Leuke dates | tips!

Of je nu pas iemand hebt ontmoet of al jaren getrouwd bent, je móet af en toe wat leuks doen met zijn tweeën. Daten dus! Als je even zonder inspiratie zit of voor de zoveelste keer gaat bowlen, naar de bioscoop of uit eten gaat omdat je niets beters weet, geef ik hieronder wat tips voor leuke en unieke dates.

homeofdaisies leuke dates vriendje daten afspreken ondernemen leuke dingen doen festival feestje museum

– Ik hoop dat je geen hoogtevrees hebt, maar Indoor Skydiven is wel echt een aanrader. In die turbine heb je misschien niet echt de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen, maar het is wel een ervaring die je samen nooit zult vergeten!

Midget golf alleen leuk voor kinderen? Nee joh! Daag elkaar uit, maak er een echte wedstrijd van. En als het allemaal niet lukt, laat hem je dan helpen. Wanneer hij dicht tegen je aanstaat wordt je toch meteen (opnieuw) verliefd?

– Oké, niet geschikt als eerste (tweede of derde) date, maar ga samen naar de sauna. Heerlijk samen ontspannen, zwemmen, lunchen, verse sapjes drinken, maar vooral nader tot elkaar komen. En dan natuurlijk niet zo zeer fysiek (hallo, er lopen nog meer mensen rond!), maar doordat je helemaal zen bent kom je wel tot de meest diepgaande gesprekken.

– Doe een rondvaart. Bijvoorbeeld door de grachten (Amsterdam/Utrecht) of ga zeehondjes spotten in Zeeland.

– Ga indoor skiën of snowboarden! En daarna lekker aan de warme chocomelk met slagroom.

– Ik heb het al in geen járen gedaan, maar hoe tof is het om samen te skeeleren? Of misschien ben je meer van het paardrijden. Ga samen nieuwe sporten proberen. Geen probleem als je een keer valt, het is juist leuk om elkaar te helpen.

– Al eens samen naar een museum geweest? Misschien heeft een van jullie wel een grote passie voor een bepaald onderwerp en leer je elkaar zo weer op een nieuwe manier kennen.

– Laat een fotoserie van jullie maken tijdens een fotoshoot met professionele fotograaf. Hebben jullie meteen mooie tastbare herinneringen.

– Wij houden erg van feestjes, dus een festival is altijd tof om te bezoeken samen.

Wat nog op mijn lijstje staat? Ik wil sowieso nog samen een rondje op de Stoomtrein Goes-Borssele maken en zeehondjes spotten op de Oosterschelde (serieus, nog nooit gezien in het echt!) Ook willen we samen nog eens een rondvlucht doen met een vliegtuigje boven Zeeland én een keer met een luchtballon mee (bucket list!). Wat is jouw favo date? xo Daisy 

Advertenties

8 reacties Voeg uw reactie toe

 1. artisticstateofmind schreef:

  Die stoomtrein is leuk, jaren geleden ook eens gedaan! En naar de vlindertuin. Daar moet ik echt weer eens heen, nu ik een goede camera heb!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Vlindertuin moet je wel mazzel hebben, ze hebben niet altijd vlinders. Toen ik er vorig jaar was hadden ze er super veel, heel leuk! Stoomtrein nog steeds niet gedaan en dat terwijl ik er zo dichtbij woon 😅 xo

   Like

 2. Ik had altijd het idee dat ik een date in een dierentuin geweldig zou vinden. Nou, viel dat even vies tegen. Schaatsen is wel een heel leuk idee vind ik! Een rondvaart lijkt me heel leuk, maar ook een beetje suf.. behalve als het in Venetië is dan 😀

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Niet?! Dierentuin is so much fun 😍 Rondvaart in Maastricht wad best leuk , hoewel we de gemiddelde leeftijd aardig naar beneden haalde hahaha. Schaatsen is ook tof inderdaad!

   Like

   1. Misschien lag het dan aan mijn date hahahaha :’) Hmm Maastricht lijkt me dan wel een hele romantische stad!

    Liked by 1 persoon

   2. Home of Daisies schreef:

    Jaaa heel leuk *shoppuhhhh hahaha

    Liked by 1 persoon

 3. Babs Life Style schreef:

  ooh echt wel… een keer met een luchtballon mee staat ook op mijn bucketlist! 🙂 Lijkt me te leuk en ook heel erg romantisch.

  Liked by 1 persoon

 4. Astrid schreef:

  Heeft je mannelijke date een motor met n redelijke zitplaats achterop (geen racer!!). Ga dan toeren op een mooie dag. Lekker knus tegen zijn rug aan kruipen en genieten van de omgeving. Wel op tijd stoppen om gezellig een terrasje te pakken.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s