Rustic Rose | Make-up look

De herfst is in volle gang en dat vraagt om een nieuwe look die is afgestemd op de prachtige kleuren buiten. Ik houd echt van de herfst én het is ook nog eens het seizoen dat qua kleuren het best bij mijn uiterlijk passen. Vandaag maak ik een rustiek roze look met een berg (voor mij) nieuwe producten.

homeofdaisies rustic rose ooglook make-up i heart makeup ur the best thing herfst fall mua

Bij de herfst denk je vaak meteen aan bruin, geel en rood, maar er komen nog zoveel meer tinten in de natuur voor. Daarom ga ik vandaag voor roze. Ik begon met de vaste basis van primer, eyeshadowbase, foundation, concealer en mijn wenkbrauwen. Voor de ooglook gebruikte ik het I heart Makeup U R THE BEST THING palette. Hierin zit een mix van matte en glanzende oogschaduws. Maar omdat je dit seizoen best mag opvallen, koos ik om alleen glitterende kleurtjes te kiezen.

homeofdaisies rustic rose ooglook make-up i heart makeup ur the best thing herfst fall mua

Ik begin met de lichtste kleur aan te brengen direct onder de wenkbrauw. Onder mijn wenkbrauwbot breng ik 1 tint donkerder aan en blend deze uit naar boven.

homeofdaisies rustic rose ooglook make-up i heart makeup ur the best thing herfst fall mua

Op mijn bewegend ooglid breng ik een donkerder roze aan. Deze heeft een meer rode ondertoon.

homeofdaisies rustic rose ooglook make-up i heart makeup ur the best thing herfst fall mua

Recht daarboven breng ik een donker paars/rode kleur aan. Pas wel op, hier moet je niet te veel van aanbrengen én heel goed uitblenden! Eerst zie je een foto waarbij het nog niet is geblend, en daarna wel.

homeofdaisies rustic rose ooglook make-up i heart makeup ur the best thing herfst fall mua

homeofdaisies rustic rose ooglook make-up i heart makeup ur the best thing herfst fall mua

Diezelfde donkere kleur breng ik 1/3 aan onder mijn onderste wimperrand. De rest vul ik in met de donkerroze.

homeofdaisies rustic rose ooglook make-up i heart makeup ur the best thing herfst fall mua

In mijn binnenste ooghoeken breng ik de tweede kleur roze aan. Deze veeg ik verder uit naar onder mijn onderste wimperrand en richting mijn wenkbrauw. Nu alleen nog mascara en dan is de oogloog klaar.

homeofdaisies rustic rose ooglook make-up i heart makeup ur the best thing herfst fall mua

Op mijn lippen breng ik Catrice C02 Rustic Rose aan uit de Limited Edition FALLosophy collectie. Met een zachtroze blush vol shine maak ik mijn Rustic Rose look af.

homeofdaisies rustic rose ooglook make-up i heart makeup ur the best thing herfst fall mua

homeofdaisies rustic rose ooglook make-up i heart makeup ur the best thing herfst fall mua

Wat zijn jouw favoriete kleuren deze herfst? xo Daisy 

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Mooie look! Ik gebruik deze herfst veel warme bruine tinten en goud.

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Bruin en goud zijn mijn standaard go-to kleuren, dus wilde nu even iets anders 🙂

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s