Mijn week in plaatjes #37

En toen was het opeens alweer half september. Wat vliegt de tijd! Ik heb weer een hoop dingen gedaan afgelopen week, waaronder mijn trouwjurk afpassen. Daarna veel last gehad van het weer. Dat klinkt misschien gek, maar mijn HMS wordt deels getriggerd door vochtig weer. Ik ben dus vaak en erg moe geweest en ondervond veel pijn 😦 

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog photo diary instagram foto's fotografie my week personal persoonlijk

Woensdagmorgen begon met Instagram voorstellen aan Jack, onze goudvis. Daarna moest ik naar de huisarts, bloed prikken. Daar ben ik niet zo’n ster in, niet als in dat ik er bang voor ben, maar mijn aders zijn heel moeilijk te prikken. Maar zowaar lukte het in 1x. Volgende dag wel mega blauwe plekken op mijn arm maar vooruit. Omdat ik geen tijd had om brood te smeren, ging ik een lekker broodje smos oude kaas halen. My fav! ’s Avonds was het tijd voor een beetje ‘us’-time, dus gingen Jochem en ik even wat drinken op het terras en daarna uit eten.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog photo diary instagram foto's fotografie my week personal persoonlijk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog photo diary instagram foto's fotografie my week personal persoonlijk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog photo diary instagram foto's fotografie my week personal persoonlijk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog photo diary instagram foto's fotografie my week personal persoonlijk

Donderdagmorgen had ik een afspraak in Middelburg voor mijn werk en ik had écht in mijn hoofd dat ik daar om half 10 moest zijn. Ik vet haasten om op tijd de deur uit te gaan… bleek ik dus een half uur te vroeg te zijn hahaha! Gelukkig was het niet erg en kon ik op het gemakje opstarten met een kopje thee. ’s Avonds kwam Anne eten, kletsen en Robbinson kijken. We gingen uiteraard lekker snaaien en ik kwam tot de conclusie dat dat met afvallen niks meer werd voor de volgende dag jurk afpassen. Oh én… er zat een spin op de muur. Later liep ie bij de tv. Niemand deed wat… tot hij op m’n schouder zat en ik de hele toko bij elkaar gilde en danste. Hilarisch voor omstanders, flinke hartverzakking voor mij.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog photo diary instagram foto's fotografie my week personal persoonlijk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog photo diary instagram foto's fotografie my week personal persoonlijk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog photo diary instagram foto's fotografie my week personal persoonlijk

Vrijdag was ik vrij, want ik ging mijn trouwjurk afpassen. Yaaaaay! De hele morgen besteedt aan tutten, haar, make-up etc. Daarna ging ik mijn schoonmoeder ophalen, mijn moeder kwam zelf naar de winkel. Jurk was uiteraard nog helemaal fantastisch! Daarna met z’n drietjes naar het terras geweest om na te praten. Eenmaal weer terug thuisgekomen nog even naar de stad geweest. Jochem nam afscheid van een collega met een paar hapjes, daar ben ik ook nog geweest. Ik had eerlijk gezegd nog niet echt geluncht, dus haalde wat sushi bij de supermarkt. De dag ging verder heel gek. We gingen nog even naar het terras, maakten wat foto’s voor mijn blog, gingen nog even bij Jochem zijn ouders op bezoek en opeens zat ’s avonds het huis vol visite en werden er 90’s classics meegezongen. Zo gaat dat wel es bij ons thuis 😉

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog photo diary instagram foto's fotografie my week personal persoonlijk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog photo diary instagram foto's fotografie my week personal persoonlijk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog photo diary instagram foto's fotografie my week personal persoonlijk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog photo diary instagram foto's fotografie my week personal persoonlijk

Zaterdag had ik met een vriendinnetje afgesproken. We maakten wat foto’s, een leuke test want zij maakt ook de foto’s voor onze bruiloft! Super tof, ze maakt zulke mooie plaatjes! ’s Avonds dikke inkakker, niks anders gedaan dan op de bank gelegen. Ohja en ik had de deur van mijn kantoor gebarricadeerd omdat er iets in stond dat Jochem niet mocht zien. Die doos met schoenen werkte prima 😉

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog photo diary instagram foto's fotografie my week personal persoonlijk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog photo diary instagram foto's fotografie my week personal persoonlijk

Zondag voelde ik me nogal beroerd lichamelijk. Was wel te merken aan het weer, de hele dag regen en vies. Daar heb ik altijd veel last van. Hele stramme en pijnlijke spieren en gewrichten. Ik kon alleen niet de hele dag niks doen, want de stofzuiger hield ermee op dus moesten we even een nieuwe halen in Middelburg. En toen we geslaagd waren binnen het budget even bijgekomen met koffie en gebak. Omdat ik toch al ‘helemaal’ naar Middelburg was gereden ook nog even naar Action gegaan want hadden nog wat dingen nodig. Ik heb me ingehouden, goed hé! Ik kwam wel toevallig Antoinette aus Tirol tegen hahaha!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog photo diary instagram foto's fotografie my week personal persoonlijk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog photo diary instagram foto's fotografie my week personal persoonlijk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog photo diary instagram foto's fotografie my week personal persoonlijk

Maandagmorgen scheen eventjes de zon. Helaas niet voor lange duur, want eer ik klaar was met werken kwam het met bakken naar beneden. ’s Middags daarom ook weinig gedaan van de pijn, alleen boodschapjes gedaan en that’s it. Soms zo frustrerend dat ik als 27-jarige weinig anders kan dan op de bank liggen. Zeker omdat ik nog zóveel wil en moet doen…

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog photo diary instagram foto's fotografie my week personal persoonlijk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog photo diary instagram foto's fotografie my week personal persoonlijk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog photo diary instagram foto's fotografie my week personal persoonlijk

Dinsdag was ook behoorlijk vies en regenachtig, maar dat mocht de feestelijke stemming niet drukken want homeofdaisies.nl bestond toen precies 1 jaar! Yaaaay! Super veel lieve berichtjes gekregen, echt zo leuk 🙂 Verder was het niet zo’n bijzondere dag. Ik moest ’s middags ergens heul lang op wachten, en aangezien ik daar niet zo goed tegen kan ging ik maar foto’s van m’n schoenen maken *hashtag zinloos!*. Daarna door de stromende regen terug naar kantoor, ik was werkelijk een verzopen katje. Toen ik thuis kwam dus meteen maar een hete douche genomen. Ik mis de zomer nu al! ’s Avonds bleef mijn schoonvader eten en daarna heb ik lekker niks meer gedaan.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog photo diary instagram foto's fotografie my week personal persoonlijk

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog photo diary instagram foto's fotografie my week personal persoonlijk

En zo was er weer een weekje voorbij. Op het trouwjurken passen na eigenlijk weinig bijzonders. Toch voelt het als een hectische periode zo vlak voor het trouwen. Ik moet nog zoveel doen voor mijn gevoel, maar kom er door mijn lichaam niet helemaal aan toe. Dat frustreert me soms behoorlijk. Maar nu lijkt mijn lichaam wel weer te wennen een het vochtgehalte buiten en wordt de pijn wat minder. Hopelijk wordt het komend weekend droog want ik heb nog een outdoor festival op de agenda staan. Heb jij een leuke week gehad? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s