Homeofdaisies.nl is vandaag 1 jaar!

Happy birthday to meeeeee! [slingers, ballonnen, kaarsjes, taart,  serpentine, glitters en luid gezang] Homeofdaisies.nl bestaat 1 jaar en wow, wat een jaar is het geweest. Wat heb ik veel geleerd, beleefd én met jullie gedeeld. Lief en leed kun je wel zeggen. Ik beantwoord in deze blog wat veel gestelde vragen over homeofdaisies.nl

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog instagram diary dagboek food eten strand boulevard mosseldag braderie werken moe hms fibromyalgie fysio anne haar extensions clip inns kapper vlog video blog bloggen editten fotograferen fotografie telefoon bridezilla stress trouwen bruiloft

Waar haal je de tijd vandaan?” is een veel gehoorde vraag. Tsja, als je iets doet waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt, dan voelt het ook niet echt als iets dat je MOET doen. Tuurlijk heb ik het soms onwijs druk (32 uur werken, een huishouden, vriend, vrienden, familie, sociaal leven én chronisch ziek zijn), maar dan zie ik het juist als een uitdaging om toch weer wat leuks online te zetten. Ik heb de drive om 6 dagen in de week jullie te voorzien van nieuw leesvoer en het is iets dat ik met mezelf heb afgesproken.

Wanneer doe je dat dan?“. Ik blog op alle momenten van de dag – als het kan. Soms zie ik leuke, nieuwe producten in de winkel en neem die dan mee om te reviewen. Maar ik heb het ook wel eens op mijn werk dat ik een tof idee krijg. Dan schrijf ik dat snel ergens op, of tik in een paar minuutjes een grove opzet zodat ik het later verder kan uitwerken. Inspiratie krijg ik dan ook op de meest gekke momenten. Onder de douche en in bed zijn meest favoriet. Dan heb ik daar ‘de tijd’ voor lijkt wel haha! Vaak werk ik wel vooruit. Op vrijdag- en maandagmiddag werk ik niet voor de baas en natuurlijk in de weekenden kan ik veel doen. Maar het komt ook gerust voor dat ik na mijn werk ’s avonds nog wat tik of afmaak.

Verdien je er ook geld mee?” Nee, maar daar doe ik het ook niet voor. Ik vind het gewoon ontzettend leuk, het is mijn hobby. Ja, ik heb wel eens een kop koffie of wat korting gekregen als ik zei dat ik over de desbetreffende organisatie wilde bloggen, maar dat doe ik niet om korting of iets gratis te krijgen. Dat doe ik, omdat ik oprecht enthousiast ben over een bedrijf, hun producten of hun assortiment en dat met jullie wil delen. Natuurlijk zou het super tof zijn als ik op termijn wel wat verdiensten zou krijgen door mijn site, maar ik weet dat dat ook heel lastig is om tussen te komen. Er zijn nu eenmaal zó ontzettend veel bloggers, in Nederland en daarbuiten. Ik vind het al leuk dat ik exposure heb doordat ik voor Mylovelynotebook.nl maandelijks blog of als een bedrijf waarover ik schrijf mijn blog deelt op hun social media kanalen. Dit kan ik echt zien in mijn statistieken.

Waarom ben je met homeofdaisies.nl begonnen?” Al van kinds af aan houd ik van schrijven. Dagboekjes, verhalen, alles. Dit herontdekte ik eigenlijk pas weer tijdens mijn opleiding Communicatie. Ik volgde een zomerstage bij de lokale krant PZC en zocht alle andere stages ook uit op het schrijven. Ook deed ik de minor bedrijfsjournalistiek. In mijn huidige baan als communicatiemedewerker schrijf ik ook veel; brieven, voor de website, intranet en de interne nieuwskrant. Door het interviewen van mensen of research doen leer ik als persoon ook heel veel. Zo is dat ook met mijn blog. Door nieuwe dingen te proberen en uit te zoeken groei ik persoonlijk in kennis en kunde. Door mijn bevindingen te delen op mijn website, hoop ik jullie ook weer iets te leren.

En dan, om mijn verjaardag te vieren, geef ik nog een vet cadeau weg. Hoe je mee kunt doen (alleen vandaag nog!) lees je in Homeofdaisies.nl is jarig én trakteert!

xo Daisy 

Advertenties

12 reacties Voeg uw reactie toe

 1. manon pinkster schreef:

  Wat leuk dat je blog alweer een jaar bestaat!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Dank je wel Manon 🙂

   Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Dank je wel Nienke 🙂

   Like

 2. sabrina schreef:

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Nog vele jaren!

  Liked by 1 persoon

 3. itsagoldsky schreef:

  Gefeliciteerd!!
  En ben je chronisch ziek? Wat heb je?

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Tnx! Hms en fibromyalgie, schrijf ik heel af en toe over. Hoeft niet de nadruk te krijgen want das zo ongezellig 😉

   Liked by 1 persoon

   1. itsagoldsky schreef:

    Nee, natuurlijk niet, het laatste wat we willen is een ongezellige blog

    Liked by 1 persoon

 4. Mylou schreef:

  Wat super leuk, gefeliciteerd!

  Liked by 1 persoon

 5. theinspirationblogger schreef:

  Superleuk! Gefeliciteerd!
  En ga zo door 🙂

  Liked by 1 persoon

 6. moiravw schreef:

  Happy blogbirthday!👏

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s