Catrice Absolute Rose | Review + look!

Deze zit alweer eventjes in de collectie van Catrice, maar hij is nieuw in mijn make-up stash: de Absolute Rose eyeshadow palette in de kleur 010 Frankie Rose To Hollywood. (Ik houd trouwens van die grappige namen die Catrice geeft aan al haar items!) Maar hoe zijn nu de kleuren, de pigmentatie en wat voor look kun je ermee maken?

homeofdaisies catrice absolute rose eyeshadow palette review look make-up kruidvat stash oogschaduw motd lotd roos roze nude

Net als alle ‘Absolute’ palletjes, bevat ook de Rose 6 kleuren die oplopen van licht naar donker. Er is werkelijk voor ieder wat wils, want het bevat 2 matte oogschaduws en 4 shiny, glittery ones.

homeofdaisies catrice absolute rose eyeshadow palette review look make-up kruidvat stash oogschaduw motd lotd roos roze nude

Maar hoe zijn de swatches? Zoals je ziet zijn alle kleuren behoorlijk licht en nude, heel anders dan ik het verwacht vanuit de pan. Zelfs de middeldonkere tinten zijn niet super opvallend en dat op mijn lichte arm! Gelukkig zijn de donkere kleuren wel goed gepigmenteerd, zodat je met dus doosje een diepe schaduw kunt aanbrengen.

homeofdaisies catrice absolute rose eyeshadow palette review look make-up kruidvat stash oogschaduw motd lotd roos roze nude

Kleuren kunnen natuurlijk wel anders uitkomen door met wat je het aanbrengt. Swatches maak ik altijd met mijn vinger, maar met een kwast ziet het er toch weer anders uit. Ik ben daarom benieuwd naar de look en of je dan wel goed de verschillen ziet. Voor deze look maak ik gebruik van alle kleuren.

homeofdaisies catrice absolute rose eyeshadow palette review look make-up kruidvat stash oogschaduw motd lotd roos roze nude

Deze look ben ik begonnen met kleur nummer 4 met een ronde kwast ruim aan te brengen op mijn arcadeboog en deze naar boven toe licht uit de blenden. Met een platte kwast maak ik meer dimensie door de donkerste kleur aan te brengen in de arcadeboog, precies tussen mijn oog en het wenkbrauwbot. Deze blend ik licht uit. Kleur 3 breng ik met een ronde kwast aan op mijn bewegend ooglid en ik vul het binnenste deel op met kleur 2. Onder mijn onderste wimperrand breng ik kleur 3 aan en ik shade hem wat meer met in de buitenste hoeken kleur 6. Met kleur 1 high light ik mijn wenkbrauwbot en ooghoek. De look is natuurlijk pas af met een mooie laag mascara.

homeofdaisies catrice absolute rose eyeshadow palette review look make-up kruidvat stash oogschaduw motd lotd roos roze nude

homeofdaisies catrice absolute rose eyeshadow palette review look make-up kruidvat stash oogschaduw motd lotd roos roze nude

Wat ik fijn vind, is dat deze oogschaduws niet zo korrelig zijn als de Absolute Nude en Absolute Chocolate. Hoe dan ook breng ik toch altijd een eyeshadow base aan zodat het de hele dag mooi blijft zitten. De kleuren blenden mooi en ik ben opgelucht dat de met de kwast stukken minder licht zijn als ik met de arm swatches had verwacht. Dit pallet bevat prachtige kleurtjes voor alledag. Met de verschillende tinten én matte en glanzende kleuren kun je werkelijk alle kanten op. Je kunt ze makkelijk met elkaar combineren of met andere doosjes gebruiken. En voor €4,99 is hij zeker het aanschaffen waard!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst. Zeker voor door de weeks houd ik wel van wat meer neutrale looks en dat gaat met dit pallet zeker lukken. Heb jij deze al geprobeerd? xo Daisy

Andere producten gebruikt voor deze look:
Eye Brow Corrector #4 Superlooks
– Magic Silky Base Superlooks
Essence I Love Stage Eyeshadow base
Catrice Camouflage cream  #025 Rosy Sand
– NYC Big Bold Volume by the lash mascara
 Rimmel Provocalips 200 I’ll Call You
– Superlooks Lip Pencil 19
– Miss Sporty So Matte Perfect Stay #002 Medium
– Blending Brush #19 Superlooks
– Smokey eyes brush HEMA #259
– Eye Shadow brush Kruidvat Pro #13

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s