Mijn week in plaatjes #39

Zon, terras, knuffelen met Bailey, véél te veel eten en drinken. En natuurlijk hard werken. Dat was in een notendop mijn week. Klik verder als je graag ook de foto’s erbij wilt zien.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek outfit food foodie

Woensdag had ik een gekke nacht gehad. Het regende heel hard en daar ben ik een aantal keer wakker door geworden. Resultaat? Ik kon écht niet uit bed. Gelukkig zou ik toch al thuis werken. Ik snoozde mijn wekker en… heb ik hem blijkbaar uitgezet en werd ik om iets over 9 uur wakker. OEPS! Meteen laptop aangezet en aan het werk gegaan. Gelukkig kwam ik er goed in en heb ik effectief kunnen werken. Jochem was met de buitenmuur bezig en ’s middags kon ik dus door het raam naar hem zwaaien 😉 Thuis lunchen is sowieso fijn. En Bailey probeert Jack droog te likken en vertikt het om uit haar eigen drinkensbakje te drinken nu we een vis hebben.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek outfit food foodie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek outfit food foodie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek outfit food foodie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek outfit food foodie

Donderdag drukke dag, maar uiteraard met heerlijke lunch. De donderdagdate met Anne ging niet door, dus lekker thuis met Jochem en Bailey op de bank naar Expeditie Robinson en Bluf gekeken. Jammer dat Teske eruit ging! Ik ken haar natuurlijk niet persoonlijk, maar had niet verwacht dat ze zoveel moeite had om te socializen in de groep.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek outfit food foodie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek outfit food foodie

Vrijdag stond ik meteen in de startblokken om kaarten voor Ellie Goulding te bestellen. Vorig jaar kwam ik er veel te laat achter dat ze een concert in Nederland gaf en greep ik dus mis. Nu niet en yaaaay in januari ga ik haar eindelijk live zien. Sooo excited! Jochem had laatst een vintage camera gescoord bij de kringloop, die ik nu onder een stolp tentoonstel in mijn thuis kantoor. Ik ben nog steeds zo blij met mijn eigen werkplek, ik zit er echt heel graag! Eind van de middag besloten we van het mooie weer te gaan genieten en een drankje te drinken op het terras. De munt was dood dus geen Hugo. De serveerster bood me een Aperol Spritz aan om te proberen. BAH! Ik ben niet overtuigd, niet mijn drankje. En toen was er opeens tóch munt. Gek. Maar wel lekker. Dus Hugo, yay! Uiteindelijk kwamen er nog allemaal bekenden, werden er frietjes gehaald en hebben we tot laat buiten gezeten. Heerlijk zo’n nazomer!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek outfit food foodie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek outfit food foodie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek outfit food foodie

Zaterdagochtend was ik druk met opruimen boven, toen ik er achter kwam dat ik letterlijk bijna omviel van de honger. Normaal is dat mijn eerste werk ’s morgens, iets eten. Toen ik naar beneden ging, had Jochem dus al heel de tafel gedekt en lekker broodjes bij de bakker gehaald. He sure is a keeper! Daarna gingen we de stad in, gewoon eventjes kijken. Ik paste een paar Mart Visser jassen, werd verliefd, pinpas zei nee, ik huilde in mezelf en hing ze terug. Ooit mensen, ooit komt er een Mart Visser jas! Gelukkig kon ik wel mijn Zalando pakketje openmaken ’s middags, dat maakte een hoop goed 😉 Jochem maakte ’s avonds zijn famous pizza en daarna was ik heeeel moe dus deed ik niks meer.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek outfit food foodie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek outfit food foodie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek outfit food foodie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek outfit food foodie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek outfit food foodie

Zondagmorgen hoorde Bailey dat ik al vroeg wakker was en kwam stiekem bij me in bed liggen. Mag eigenlijk niet, maar omdat het bed toch verschoond moest worden stond ik het toe. Heerlijk zo samen knuffelen en wakker worden! ’s Middags ging ik op pad met de vlogcamera, je kunt het verslag van Waslijn al bekijken. Na het eten nog even op de bank gechilled en gekke selfies gemaakt. Voor ik ging slapen spoot ik nieuwe deodorant op die ik die middag had gekocht.. het leek wel of ik spuitsneeuw op deed! Wat een vieze witte waas! Gelukkig was het de volgende dag niet meer haha.

Startpagina
homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek outfit food foodie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek outfit food foodie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek outfit food foodie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek outfit food foodie

Maandag begon goed, want mijn collega had de andere versie van Limited Edition Tony’s gescoord (die ik in Goes dus niet kon krijgen) en deelde hem. Hmmm hij is zoooo lekker! Kan niet wachten tot ik donderdag bij Anne de mijne in ontvangst mag nemen, want die had hem speciaal voor mij meegenomen uit Utrecht 🙂  ’s Middags was ik bij m’n ouders om nog wat dingen voor de bruiloft voor te bereiden. Ik was daarvoor behoorlijk gestresst, bang dat het allemaal niet gaat lukken. Maar hierna was ik een stuk geruster en kon ik weer wat dingen van mijn to do list afstrepen. ’s Avonds mijn video geëdit. Zo fijn dat Jochem thuis is en elke avond voor het eten zorgt. Kan ik lekker aan mijn blog werken. Zal weer wennen zijn als hij donderdag bij zijn nieuwe job begint. Maar ben wel super blij voor hem en hoop dat hij het naar zijn zin krijgt met zijn nieuwe uitdaging!

Screenshot_2015-09-29-21-00-58-1

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek outfit food foodie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek outfit food foodie

Dinsdag was het vroeg dag, ik had weer een training te geven om 8.00 uur ’s morgens. Altijd wennen! Voorlopig de laatste, dus kan ik elke dag ‘uitslapen’ tot 8.oo uur 😉 Het is echt een super hectische week op kantoor (of weken kan ik beter zeggen), dus ik was aan het multitasken like crazy. En daar krijg ik honger van. Stress-eten zou je het kunnen noemen. Helaas had ik niks spannenders dan een taaie snack-a-jack. Lunch daarentegen was stukken beter! Wow wat was die vis club sandwich lekker! ’s Avonds maakte ik gehaktballen en was ik daarna redelijk pissig toen mijn Eye-Fi kapot ging. Tot zover Daisy ging aan haar blog werken grrrr

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek outfit food foodie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek outfit food foodie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek outfit food foodie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek outfit food foodie

Zo en dat was alweer mijn week. Heerlijk weekje, met een minder einde, maar dat komt wel weer goed. Hoe was jouw week? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s