rotzooi. En dat ben ik helemaal niet gewend van mezelf, want normaal ben ik super georganiseerd. Dat is bij deze verleden tijd!

homeofdaisies desk planner hema homeofdaisies.nl blog blogger plannen planning agenda indelen blogpost review shoppen hema roze

Ik schrijf dus zelf bij elke dag wat voor artikel ik ga plaatsen. Zo is het voor mij direct overzichtelijk. Achter de dag zet ik een vinkje wanneer ik de blog af heb en heb ingepland. Bij de To Do bovenin zet ik alle dingen neer die nog moeten gebeuren, bijvoorbeeld het schrijven of fotograferen voor een post, of het editten of uploaden van een video. Ik zie dus precies wat ik nog moet doen.

homeofdaisies desk planner hema homeofdaisies.nl blog blogger plannen planning agenda indelen blogpost review shoppen hema roze

Nu ik deze desk planner in gebruik heb genomen, merk ik meteen het gemak ervan. Ik kan nu meteen zoveel makkelijker vooruit plannen! Zeker met de feestdagen die in aantocht zijn, kan ik aan de hand van weeknummers bepalen wanneer ik bijvoorbeeld iets voor Sinterklaas post of wanneer mijn kerstlook af moet. Super fijn, want dan hoef ik zulke dingen niet meer zo last minute te bedenken (en te doen!). Ook zie ik welke gaten er nog moeten worden opgevuld, waar er nog posts moeten worden bedacht en kan ik beter evenwicht aanbrengen in wat ik per week plaat. Hierdoor blijft alles vloeiend en kan ik vooruit werken op momenten dat ik daar tijd voor heb.

homeofdaisies desk planner hema homeofdaisies.nl blog blogger plannen planning agenda indelen blogpost review shoppen hema roze

Ik gebruik deze planner nu welgeteld één week en ik ben er nu al zo blij mee! Even een uurtje zitten om mijn gewone weekagenda ernaast te leggen om te bepalen wanneer ik bepaalde dingen rondom een thema écht gedaan moet hebben en ik kan de rest er omheen plannen. Het is werkelijk zo overzichtelijk!

homeofdaisies desk planner hema homeofdaisies.nl blog blogger plannen planning agenda indelen blogpost review shoppen hema roze

Je kunt de deskplanner liggend of staand gebruiken en door de ringband gaat bladeren erg makkelijk. Het bevat 104 pagina’s van 80 grams vel. De desk planner kost €4,50.

Heb jij wel eens gewerkt met een deskplanner? Wat is je ervaring? xo Daisy 

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Wat een ontzeeeeettend leuk datum’huisje’! 🙂
  En super handig de deskplanner! Ga hem misschien aanschaffen voor het plannen van schoolopdrachten en leerwerk.

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Dank je wel, was een cadeautje 🙂 Lijkt me inderdaad ook handig voor (School)projecten etc. en voor het geld hoef je het niet te laten. Succes!

   Liked by 1 persoon

 2. theinspirationblogger schreef:

  Leuk! Ik gebruik hem voor school, maar voor je blog gebruiken is ook wel een goed idee!

  Liked by 1 persoon

 3. lisannebijker schreef:

  Wij hebben hem thuis ook!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s