Tony’s Chocolonely Popcorn Discodip

Daisy en chocola; twee woorden die perfect bij elkaar passen. Een dag zonder chocola lijkt wel een dag niet geleefd. Toen ik zag dat Tony’s Chocolonely met twee limited editions uitkwam stond ik direct in de startblokken om naar de winkel te rennen. Maar helaas, limited edition betekent werkelijk ‘moeilijk verkrijgbaar’. Uiteindelijk enkel de Popcorn Dicodip op de kop weten te tikken bij Jamin in Goes. Was het de moeite en het wachten waard?

homeofdaisies tony's chocolonely popcorn discodip chocola fairtrade slaafvrij chocolat limited edition jamin goes kopen online verzendkosten

Allereerst: hoe mega vrolijk is deze verpakking? Die kun je niet weerstaan! Allemaal leuke kleurtjes in de vorm van driehoeken vullen de papieren wrap en de glimmende letters met de merknaam sparkelen je tegemoet. De verpakking bevat 175 gram.

homeofdaisies tony's chocolonely popcorn discodip chocola fairtrade slaafvrij chocolat limited edition jamin goes kopen online verzendkosten

De twee limited editions zijn op de markt gebracht voor de 10-jarige verjaardag van Tony’s. Ik wist echt niet dat het al zo lang bestond! Het enige waar ik het merk van kende is van toen ik nog studeerde en de allerlekkerste warme chocomelk ever te verkrijgen was bij de bookshop; Hot Tony’s, waar ze blokjes melkchocolade smolten met hete melk. The. Best. Thing. Ever! (Yes, please do try this at home!)

homeofdaisies tony's chocolonely popcorn discodip chocola fairtrade slaafvrij chocolat limited edition jamin goes kopen online verzendkosten

Eenmaal het papier eraf, vind je een prachtige gouden staaf. Ik voel me net Sjakie en de gouden ticket ūüėČ Ik scheur voorzichtig het folie eraf om te kijken hoe de reep eruit ziet. Ik verwacht een explosie van kleuren van de discodip.

homeofdaisies tony's chocolonely popcorn discodip chocola fairtrade slaafvrij chocolat limited edition jamin goes kopen online verzendkosten

Helaas, geen kleurenexplosie. Wel piepen er een paar lichte kleurtjes door de chocolade heen. Eenmaal een stuk afgebroken, spot (en ruik!) ik ook de popcorn.

homeofdaisies tony's chocolonely popcorn discodip chocola fairtrade slaafvrij chocolat limited edition jamin goes kopen online verzendkosten

Ik vind vooral de popcorn geur erg overheersend. Af en toe proef ik hem wel, maar het valt wel mee. Gelukkig is de structuur van de popcorn niet ‘taai’, wat ik misschien wel had verwacht. De dicodip knispert tussen mijn tanden en dan proef je de heerlijk zoete smaak ervan. Maar, wat ik vooral proef is de smaak van de melkchocolade zelf.

homeofdaisies tony's chocolonely popcorn discodip chocola fairtrade slaafvrij chocolat limited edition jamin goes kopen online verzendkosten

Het is een prima reep, maar eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat ik liever de andere limited edition van Tony’s Chocolonely had geprobeerd; puur met zeezout en amandelen. Sounds amazeballs! ¬†Helaas is die werkelijk nergens te krijgen in de buurt *sad face* Ik eet namelijk wel eens de pure chocola met zeezout van de AH, maar dat is zo’n dun reepje en ik eet graag dikke stukken. Dus als je nog een tip hebt waar in de buurt van Goes ik een dergelijke reep kan scoren, hoor ik het graag ūüėČ Want de verzendkosten online zijn best hoog en dat bovenop de redelijk hoge prijs van de reep zelf. In de winkel betaalde ik ‚ā¨3,50 voor 1 reep. Dit komt mede door de slaafvrije, fairtrade¬†chocolade.

homeofdaisies tony's chocolonely popcorn discodip chocola fairtrade slaafvrij chocolat limited edition jamin goes kopen online verzendkosten

Heb jij de limited edition(s) van Tony’s Chocolonely al geprobeerd? Welke is je favoriet? xo Daisy¬†

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. bovreugdenhil schreef:

    Ziet er heeeel lekker uit!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s