Catrice Luxury Lashes | Review

Wie wil er nu niet weelderig lange wimpers met oneindig volume? Ik in elk geval wel en dus probeerde ik de nieuwe mascaralijn van Catrice, de Luxury Lashes. Alleen de naam klinkt al high end en de flesjes doen er zeker niet aan onder. Maar, geeft de mascara ook de volume waar je van droomt? Ik testte 2 van de 3 varianten voor je uit.

homeofdaisies catrice luxury lashes dramatic volume mascara waterproof volume mascara cashmere proteine review kruidvat korting shoppen make-up motd fotd lashes wimpers proberen lengte krul

Ik kocht de Catrice Luxury Lashes Dramatic Volume Mascara en de Catrice Luxury Lashes Waterproof Volume Mascara. Beiden kosten ze €4,89 (nu 1+1 gratis bij Kruidvat!). Laat ik meteen even in gaan op de hulzen, want die spraken me direct aan in het schap. Een beetje anders dan anders, doordat er een draai in zit. De respectievelijk koperen en aquakleurige band en letters rond de huls springen direct in het oog. De naam doet het zeker eer aan, want ik vind het echt een luxueuze uitstraling hebben.

homeofdaisies catrice luxury lashes dramatic volume mascara waterproof volume mascara cashmere proteine review kruidvat korting shoppen make-up motd fotd lashes wimpers proberen lengte krul

De Waterproof variant is verder redelijk gewoon, niet anders dan anders. Wanneer je de dop van de huls draait komt er een redelijk dikke V-vormige borstel tevoorschijn met veel haartjes. Dit belooft veel goeds, want de vele haartjes zorgen voor de volume en slaan geen enkele wimper over. Wat alleen daardoor wel kan gebeuren, is dat de wimpers aan elkaar plakken en gaan klonten, en dat is natuurlijk niet iets dat je wilt.

homeofdaisies catrice luxury lashes dramatic volume mascara waterproof volume mascara cashmere proteine review kruidvat korting shoppen make-up motd fotd lashes wimpers proberen lengte krul

De volume is verder prima als je hem voorzichtig aanbrengt en zorgt dat de wimpers niet tegen elkaar aan komen. Op de borstel zelf zitten in elk geval geen klonten en dat is positief. Wel vind ik dat de mascara redelijk dik aanbrengt, wat ik niet had verwacht. Dat had van mij wel iets dunner gemogen. De mascara is verrijkt met Cashmier proteïne. Wat dat precies doet weet ik niet, ik merk eigenlijk weinig verschil met andere mascara’s.

homeofdaisies catrice luxury lashes dramatic volume mascara waterproof volume mascara cashmere proteine review kruidvat korting shoppen make-up motd fotd lashes wimpers proberen lengte krul

homeofdaisies catrice luxury lashes dramatic volume mascara waterproof volume mascara cashmere proteine review kruidvat korting shoppen make-up motd fotd lashes wimpers proberen lengte krul

Dan de Dramatic Volume Mascara. Het eerste dat mij opviel – en verraste! – was de geur van de mascara. Dat ruikt lekker! Ik ben heel slecht in het omschrijven van geur, maar het zorgt bij mij wel echt voor die beleving van luxe. Tot zover zeer geslaagd. Wanneer je de dop van de huls schroeft, komt er een gedraaide borstel tevoorschijn met heel veel haartjes en mega veel klonten. Hè, daar baal ik van! Ik moet dus flink de borstel aan de huls afsmeren om de meeste klonten eraf te krijgen.

homeofdaisies catrice luxury lashes dramatic volume mascara waterproof volume mascara cashmere proteine review kruidvat korting shoppen make-up motd fotd lashes wimpers proberen lengte krul

Maar omdat ik nog steeds benieuwd ben naar hoe die gedraaide borstelkop werkt, ga ik verder. Tot mijn verbazing brengt de mascara dun aan. Dat had ik niet verwacht na al die klonten. De separatie is heel goed en de volume prima. Het is wel even wennen met aanbrengen, omdat ik normaal een gewone rechte of V-vormige borstelkop gebruik.

homeofdaisies catrice luxury lashes dramatic volume mascara waterproof volume mascara cashmere proteine review kruidvat korting shoppen make-up motd fotd lashes wimpers proberen lengte krul

homeofdaisies catrice luxury lashes dramatic volume mascara waterproof volume mascara cashmere proteine review kruidvat korting shoppen make-up motd fotd lashes wimpers proberen lengte krul

Beide mascara’s blijven de hele dag goed zitten en ook de volume blijft. Toch ben ik niet helemaal overtuigd, ik had echt meer van deze mascara’s verwacht. De hulzen zijn zo mooi, maar beide voldoen niet aan mijn verwachting. Vooral de vele klonten in de Dramatic Volume variant vind ik vervelend. Het kost me gewoon veel tijd om de borstel goed schoon te krijgen. Maar omdat hij zo lekker ruikt zal ik hem best nog wel eens gebruiken op een dag dat ik wel wat meer tijd heb. De Waterproof Volume Mascara zal ik wel vaker gebruiken, maar meer omdat ik momenteel verder geen waterproof mascara’s heb. Hij doet gewoon zijn werk, maar springt er niet met kop en schouders bovenuit. Mede doordat hij toch wel wat dikker aanbrengt dan verwacht.

homeofdaisies catrice luxury lashes dramatic volume mascara waterproof volume mascara cashmere proteine review kruidvat korting shoppen make-up motd fotd lashes wimpers proberen lengte krul

Heb jij de Catrice Luxury Lashes al geprobeerd? Wat vond jij ervan? xo Daisy 

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Akosua schreef:

  Wat jammer dat ze allebei niet wow zijn, ondanks dat ze wat duurder zijn dan de gemiddelde catrice mascara.

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ja inderdaad, ik had ze gelukkig wel 1+1 gratis maar toch… niet wat ik er van had gehoopt

   Like

 2. Anne schreef:

  Jammer zeg! Bedankt voor de review, ik hoef ze dus niet uit te proberen 😉

  Liked by 1 persoon

 3. Astrid schreef:

  Ik zweer al een paar jaar bij de Catrice mascara in de rood metalic huls. De enige mascara die niet na een paar uur “pandavlekken” onder mijn ogen geeft. En lekker goedkoop!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s