Haarborstelreiniger Kruidvat review

Haarborstels zijn eigenlijk een beetje vieze voorwerpen – vind ik zelf. Ze zitten vol oude, dode, afgebroken haren en herbergen ook nog eens flink wat stof. Ik probeer er niet te veel aan te denken en gewoon af en toe een nieuwe aan te schaffen. Je schijnt ze te kunnen wassen, maar dat is weer zo’n gedoe. Tot ik de haarborstelreiniger in de folder van Kruidvat zag staan. Ik was benieuwd wat dit voor me kon betekenen.

homeofdaisies haarborstel reiniger schoon schoonmaken haar borstel hair brush clean cleaner kruidvat folder reclame budget proof

Voor de prijs van €1,49 kon ik het niet laten om te proberen. Ik mikte het in mijn mandje, rekende af en ging thuis eens bestuderen hoe het werkte. Het is een borsteltje, dat in een plastic verpakking zit.

homeofdaisies haarborstel reiniger schoon schoonmaken haar borstel hair brush clean cleaner kruidvat folder reclame budget proof

Eenmaal uit de verpakking tref je een niet al te grote, houten borstel met snoeiharde plastic of kunststof haren. Ik weet niet precies wat het is, want dit staat niet op de verpakking. Eens een kijkje nemen hoe mijn haarborstel er bij ligt. Ik haal bijna dagelijks de haren eruit (althans, als ik mijn haar heb geborsteld want dat sla ik regelmatig over), maar toch blijft er altijd wat achter. En spot je ook die kleine stofjes rond de haren?

homeofdaisies haarborstel reiniger schoon schoonmaken haar borstel hair brush clean cleaner kruidvat folder reclame budget proof

Hoe het werkt? Je plaatst de borstelreiniger tussen de haren van je haarborstel en beweegt heen en weer. Ik was even bang dat ik mijn borstel kapot zou maken hiermee, omdat de haren zo hard zijn. Maar het werkt echt heel goed en fijn. Je trekt heel makkelijk alle achtergebleven haren ermee uit.

homeofdaisies haarborstel reiniger schoon schoonmaken haar borstel hair brush clean cleaner kruidvat folder reclame budget proof

Helaas werkt het minder goed voor de stofjes. Misschien moet ik nog harder de bewegingen maken? Als je klaar bent zie je dat alle haren en vuil in de borstelreiniger hangt en dus niet meer in je haarborstel. Dat is een fijn idee, zo blijven je eigen haren mooi schoon als je het borstelt 🙂 En, het kost helemaal niet zoveel tijd op deze manier. Ik was met 1 minuutje al klaar. Top!

homeofdaisies haarborstel reiniger schoon schoonmaken haar borstel hair brush clean cleaner kruidvat folder reclame budget proof

homeofdaisies haarborstel reiniger schoon schoonmaken haar borstel hair brush clean cleaner kruidvat folder reclame budget proof

Reinig jij je haarborstel wel eens? En waar doe je dat dan mee? xo Daisy 

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. manon pinkster schreef:

  Oh je ziet zeker wel verschil! Toch best een handig ding!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Zeker weten, ging verbazingwekkend makkelijk en snel 😄

   Like

 2. bovreugdenhil schreef:

  Super handig! Maar dan is de andere borstel toch weer vies?

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Hahaha klopt maar die is makkelijk schoon te maken

   Liked by 1 persoon

   1. bovreugdenhil schreef:

    Haha dankjewel!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s