Essence nail hardening nagellak remover | Review

Na het debacle met het nagellakremoverpotje (leuk woord voor galgje!) waar je met je vinger in het potje moest en met je nagel langs een sponsje schuren om de lak eraf te halen, was ik op zoek naar een gewone-gewone remover. Maar omdat gewoon ook maar weer zo gewoon is, nam ik toch maar weer wat bijzonders mee. Nagellak remover met aarbei-en-passievruchtgeur. No kidding! Benieuwd of deze wel mag blijven of ook regelrecht de prullenbak in gaat?

homeofdaisies essence nagellak remover nagel verharder aardbei strawberry passievrucht review kruidvat slappe nagels

Echt, wie heeft dat verzonnen? Nagellak hoort eigenlijk gewoon smerig te ruiken. Willen kinderen het tenminste niet aan hun lippen zetten zullen we maar denken. Maar daar dacht Essence blijkbaar anders over en bracht lekker-geurende remover op de markt. Aardbei en passievrucht. Als ik het flesje opendraai ruikt het toch een tikkeltje gek. Stiekem net zo smerig als alle andere removers, maar als ik het eenmaal met een watje over mijn nagels wrijf komt er toch echt een redelijk lekker zoet geurtje mijn neus tegemoet. Hmm… hier kan ik aan wennen!

homeofdaisies essence nagellak remover nagel verharder aardbei strawberry passievrucht review kruidvat slappe nagels

Dan nog even terug naar de fles, want die ziet er net als alle andere Essence producten weer heerlijk vrolijk uit. De flacon is van plastic en lichtroze van kleur, met een felgekleurde papieren wikkel. Het bekende getekende meisje staat erop en de tekst is in het Duits en Engels. De inhoud van de remover is 150 ml.

homeofdaisies essence nagellak remover nagel verharder aardbei strawberry passievrucht review kruidvat slappe nagels

 

De verpakking belooft verzorgend en nagel verhardend te zijn. Ideaal dus voor mijn zwakke, slappe nagels die snel scheuren. Er zit geen aceton in – ook altijd al een stuk beter voor je nagels als dat er niet in zit – en is geschikt voor kunstnagels.

homeofdaisies essence nagellak remover nagel verharder aardbei strawberry passievrucht review kruidvat slappe nagels

Maar hoe is de werking? Nou, ik kan je vertellen dat het een hele verademing is (en ademen is sowieso fijner met dit geurtje) en de werking is prima. De nagellak gaat makkelijk van mijn vingers af. Wat ik overigens wel een minpunt vind, is dat het gat heel groot is zodra je de dop eraf draait. Ik ben een heel smal gaatje gewend, zodat je makkelijker kan doseren. Met deze flacon kun je zomaar een zware nagellak remover-overstroming maken. Goed opletten dus! Hierdoor merk ik ook dat ik niet heel zuinig gebruik. Of mijn nagels er per sé sterker van worden durf ik niet te zeggen. Doordat ik de laatste tijd minder goed in mijn vel zit, merk ik dat mijn huid en nagels ook in slechtere conditie zijn dus ik kan dat moeilijk toeschrijven op de producten die ik gebruik. Maar al met al ben ik zeker wel tevreden over het product en zou het zeker aanraden. Voor de prijs van €0,99 hoef je het zeker niet te laten.

homeofdaisies essence nagellak remover nagel verharder aardbei strawberry passievrucht review kruidvat slappe nagels

Ben jij al bekend met de nagel verhardende nagellak remover van Essense? Merk jij of je nagels sterker zijn geworden? xo Daisy

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. manon pinkster schreef:

  Ik heb deze ook, maar volgensmij is die niet meer goed ofzo. Die van mij stinkt gewoon echt te erg!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Dan is het misschien tijd voor een nieuwe haha! Hoewel ik nooit zo op de houdbaarheidsdatum van deze producten kijk, staat er wel een icoontje op met hoeveel maanden je het kunt bewaren na openen.

   Like

 2. itsagoldsky schreef:

  Misschien probeer ik hem wel uit, heb je ook geprobeerd of hij werkt met donkere kleuren (blauw,paars,zwart?)

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Hi, ja werkt prima. Heb het o.a. met paars geprobeerd en het vliegt er zo af 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s