MRS Schot | Mijn wedding make-up look

Ta dam tadam, taaa dam tadam! Gisteren was ik de bruid en vandaag laat ik jullie mijn make-up look zien. Niet te moeilijk, niet te overdreven. Natuurlijke kleuren, een fijne glow en lipstick waarmee ik mijn man (aaaah wat klinkt dat gek!) de hele dag door kan zoenen zonder dat hij er onder zit. En natuurlijk laat ik jullie precies zien wat ik doe om de look te creëren. Kijk je mee?

homeofdaisies wedding look trouwen bruid bruiloft make-up look motd lotd fotd lotd

Zoals jullie misschien wel weten, heb ik besloten mijn make-up zelf te doen. Mede omdat ik altijd panisch wordt van mensen die mijn wenkbrauwen gek maken haha en het ook nog eens een hoop geld bespaard. Het is heerlijk om verwend te worden hoor, maar als je er zelf (of een vriendin) feeling voor hebt, waarom niet zelf doen? Heb ik toch weer €50+ in mijn zak gestoken. Natuurlijk is het belangrijk goede producten aan te schaffen, maar dit gebruik je natuurlijk vaker dan 1x en dus is dat het waard. In dit artikel neem ik je stap voor stap mee.

Ik begin natuurlijk met een goed gereinigde en verzorgde huid. Hierna smeer ik hem goed in met een primer. Onder mijn ogen smeer ik de magic silky base om mijn rimpeltjes goed op te vullen. Als dat eenmaal is ingetrokken, is het tijd voor de foundation.

homeofdaisies wedding look trouwen bruid bruiloft make-up look motd lotd fotd lotd

De  foundation  breng ik aan met een kwast. Hiermee verdeel ik het goed over mijn gezicht. Hallo zebra!

homeofdaisies wedding look trouwen bruid bruiloft make-up look motd lotd fotd lotd

Nadat ik het helemaal heb uitgesmeerd over mijn gezicht, dep ik het met de sponge egg in, zodat het helemaal egaal is.

homeofdaisies wedding look trouwen bruid bruiloft make-up look motd lotd fotd lotd

Dan is het tijd voor de concealer. De donkere variant smeer ik onder mijn ogen en de lichte zet ik aan op de plekken waar ik wil high lighten. Door hier nu al lichtere concealer op te smeren, valt die glow straks extra op. Ik smeer en klop het in met mijn vingers. Om het nog beter te blenden kun je ook de sponge egg gebruiken. Hierna smeer ik op de plaatsen waar ik wil high lighten nog wat liquid glow. Ook breng ik wat oogschaduw basis aan op mijn ooglid en smeer dit uit richting mijn wenkbrauwen.

homeofdaisies wedding look trouwen bruid bruiloft make-up look motd lotd fotd lotd

Vervolgens zet ik mijn wenkbrauwen aan zoals ik dit altijd doe. Hierna begin ik met de oogschaduw. De lichtste variant (high lighter) breng ik aan direct onder mijn wenkbrauw. De midden bruine kleur (mat) komt direct hieronder en breng ik breed aan vanaf de crease naar boven. De crease zelf zet ik nog iets donkerder aan met de donkerste kleur uit de palette. Dit laat ik iets bloeden aan de bovenkant van mijn bewegend ooglid en in de buitenste ooghoeken. Verder breng ik op mijn bewegend ooglid een mooie glanzende gouden oogschaduw aan.

homeofdaisies wedding look trouwen bruid bruiloft make-up look motd lotd fotd lotd

Onder mijn onderste wimperrand breng ik de donkerste kleur aan tot 2/3 (van buiten naar binnen). Die vul ik verder op met de high lighter die ik eerder gebruikte. Hiermee licht ik ook mijn binnenste ooghoeken op. Omdat ik kunstwimpers ga dragen, breng ik ook nog een zwarte lijn aan met liquid eyeliner. Hierdoor zie je minder goed de scheidingslijn tussen mijn eigen wimpers en de kunstwimpers. De kunstwimpers knip ik eerst op maat (houd ze even op je ooglid om te kijken hoeveel er af moet) en plak ik daarna vast met wimperlijm. Als deze helemaal goed zitten, maak ik mijn ooglook af met wat waterproof (hallo waterlanders!) mascara op de onderste wimpers.

homeofdaisies wedding look trouwen bruid bruiloft make-up look motd lotd fotd lotd

Ik poeder mijn gezicht af met matte poeder. De blush die ik gebruik is niet onwijs gepigmenteerd, maar shines like a diamond dus met die glow zit het wel goed vandaag! Vlak daarboven zet ik nog wat extra glow aan met glow pearls.

homeofdaisies wedding look trouwen bruid bruiloft make-up look motd lotd fotd lotd

Voor mijn lippen vond ik het vooral belangrijk iets te kiezen waar ik de hele dag plezier van heb, zonder elke 20 minuten te checken of het er nog een beetje appetijtelijk uitzag. Daarom koos ik voor de Provocalips. Deze blijft echt de hele dag goed zitten, breekt niet én geeft niet af. Zo kon ik al tijdens de fotoshoot 1000 kusjes geven zonder afdruk achter te laten. Ook met het eten hoefde ik me geen zorgen te maken dat mijn lipstick eraf zou gaan, een kleine touch-up was voldoende om de avond in te gaan.

homeofdaisies wedding look trouwen bruid bruiloft make-up look motd lotd fotd lotd

homeofdaisies wedding look trouwen bruid bruiloft make-up look motd lotd fotd lotd

En dat was de look die ik heb gemaakt voor mijn bruiloft. Ik ben natuurlijk benieuwd wat je er van vind! xo Daisy 

PS. Gedurende het foto’s maken veranderde het licht buiten onwijs. De zon ging mega hard schijnen dus moest mijn rolgordijn bijna helemaal dichtdoen om geen gekke strepen te krijgen. Vandaar dus dat er nogal wat kleurverschil zit in de tijdens- en na foto’s. Sorry!

Gebruikte producten:
Gezicht
Catrice Prime and Fine Smoothing Refiner for invisible pores and lines
Superlooks Magic Silky Base
Etos Foundation 001
Miss Sporty 10hr liquid concealer 002 Medium
Essence Stay All Day Concealer 10 Natural Beige
P.S. Liquid Glow
Miss Sporty So Matte Perfect Stay Smooth Pressed Powder 002 Medium
Miss Sporty Ohh! 2-Tones Blushed Again 010 Russian Doll
Kaviar Gauche for Catrice Blurring Powder Pearls C01 Sweet Secret

Ogen
Essence I Love Stage Eyeshadow Base
Catrice Chocolate Nudes Eyeshadow Palette (gebruikte kleuren: 2, 3 en 6)
Catrice Liquid Metal Eyeshadow 120 Satina Van Der Woodsen
Essence Super Fine eyeliner pen
Catrice Luxury Lashes Waterproof Volume mascara
I-Envy by Kiss Diva 02 wimpers (gekocht bij Primark)
Broadway Eyes Strip Eyelash Adhesive

Lippen
Rimmel Provocalips 200 I’ll Call You

Wenkbrauwen
Superlooks Eyebrow Corrector 04

Kwasten
Kruidvat Eyeshadow Pro 13
HEMA Countour blusher 159
Miomare powder brush
Primark foundation kwast
Kruidvat Vlinderkwast Pro 12
P.S. Sponge egg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s