Lekkerineenpotje make-up remover

Met de bruiloft in het vooruitzicht moest ik er aan geloven; waterproof mascara. Want die waterlanders gaan zeker stromen die dag en dan wil je natuurlijk niet dat je mascara tot onder je kin hangt. Zo ook met waterproof lipstick, zoals de Provocalips van Rimmel. Het enige nadeel hiervan is, is dat je het er met de meeste make-up removers niet af krijgt. Hiervoor heb je een remover nodig op oliebasis. En laat Lekkerineenpotje hier nu een overheerlijke variant van hebben. Ik probeerde het uit.

homeofdaisies lekkerineenpotje lekker in een potje review make-up remover natural olie oil review etsy home made vegan friendly waterproof make-up rimmel provocalips mascara proberen

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik dol op de home made vegan friendly producten van Lekkerineenpotje. Naast een aantal basic ingrediënten, stopt eigenaresse Dewi er ook nog een berg liefde in. Wat wil je nog meer? En hoe prachtig staat dit potje op je badkamerkastje? De ingrediëntenlijst van dit potje is verder niet zo lang. Water, olijfolie, babyolie. Dit zorgt ervoor dat je waterproof make-up in een handomdraai van je gezicht af glijdt. Het werkt heel simpel. Eventjes schudden voor gebruik (de olie ligt namelijk vrij snel bovenop het water) een klein beetje op een wattenschijfje gieten en poetsen maar!

homeofdaisies lekkerineenpotje lekker in een potje review make-up remover natural olie oil review etsy home made vegan friendly waterproof make-up rimmel provocalips mascara proberen

Het is jammer dat er nog geen geur-beeldschermen bestaan, want dit móet je ruiken. Ik ruik een fijne, lichte citroengeur. Heel subtiel. Maar daardoor voel je je meteen weer schoon en fris. Heerlijk, ik houd ervan! Omdat het een product op oliebasis is, had ik verwacht dat ik hele vettige ogen zou overhouden. Dit heb ik namelijk wel met van die oogmake-up remover schijfjes van de drogist. Dat vind ik zo’n naar gevoel. Gelukkig is dat bij dit product helemaal niet. Het geeft wel het verzorgende gevoel van een olie, zonder dat er een dikke vette laag achterblijft.

homeofdaisies lekkerineenpotje lekker in een potje review make-up remover natural olie oil review etsy home made vegan friendly waterproof make-up rimmel provocalips mascara proberen

Het enige nadeel aan dit product vindt ik de verpakking. Het ziet er onwijs leuk uit, maar door de grote deksel kun je niet zo makkelijk verdelen en schenk je al snel te veel product op je wattenschijfje. Dat vind ik jammer, want het is niet onwijs budgetproof, waardoor ik er wel zuinig aan mee wil doen.

De Natural Make-up Remover van Lekkerineenpotje is verkrijgbaar op Etsy voor €9,95. Een aantal van haar andere producten zijn ook te vinden in de Glamour Concept Store (en by the way, hoe awesome is dat!!!)

homeofdaisies lekkerineenpotje lekker in een potje review make-up remover natural olie oil review etsy home made vegan friendly waterproof make-up rimmel provocalips mascara proberen

Ik ben – zoals van vrijwel alle Lekkerineenpotje producten – weer helemaal fan! Deze gaat voorlopig zeker in mijn avondroutine blijven. Met waterproof mascara blijven mijn wimpers de hele dag mooi in de krul en ’s avonds haal ik het er heel gemakkelijk af met de Natural Make-up Remover. Zonder boenen, zonder mijn wimpers te beschadigen. Top! Welk product gebruik jij om je waterproof make-up te verwijderen? xo Daisy 

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Rebecca Hensman schreef:

  Ga ik zeker een x proberen!

  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Meer info lees je in mijn artikel
  https://bbyrebecca.wordpress.com/2015/09/27/liebster-award/

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Thanks voor de nomibatie, heb m hele tijd geleden al eens I gevuld. Xo Daisy

   Liked by 1 persoon

 2. itsagoldsky schreef:

  Ik gebruik de XS remover van de douglas!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s