Mijn week in plaatjes #38

Alweer een week voorbij! Wat is het een berg slecht weer geweest, maar zaterdag en zondag hadden we onwijze mazzel met de zon en warmte. Heerlijk van genoten. Benieuwd wat ik verder allemaal heb gedaan? Klik dan snel door.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

Woensdagochtend begon met heeeeel hard duimen dat mijn auto niet te veel zou kosten; hij moest namelijk voor de jaarlijkse APK keuring. De afgelopen 1,5 jaar natuurlijk zoveel pech gehad met auto’s, wat me behoorlijk veel geld heeft gekost. Ook deze nieuwe auto heeft al wat probleempjes gehad, dus ik hoopte dat het mee zou vallen. Het duimen heeft gewerkt en het bedrag bleef ruim onder de door mij geschatte €100. Phew! Overdag had ik het super koud op kantoor, zo erg dat mijn handen helemaal stijf en stram waren. Ik droeg dus mijn gekke handschoentje. Ziet er stom uit, maar zorgt wel voor minder pijn, wat ik dan toch verkies boven fashionability. ’s Avonds gingen we met een groepje naar The Maze Runner marathon. Toen was het heeeeel laat eer we thuis waren, dus direct gaan slapen.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

Donderdagochtend zag ik op Facebook een foto van 2 jaar geleden; de dag dat ik Bailey verhuisde naar Jochem. Ik moest later alleen nog wat laatste spulletjes halen, maar sliep al wel alleen nog maar bij hem. Officieus woonden we dus 2 jaar samen die dag. Vond het zo fijn om te zien hoe veel Bailey is veranderd in die twee jaar. Toen ik haar uit het asiel haalde was ze onwijs schuw en eenkennig (vond alleen mij leuk en verder niemand). Ook bij Jochem zat ze de eerste dag alleen maar achter de bank. Nu is ze gegroeid tot een lieve, vrolijke, kat, die iedereen meteen begroet als je op de bank gaat zitten. Lopende mensen is ze nog steeds geen fan van, maar inmiddels is ze ook niet meer zo panisch als je haar optilt. Ze heeft – denk ik – een hoop meegemaakt bij haar vorige baasje en zal daar altijd wel een beetje last van blijven houden. In mijn pauze lootte ik de winnaar uit van de winactie voor de surpisebox. Super leuk! Een collega vroeg me ’s middags opeens of ik mijn haar had geverfd. Meestal draag ik het in een knot en blijkbaar viel het haar nu pas op hoe rood mijn haar was. Toen ik thuis kwam van mijn werk had Jochem een verrassing voor me; een tasje van de Douglas. Daar wordt je meteen blij van toch! Het geurtje heeft hij speciaal gekozen om op de bruiloft te dragen, dus die houden jullie nog van mij tegoed 😉

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

Vrijdag haalde Jochem heerlijke Daisy-koekjes bij de bakker. Ik maakte een to do list en die werd eigenlijk alleen maar langer in plaats van korter. Tijd dus om er wat aan te doen. ’s Middags flink mijn lijstje afgewerkt. Ik bracht onder andere het pakketje voor Lindy naar de post. Omdat we eigenlijk een beetje waren vergeten te lunchen en we toch in de stad waren voor de post, besloten we een lekker hapje te nemen op het terras in de zon. Gotta love de nazomer! ’s Avonds was ik ontzettend moe, al een paar dagen trouwens. Die late woensdag had er toch behoorlijk ingehakt.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

Zaterdag poste ik een foto van ongeveer een jaar geleden toen ik net naar de kapper was geweest. Wat een verschil met nu hè? Echt fijn dat mijn haar zo snel groeit. Na de bruiloft knip ik alleen de dode puntjes bij, want ik ben super benieuwd hoe lang het kan worden. Toch denk ik nog steeds na om het een keer te doneren, dus misschien de keer erna dat ik weer voor schouderlengte ga! Ik nam verder de hele ochtend de tijd om te tutten voor FunFest. Flink met concealer tekeer gegaan haha en proberen te stroben. Ging best goed moet ik zeggen; I love to glow! Ook maakte ik nog deze ring met oude nagellak, omdat het thema ‘Trash’ was. Deze zat namelijk in de weggooi stash. Daarna allemaal toffe foto’s van het festival.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

Zondag lekker op het gemakje gedaan en bijgekomen van de toffe festivaldag. ’s Middags hadden we 4 verjaardagen bij Jochem zijn broer thuis. Met het zonnetje heerlijk in de tuin kunnen vertoeven. Genieten! ’s Avonds koelde het wel snel af en toen had ik het dus super koud. Uiteindelijk met bedsokken, dikke joggingsbroek en fleece badjas in bed gaan liggen. Brrrr! Ik ben niet gemaakt voor de kou. Het zal ook wel even duren voor ik daar weer aan gewend ben.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

Maandagochtend werkte ik thuis. Ik was namelijk nog heel moe en het lukte me gewoon niet om op tijd mijn bed uit te komen. Zo fijn dat mijn werk heel flexibel is en ik dus thuis kan opstarten. Het was even zin maken, want ik had een hoop technische teksten om te redigeren. ’s Middags op het gemakje wat voor mijn site gedaan, foto’s gemaakt en nog wat voorbereidingen voor de bruiloft getroffen. Ik spotte bij Kruidvat het mooie nieuwe schap van Essence (en ik heb niks gekocht, yay!) ’s Avonds lekker relaxt, weinig gedaan. Ohja, Bailey is raar. Jochem was bezig met het stofferen van een stoel en Bailey was helemaal panisch bang voor het zebrastofje. En een paar dagen later ligt ze er op haar gemakje op te pitten. Gekkerd!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

Dinsdag had ik weer moeite om eruit te komen, maar mezelf uit bed geschopt en was gelukkig nog op tijd op kantoor ook! Wederom een drukke dag voor redactiewerk. Met de vakantie en bruiloft in het vooruitzicht is het af en toe wel even aanpoten. Verklaart ook mijn vermoeidheid wel deels. Nu vragen ook steeds meer mensen in mijn omgeving of ik nog niet zenuwachtig aan het worden ben, maar eerlijk gezegd heb ik daar weinig tijd voor. Ik ben meer bezig met alles op kantoor voor de ‘deadline’ van mijn vakantie er doorheen te drukken dan dat ik me druk maak over het trouwen en de laatste voorbereidingen daarvoor. Na het werk boodschapjes gehaald en een elektrische deken gekocht. Ik ga er toch maar aan toegeven, hopelijk helpt dit voor het slapen en met de pijnlijke spiertjes. Jochem kookte en maakte stoofpeertjes. Ik had ze nooit eerder gegeten, maar dat beviel goed! ’s Avonds nog een afspraak gehad voor de bruiloft en het aantal gasten doorgegeven aan de locatie. Het gaat nu opschieten!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog blog diary instagram auto apk werk duimen kou handen hms hypermobiliteitssyndroom fibromyalgie

Zo, dit was me het weekje wel weer. Hoe was jouw week? Druk gehad? Leuke dingen gedaan? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s