Vandaag is de dag…

… dé dag waar ik al maanden naar toe leef samen met Jochem. Vanmorgen ben ik in de auto gestapt naar mijn ouders, waar ik in mijn oude slaapkamer zorgvuldig mijn make-up heb opgedaan, waar mijn lieve vriendin Simone mijn haren prachtig heeft gemaakt en waar mijn moeder heeft geholpen mijn jurk aan te trekken. Vandaag trouw ik met mijn grote liefde.

homeofdaisies wedding week trouwen boudoir shoot fotoshoot photoshoot marieke mol trouwdag vandaag 9 oktober 2015

Het is zó gek dat het vandaag al is. Mensen zeiden “Ben je nú al je bruiloft aan het plannen? Dat duurt nog zó lang!” Maar echt. De tijd gaat ontzettend snel en zeker de laatste maanden ging het hard. Aftellen heb ik niet gemoeten want ‘opeens’ was het nog minder dan 100 dagen, even daarna nog maar een maand en voor je het weet was het al ‘volgende week’. En vanmiddag om 15.00 uur trouwen we in de kerk.

De foto hierboven heeft mijn vriendin Marieke gemaakt. Normaal is ze van de baby fotografie, maar voor mij maakte ze een uitzondering. Deze foto komt uit de boudoir serie die we samen hebben gemaakt, speciaal voor Jochem. Die kreeg deze vanmorgen als verrassing voor ik weg ging. Hij mocht het pas open maken als ik weg was. Ik weet inmiddels wat hij er van vond…

Ook deze dag zal voorbij vliegen, zo heb ik me door velen laten influisteren. Het belangrijkste dat ik mezelf moet inprenten is genieten en bewust zijn van het moment. Aan niks anders denken dan nu. Nu, samen met hem, in het bijzijn van mijn allerliefste mensen, voor altijd.

De komende week ga ik zo veel mogelijk offline, maar vanaf morgen start de Wedding Week waarin ik jullie op homeofdaisies.nl dagelijks meeneem in de voorbereidingen. Morgen start ik met mijn trouwmake-up die ik – zoals gezegd – zelf heb verzorgd. De rest van de week zie je leuke DIY’s, tips en tricks en vertel ik je hoe ik de dingen heb aangepakt.

xo Daisy 

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Akosua schreef:

  Een heel fijne dag toegewenst vandaag! En heel veel plezier!

  Liked by 1 persoon

 2. artisticstateofmind schreef:

  Geniet van vandaag! ❤

  Liked by 1 persoon

 3. Juliette schreef:

  Mooie foto Daisy!!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s