Team Bride!

“Kun je 5 september nog afspreken? Zal ik dan naar jou komen?” vroeg mijn vriendinnetje uit de Randstad me een tijd geleden. Stiekem vond ik het al verdacht, gezien ik meestal degene bent die zeurt om een nieuwe date. Maar hé, ik zag er wel naar uit, alweer een weekend met haar in de agenda. Ze appte al vroeg in de ochtend dat ze in de auto zat en er rond kwart voor 10 al zou zijn. Ik moest dus zelfs opschieten om op tijd klaar te zijn. Toen ik thee had gezet, zei ze dat ze nog even haar koffiebeker uit de auto ging halen om hem om te spoelen. Intussen maakte ik nog snel het logeerbed op. “Waar ben je?” klonk het van beneden. “Ik kom eraan!” riep ik terug. En toen ik van de trap af kwam…

homeofdaisies vrijgezellenfeest feest feestje trouwen meiden girls vriendinnen antwerpen belgie stappen bonaparte wie is de mol spel meir wafels sushi mars verkopen geld bachalorette party

… stonden dus een hele groep lieve vriendinnen in mijn woonkamer. YAY! Mijn verwachting was dus uitgekomen, maar oh wat hadden ze het leuk gedaan. Iedereen droeg een zwart shirt met mooie roze opdruk ‘Team Bride’ aan de voorkant en op de achterkant “Something borred, someting blue, we party harder than you!”. Tijd om alles goed te bekijken had ik niet. Ik werd met een cupcakepak en een bloemetjes legging naar boven gestuurd, en moest vervolgens het hele huis doorrennen om allerlei spullen te verzamelen:
– een pan en pollepel
– macaroni, penne of andere pasta (en laat dat nou net op zijn! Ik mocht een pak muesli meenemen ipv daarvan)
– een pot chocopasta
– pot vaseline
– lipstick
– schoon ondergoed
– een pyjama
– tandenborstel
– selfiestick
– fietspomp
en… dat was het geloof ik? Ik kon nog net mijn thee achterover slaan voor ik naar de auto werd gedirigeerd. Ik werd in auto 2 gezet en zo gingen we op weg. Al snel had ik in de gaten dat we naar Antwerpen gingen.

homeofdaisies vrijgezellenfeest feest feestje trouwen meiden girls vriendinnen antwerpen belgie stappen bonaparte wie is de mol spel meir wafels sushi mars verkopen geld bachalorette party

Daar de auto geparkeerd en met de tram naar de stad. Natuurlijk had ik nogal wat bekijks in mijn mooie (en niet zo heel erg flatteus) pakje 😉 Uiteindelijk hadden we de plek gevonden waar onze eerste to do was, namelijk een Wie Is De Mol spel. Super leuk, want dat is een van mijn favo programma’s! Hoewel ik op TV altijd super slecht ben in het raden (afgelopen jaar waren eindelijk mijn mollen tot de top 5 gekomen in plaats van elke week eruit liggen hahaha), had ik er onwijs veel zin in. We werden in 2 groepen verdeeld, kregen ieder ook een eigen opdracht en met de groepsopdrachten liepen we de hele stad af. Onwijs veel gelopen (in re regen, booe!) maar ook onwijs veel gelachen en ohhh wat had mijn lieve molletje Anne ons goed te pakken toen ze op het eind gewoon ALLE foto’s had gewist (en die hadden we dus nodig voor de punten…!) Gelukkig hadden Sophie en ik haar wel ontmaskerd, waardoor onze groep toch had gewonnen.

homeofdaisies vrijgezellenfeest feest feestje trouwen meiden girls vriendinnen antwerpen belgie stappen bonaparte wie is de mol spel meir wafels sushi mars verkopen geld bachalorette party

bwP1000514

Dit zette echt meteen de mood en ik vond het heel leuk om te zien dat al mijn ‘losse’ vriendinnen nu ook elkaar goed leerden kennen en dat ze ook met elkaar veel lol hadden. Maar, all fun and games, daarna was het natuurlijk tijd om MIJ goed voor l*l te laten lopen. Ik kreeg mijn eerste opdracht. “Zoek een sterke man die je over de drempel wil tillen. Dan heb je dat maar alvast geoefend.” Dus we liepen terug naar het café waar het WIDM spel was gestart en gefinisht en vroeg een groepje mannen wie het wilde doen. Natuurlijk stond er iemand op en werd ik over de drempel gedragen. Mijn volgende opdracht was labels uit onderbroeken knippen van vreemde mannen. Al vrij snel spotte ik een groep jonge gasten die onderweg waren naar een festival in de stad. Die hadden al een paar borrels op, dus waren vrij gewillig. Hopelijk is de moeder van dat ene gastje niet heel verbaasd over de missende labels uit zijn Bjorn Borg hahaha! Daarna mocht ik 10 mannen een kus op de wang geven – uiteraard met een mooie laag lippenstift. Intussen kreeg ik ook de opdracht met mannen van 5 verschillende nationaliteiten op de foto te gaan. Die heb ik mooi gecombineerd 😉 Bij 1 restaurant had ik er meteen 3 gescoord én kreeg ik een gratis shotje aangeboden. Score!

homeofdaisies vrijgezellenfeest feest feestje trouwen meiden girls vriendinnen antwerpen belgie stappen bonaparte wie is de mol spel meir wafels sushi mars verkopen geld bachalorette party

homeofdaisies vrijgezellenfeest feest feestje trouwen meiden girls vriendinnen antwerpen belgie stappen bonaparte wie is de mol spel meir wafels sushi mars verkopen geld bachalorette party

Ook moest ik cakejes eten zonder handen met 3 mannen, een gratis wafel scoren (gelukt!), in een etalage gekke poses aannemen, een optreden doen voor geld (ik heb op de Meir gedanst met een saxofonist), het mini Marsjes verkocht voor geld (en dansjes, liedjes en kusjes op mijn wang. Nog steeds blij dat dat Poolse liedjes serieus een gelukswens is en niet wat anders geks hahaha), 5 telefoonnummers scoren, met 2 kale mannen op de foto, een man lippenstift op doen zonder handen (thank gosh waren we niet de enige die ons vrijgezellenfeest hielden), er is een serenade voor me gezongen door een man in middeleeuws kostuum én ik moest 2 condooms scoren (dat is serieus het enige dat NIET is gelukt. Niemand heeft condooms in Antwerpen. Serieus!!!)

homeofdaisies vrijgezellenfeest feest feestje trouwen meiden girls vriendinnen antwerpen belgie stappen bonaparte wie is de mol spel meir wafels sushi mars verkopen geld bachalorette party

homeofdaisies vrijgezellenfeest feest feestje trouwen meiden girls vriendinnen antwerpen belgie stappen bonaparte wie is de mol spel meir wafels sushi mars verkopen geld bachalorette party

homeofdaisies vrijgezellenfeest feest feestje trouwen meiden girls vriendinnen antwerpen belgie stappen bonaparte wie is de mol spel meir wafels sushi mars verkopen geld bachalorette party

homeofdaisies vrijgezellenfeest feest feestje trouwen meiden girls vriendinnen antwerpen belgie stappen bonaparte wie is de mol spel meir wafels sushi mars verkopen geld bachalorette party

Daarna was iedereen eigenlijk wel een beetje kapot, dus zijn we wat eerder naar het restaurant gelopen waar we – hoe kan het ook anders met de twee die het organiseerden hihi – sushi gingen eten. Heerlijk even bijgekomen, gegeten, wijntjes gedronken, met vriendinnetjes gekletst en onze koud geworden gerechtjes aan andere vrijgezellenfeest gegeven 😉 Natuurlijk was het nog geen tijd om naar huis te gaan, want de dames hadden nog wat voor me in petto. De karaokebar! Volgens mij heet het Bonaparte en het was écht heel leuk daar. Nu is mijn praat-stem al redelijk vervelend, maar mij wil je echt niet horen zingen. Maar, Anne weet als geen ander dat ik het wel heel graag doe. In de auto. Of met Sing Star. Dus, het allereerste liedje dat ik mocht zingen (in m’n uppie) was uiteraard onze Sing Star knaller Pieces of Me van Ashlee Simpson. Geen hond kent dat nummer, behalve wij 😉 Daarna nog een keer of 3 op het podium gestaan met verschillende meiden. Echt heel tof! Gelukkig stond het muziekgeluid harder dan het microfoongeluid en hoorde je mijn valse stem niet zo hahaha

homeofdaisies vrijgezellenfeest feest feestje trouwen meiden girls vriendinnen antwerpen belgie stappen bonaparte wie is de mol spel meir wafels sushi mars verkopen geld bachalorette party

homeofdaisies vrijgezellenfeest feest feestje trouwen meiden girls vriendinnen antwerpen belgie stappen bonaparte wie is de mol spel meir wafels sushi mars verkopen geld bachalorette party

In die bar kreeg ik nog een mooie ketting met draaispel, waarbij ik werkelijk meermalen op ‘Scoor een gratis drankje’ draaide. Ook hier weer een berg vrijgezellenfeesten dus dat ging me goed af. Ook nog een tijd met een dame staan kletsen uit Amsterdam die het helemaal geweldig vond dat ik zoveel lak aan alles had. Eigenlijk moet ik nog steeds met haar plassen op het mannentoilet (dat hadden we allebei gedraaid).

homeofdaisies vrijgezellenfeest feest feestje trouwen meiden girls vriendinnen antwerpen belgie stappen bonaparte wie is de mol spel meir wafels sushi mars verkopen geld bachalorette party

En omdat nog niet iedereen even moe was, ben ik nog met 2 meiden in Goes de stad in gegaan. Nee, die andere meiden waren echt geen aftaaiers. Ze hebben het allemaal zo goed volgehouden! Zeker mijn zwangere vriendinnetje en mijn – door de kaakchirurg omgetoverde – hamstertje hadden het af en toe echt zwaar. Zo tof dat jullie erbij waren en mij zo hard mogelijk voor lul hebben laten lopen 😉 Precies hoe ik het gedacht had én nog beter. Nogmaals dank voor alle lieverds die erbij waren en zeker voor Anne en Lotte die het zo goed hebben georganiseerd. Love you girls!

homeofdaisies vrijgezellenfeest feest feestje trouwen meiden girls vriendinnen antwerpen belgie stappen bonaparte wie is de mol spel meir wafels sushi mars verkopen geld bachalorette party

Echt echt echt echt een hele leuke dag gehad. Buitenom de lipstick had ik dus helemaal niks nodig van de spullen die ik moest inpakken, dat was gewoon een afleidingsmanoeuvre. Wat ik wel wist, is dat Jochem diezelfde dag zijn vrijgezellenfeest had. Uiteindelijk heb ik hem nog ontmoet in de stad. Hij droeg een mooi badmanpak en ik vloog hem werkelijk in zijn armen. We zijn voorlopig allebei niet uitgekletst over onze belevenissen van deze dag, fantastische herinneringen! Mocht je toevallig binnenkort een vrijgezellenfeest moeten organiseren, kan ik je een dergelijke aanpak zeker aanraden. En, op tijd beginnen! Want de dames zijn al begonnen met plannen afgelopen maart!!! En… mensen doen echt veel voor je als een gek pakt draagt en het lief vraagt 😉 xo Daisy 

homeofdaisies vrijgezellenfeest feest feestje trouwen meiden girls vriendinnen antwerpen belgie stappen bonaparte wie is de mol spel meir wafels sushi mars verkopen geld bachalorette party

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Haaaaa oké ik heb een favoriete blogpost! Wat superleuk om te lezen dit, heb echt gelachen!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ik ook hahahha doet nog pijn 😂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s