Mijn week in plaatjes #36

Wat een super gave week, met natuurlijk als hoogtepunt mijn vrijgezellenfeest (en als dieptepunt de dagen en dagen die ik ervan moest bijkomen hahaha). Kijk je mee wat ik allemaal heb meegemaakt deze week?

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog

Woensdag heb ik werkelijk op mijn tandvlees overleefd. De dag ervoor had ik natuurlijk een mega lange werkdag gehad (van 9.00-22.30 uur) en dat merkte ik goed. Van maandag op dinsdag ook amper geslapen dus dat hakte er nogal in. Na het werk gauw wat boodschapjes gedaan en daarna voor dood op de bank geploft. Ik ben alleen rechtop gaan zitten om wat te eten naar binnen te schuiven. Vroeg naar bed dus!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog

Donderdag kwam ik er achter dat ik was vergeten mijn blogpost voor die dag af te maken. Had ik woensdag willen doen, maar ik kon werkelijk geen vinger meer optillen. Gelukkig kreeg ik heel veel lieve reacties en besloot ik het recept een weekje op te schuiven. Die houden jullie morgen dus tegoed! ’s Middags ging ik met mijn collega’s lunchen. Even bijkletsen van de afgelopen weken, want door de vakanties hadden de meesten elkaar lang niet gezien. We aten bij Katoen, een van mijn nieuwe favo spots in de stad. ’s Avonds de date met Anne afgezegd vanwege haar verloren verstand (grapje, kaakchirurg sucks!). Ik had dus een lekker avondje alleen en daar was ik wel aan toe na die vermoeiende week.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog

Vrijdag compenseerde ik mijn overuren van dinsdagavond. Dat was heel welkom en heb lekker de hele ochtend niks gedaan. Thee gedronken en gechilled. ’s Middags op mijn gemakje video geedit, boodschapjes gedaan et cetera. ’s Avonds eigenlijk ook vrij weinig uitgevoerd.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog

Zaterdag vroeg wakker, want mijn vriendinnetje Simone kwam logeren. Gedoucht, getut en nog even mijn video klaargezet op YouTube. Nog even Jochem uitgezwaaid want hij ging ‘Stenen sjouwen bij de oma van zijn beste vriend’ (= hij had zijn vrijgezellenfeest, wat ik wel wist maar hij natuurlijk niet). Super tof! Was net op tijd klaar toen mijn vriendin er al aan kwam. Ze ging nog even haar beker uit de auto pakken en hoe er vervolgens een berg vriendinnen in de woonkamer stond kon je gisteren al lezen. Ik kon nog net 1 fotootje posten vanuit de auto voordat we België inreden.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog

Zondag was ik natuurlijk helemaal kapot, werkelijk niks gedaan. Ja, een heleboel nagenoten van die fantastische dag! Echt mega brak, ’s middags nog even geslapen en toen voelde ik me alweer iets beter. In elk geval goed genoeg om Chinees te eten 😉 Na de halve Minions-film maar weer terug mijn bed in.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog

Maandag zouden we eigenlijk naar de Efteling gaan, en eerlijk gezegd was ik onwijs blij dat we niet gingen. Mijn hele lichaam deed nog zo veel pijn van zaterdag. Een warme douche, een gezichtsmaskertje en ik was weer een klein beetje mezelf. Intussen hing ik mijn cupcake-pak op in de douche zodat hij weer een beetje frisser rook. Was namelijk geleend en kan niet bepaald in de wasmachine haha! ’s Middags met Jochem naar de milieustraat geweest en boodschappen gedaan. Ik was met eten alleen, dus maakte iets makkelijks (maar wel super lekker!) en dook daarna op de bank met een dvd en chocola. En met Bailey kroelen is toch wel het leukste van deze dag!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog

Dinsdag eerst maar eens langs de fysio gegaan, lag echt behoorlijk in de prak. Fysio zei dat ik echt ontzettend veel spanning in mijn spieren had, wat natuurlijk niet gek is na zo’n dag veel lopen én ook nog eens een vermoeiende week ervoor. Daarna weer aan het werk gegaan na een lang weekend vrij. Na het werk weer enorm moe. Gelukkig hadden we nog eten over, dus was slechts opwarmen. Jochem kwam met het idee om naar de zonnebank te gaan, wel fijn voor mijn spieren. Even moed verzameld en toch gegaan. Was wel heel lekker! En ja – ik weet dat het niet goed is voor je gezondheid – maar het is soms zo fijn! Je moet het gewoon niet te vaak doen, goed smeren 🙂

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog

xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s