I love My Lovely Notebook | Unboxing

Al een aantal maanden schrijf ik eens per maand een artikel voor de website Mylovelynotebook.nl over mijn liefde voor notitieboekjes. Als ik ze ergens zie liggen kan ik het bijna niet laten ze aan te schaffen en ik gebruik ze dan ook werkelijk overal voor! Ploft er vorige week opeens een pakketje op de deurmat. Ik herkende het logo op de meteen. MLN! Wat een leuke verrassing! Ik neem jullie mee in mijn uitpak proces.

homeofdaisies my lovely notebook mln mylovelynotebook.nl webshop shoppen notitieboek cadeau gift uitpakken unboxing washitape fineliner pen stift handgeschreven kaart lief

Toen ik de verzenddoos openmaakte, ontdekte ik een cadeau. Wow! Dat zie je niet vaak. Je weet dat ik gek ben van kraft papier, dus dit was helemaal mijn stijl. Een mooie sticker met het logo erop en een lief, handgeschreven kaartje van eigenaresse Juliette.

homeofdaisies my lovely notebook mln mylovelynotebook.nl webshop shoppen notitieboek cadeau gift uitpakken unboxing washitape fineliner pen stift handgeschreven kaart lief

En nu denk je misschien ‘Leuk, maar jullie kennen elkaar’. Dat mag dan wel zo zijn, maar ik weet dat ze bij elke bestelling een handgeschreven kaartje erbij doet. Hoe leuk is dat? Dus als je bestelt, geef je eigenlijk jezelf een cadeautje!

homeofdaisies my lovely notebook mln mylovelynotebook.nl webshop shoppen notitieboek cadeau gift uitpakken unboxing washitape fineliner pen stift handgeschreven kaart lief

Ook had ze er een paar stickers met de quote ‘Make it a December to remember’ bij gestopt. Die ga ik zeker gebruiken komende feestdagen!

homeofdaisies my lovely notebook mln mylovelynotebook.nl webshop shoppen notitieboek cadeau gift uitpakken unboxing washitape fineliner pen stift handgeschreven kaart lief

Ik wist natuurlijk niet wat ik kreeg, dus ik kon niet wachten om het cadeaupapier eraf te halen. Daar ontdekte ik wel 4 (!!!) notitieboekjes, een fineliner en washitape. De notitieboekjes zijn in verschillende formaten. Ik ontving:
Nomess geribbeld notitieboek A5 wit
Nomess stijlvolle schriften set petrol-grijs
Notitieboek leer paars

homeofdaisies my lovely notebook mln mylovelynotebook.nl webshop shoppen notitieboek cadeau gift uitpakken unboxing washitape fineliner pen stift handgeschreven kaart lief

Mijn oog viel vooral op die laatste. Een prachtig, paars lederen boekje met touw om hem dicht te binden. De bladzijden zijn gemaakt van gerecycled papier, wat echt een heel tof effect geeft. Geen enkele bladzijde is hetzelfde! Ik ga echt goed nadenken waarvoor ik deze ga gebruiken, want hij is zo bijzonder.

Wat je op de foto niet echt goed ziet, is dat de petrol-grijze set is ingebonden met roze garen. Dat geeft het een erg speels effect! De bladzijden van het ene boekje hebben hokjes en de andere stippeltjes. Super handig voor school!

homeofdaisies my lovely notebook mln mylovelynotebook.nl webshop shoppen notitieboek cadeau gift uitpakken unboxing washitape fineliner pen stift handgeschreven kaart lief

De washitape is super gaaf. You know I love words and quotes, style, fashion and pretty things dus deze ga ik zeker veel gebruiken! De pen schrijft overigens hemels. Die gaat meteen naar mijn pennen stash op mijn thuis kantoor.

Wil jij jezelf of iemand anders ook een bijzonder notitieboekje geven? Dan heb ik leuk nieuws voor je. Als nu je bij je bestelling op MyLovelyNotebook.nl in de opmerking homeofdaisies vermeld stopt Juliette een gratis cadeautje bij je pakket. Deze actie loopt tot 10 november 2015.

homeofdaisies my lovely notebook mln mylovelynotebook.nl webshop shoppen notitieboek cadeau gift uitpakken unboxing washitape fineliner pen stift handgeschreven kaart lief

Veel shopplezier! xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s