Mijn week in plaatjes #40

Dat was een weekje wel hoor.. de laatste werkloodjes op kantoor én de start van de laatste loodjes voor de bruiloft. Een enerverende week, waar jullie op Instagram misschien niet altijd evenveel van mee hebben gekregen. Ik laat je hieronder mijn week in plaatjes zien, natuurlijk mét verdere uitleg.

 homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

Zoals jullie hadden gelezen was ik dinsdag bloed chagrijnig omdat mijn Eye-Fi kapot ging. Gelukkig had ik pas nog foto’s eraf gehaald dus was er niet heel veel verloren, maar toch… super vervelend. Ik had geklaagd op Twitter (uiteraard!) en uiteindelijk met iemand in contact gekomen van het bedrijf. Die beloofde me een nieuw kaartje op te sturen (ik wacht helaas nog steeds…) maar in elk geval fijn dat er zo goed op is gereageerd. ’s Morgens was ik sowieso alweer wat blijer, want mijn statistieken waren goed. Ik kijk elke morgen in bed eventjes naar de statistieken van mijn website. Zo grappig om te zien dat er ook buiten Nederland en België op mijn site wordt gekeken. Zeker vanuit Vietnam, want ik weet dat Juliette van My Lovely Notebook daar op vakantie is 🙂 Ook was het deze dag Broer-en-Zus dag. Ik postte daarom de foto van mijn broertje en mij én onze gezamenlijke liefde voor inkt. De kat op mijn enkel heb ik ook van hem gekregen voor mijn verjaardag 2 jaar geleden. Op mijn dip-momentje op kantoor kwam er net iemand appelflappen trakteren. Daar zei ik geen nee tegen! ’s Avonds nog even snel nieuwe foto’s maken voor mijn blog van donderdag, aangezien die oude op mijn kapotte Eye-Fi stonden. Caught in the moment door Jochem 🙂

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

Donderdag was het 1 oktober, de dag waarvan ik wist dat die ‘binnen’ zou komen. Het is officieel oktober en dat betekent de maand dat we gaan trouwen! Zoals jullie in de bijklets video zagen was ik na mijn werk echt even flabbergasted en realiseerde ik me hoe dichtbij het grote moment opeens was. Ik was ’s avonds alleen thuis dus maakte een makkelijk maaltje. Daarna mocht ik mijn cadeaubon ophalen bij TMC. Hij lijkt niet zo groot, maar het is een bord van ongeveer een meter breed haha! Dat wordt (binnenkort) shoppuhh!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

Vrijdag werd KPN geinstalleerd. Super grappig, want de monteur was een oude bekende. Beetje bijgekletst 🙂 Daarna moest ik nog even een paar dingetjes doen voor m’n werk en daarna kon ik hem écht voor 2 weken uitschakelen. Heerlijk! Telefoon uit, mail uit, ik ben er even niet 😉 ’s Middags veel voorbereidingen getroffen voor de bruiloft, schoot gelukkig goed op. Toen ik daarna nog boodschapjes ging doen schoot het alleen even in m’n rug, vandaar die denkrimpel in de auto. Gillend ging ik zitten pff… Had graag daarna nog naar het terras gegaan met Jochem maar dat zat er met de pijn echt niet in. Vroeg naar bed gegaan.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

Zaterdag was ik super vroeg wakker, maar ja, dat krijg je als je vroeg naar bed gaat. Wel lekker blijven liggen en blogs en YouTube liggen kijken. Jochem moest natuurlijk wel nog even werken en kwam me verrassen met ontbijt op bed. Husband of the year 😉 Daarna MEGA productief geweest voor homeofdaisies.nl. Vooral veel vooruit gewerkt voor de Wedding Week die aanstaande vrijdag start. ’s Middags nog even wat dingen in de stad gedaan en toen liep ik tegen deze prachtige stolp aan. Heb er een leuk idee voor, maar dat zien jullie binnenkort wel 🙂 Daarna Jochem van z’n werk gehaald en nog heerlijk een drankje op het terras gedaan. Hoe verwend zijn we met het weer?! Love it! ’s Avonds lag ik alleen wel met een ontzettend koude neus in bed. Eén van de fijne aanverwante kwaaltjes van mijn reuma is Syndroom van Reynaud. Hierbij zijn je ‘uiteindes’ koud. Dat uit zich vooral in koude handen en voeten, maar soms dus ook neus en oren. Voelt echt alsof het eraf vriest, super irritant!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

Zondag was het dierendag. Ik was wederom vroeg wakker, dus lekker de hele ochtend met Bailey op de bank gelegen. De stress van de afgelopen tijd kwam er een beetje uit denk ik, want ondanks dat ik gewoon 9 uur per nacht slaap voelde ik me ontzettend moe. Pas halverwege de middag werd ik productief en heb ik nog wat dingen voor de bruiloft voorbereid.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

 

Maandagmorgen was het tut-tijd. Heerlijk een maskertje genomen, mijn meeeters verwijderd met stripjes en daarna naar de pedicure geweest. Poezelige voetjes voor de bruiloft! ’s Middags met Jochem het huis opgeruimd, naar de milieustraat gereden, post weggebracht, taart gebakken, spullen in de stad gehaald voor de bruiloft én een nieuw/groter geheugenkaartje. Fijn zo productief zijn! 🙂 Omdat we allebei nogal wat zoets hadden gesnoept van de taart hadden we niet zo’n honger, dus werd het simpel soepje uit zak (wel extra groenten bijgevoegd voor het idee) en wraps met vis.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

In de nacht van maandag op dinsdag heb ik bijna niet geslapen. Niet omdat ik nerveus was ofzo, maar ik was gewoonweg niet moe. Daar baal ik altijd zo van, want de volgende dag heb ik daar altijd veel last van. Het lijkt dan wel of ik een kater heb. Zelfs met mijn mega saaie boek (echt, what a snooze!) werd ik niet moe. Heb gewoon meer dan een uur gelezen zonder 1 geeuw! Met ongeveer 3,5 uur slaap achter de rug waren mijn concealers in elk geval NIET overbodig. Ik moest er sowieso vroeg uit, want om 9.00 uur sharp werden we bij het stadskantoor verwacht voor ons burgerlijk huwelijk. Omdat ik band ben dat ik snel moe ben op de bruiloft, hebben we dat gedeelte losgehaald van onze grote dag. Vrijdag trouwen we ook nog in de kerk en dat voelt voor ons ‘echter’ dan het burgerlijk huwelijk. Dus ’s morgens vroeg waren we daar met alleen onze getuigen en mama-de-fotograaf. In een klein hokje was het met welgeteld 10 minuten voor elkaar. We gaven elkaar het ja-woord (was super grappig, we moesten gewoon de hele tijd lachen omdat het zo formeel was), iedereen een handtekening en we stonden weer buiten. Daarna hadden we wat familie (die niet moesten werken) uitgenodigd voor koffie en taart bij ons thuis. Toen kwam een bezorger een mooie bos bloemen brengen van mijn lieve collega’s en ontvingen we al wat kaartjes. ’s Middags haalde ik mijn trouwjurk op, yay! Nog even voor de laatste keer gepast en gecheckt of de veranderingen goed waren gedaan (hij zit perfect!) en toen naar mijn ouders gebracht. Toen met m’n man (oh wat klinkt dat grappig!) lekker in de stad geluncht en filmpje gekeken.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram wordpress statistieken trouwen huwelijk voorbereiden voorbereidingen huwelijk gemeente eten food foodie wedding prep

En zo zit ik midden in mijn wedding week. Voor jullie begint deze op vrijdag aanstaande met een week lang ALLES over trouwen. Hoe was jouw week? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s