Daisy Dream Forever by Marc Jacobs

You know I love me some Daisy! Als naamgenoot van deze parfumserie van Marc Jacobs, blijft het telkens weer kriebelen de nieuwste uitgave aan te schaffen wanneer hij uitkomt. Helaas zijn ze niet heel goedkoop, dus mijn collectie is zeker niet compleet. Maar toen mijn (toen nog) aanstaande hubby met een mooi ingepakte doos van een parfumerie thuis kwam, wist ik wel wat er in zat. Daisy Dream Forever. Ik review.

homeofdaisies marc jacobs eau de parfum daisy dream forever huwelijk trouwen cadeau douglas madelief geur geuren parfumerie

Binnen de Daisy by Marc Jacobs serie zitten verschillende lijnen. Daisy Dream is daar één van. De verpakking en de fles van de Dream Forever lijken dan ook enorm op zijn voorganger. Een prachtige, bijna bolvormige fles met bollen dop, barstensvol met blauwe madeliefjes. Het glas is ook blauw, maar doorzichtig genoeg om te zien hoeveel er nog in zit. De dop is van aluminium.

homeofdaisies marc jacobs eau de parfum daisy dream forever huwelijk trouwen cadeau douglas madelief geur geuren parfumerie

De geur is wederom heerlijk. Werkelijk, geen enkele geur uit de Daisy serie die mij niet pleased. Deze voelt zeer licht en luchtig en is zowel bloemig als fruitig. De fruitige tonen zijn bramen, frisse grapefruit, lychee en peer. Het hart is van jasmijn. Verder bevat het witte houtsoorten, muskus, blauwe regen en kokosnootwater.

homeofdaisies marc jacobs eau de parfum daisy dream forever huwelijk trouwen cadeau douglas madelief geur geuren parfumerie

Persoonlijk houd ik erg van frisse en bloemachtige geuren, zeker wanneer er een toon van jasmijn in zit. Aangezien dit een Eau de Parfum is blijft hij wat langer en beter zitten op de huid. Je hebt er dus niet zo veel van nodig én je ruikt het werkelijk de hele dag.

homeofdaisies marc jacobs eau de parfum daisy dream forever huwelijk trouwen cadeau douglas madelief geur geuren parfumerie

Ik heb deze versie voor een speciale reden gekregen, namelijk voor onze trouwdag. We hebben allebei een geur opgedaan die we ons de rest van ons leven zullen herinneren. Geur is namelijk emotie en als je hersenen een geur aan een moment koppelen zul je altijd even teruggaan naar dat moment wanneer je hem opnieuw ruikt. Ontzettend speciaal dus. En met de naam Daisy Dream Forever kan dat zeker niet mis gaan!

Wat is jouw favo geur uit de Daisy by Marc Jacobs collectie? xo Daisy 

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Leuke review! Welke vind je lekkerder, Daisy Dream of Daisy Dream Forever? Ben super benieuwd!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Daisy dream heb ik helaas niet dus daar kan ik niet over oordelen. En van alle varianten die ik heb kan ik ook eerlijk gezegd geen favo kiezen 😉

   Like

   1. haha ik ken het gevoel bij de Daisy parfums 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s