Mijn week in plaatjes #35

Té cliché, maar de weken vliegen werkelijk voorbij. Als ik na een week alle foto’s weer op een rijtje zet heb ik super vaak een ‘oh ja, dat heb ik ook nog gedaan’-moment. Zo ook deze week, die de laatste dagen helemaal een bijzondere wending nam.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto beeld diary dagboek terras hugo glamour elle magazine lezen shoppen winkelen trouwen bruiloft ondertrouw goes gemeente bloemen cadeau eten food chocola croissant ontbijt zondag zondagmorgen

Woensdag moest ik weer vroeg training geven en daarna naar een vergadering, maar omdat ik nog super veel moest redigeren werkte ik daarna thuis. Kan ik me toch iets beter concentreren dan wanneer iedereen binnen loopt, belt, praat etc. Omdat ik een uur eerder uit bed moest voor de training had ik al om 11 uur zin in lunch! Ik maakte deze heerlijke omelet met veel groenten. En, het leuke van thuiswerken is dat ik Bailey een aai over haar bolletje kan geven als ik thee haal. Hoe lief! Eind van de dag had ik het helemaal gehad. Soms zou het zo fijn zijn om een onbezorgd kind te zijn, die buitenom naar school gaan en zijn bord leegeten niks moet…

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto beeld diary dagboek terras hugo glamour elle magazine lezen shoppen winkelen trouwen bruiloft ondertrouw goes gemeente bloemen cadeau eten food chocola croissant ontbijt zondag zondagmorgen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto beeld diary dagboek terras hugo glamour elle magazine lezen shoppen winkelen trouwen bruiloft ondertrouw goes gemeente bloemen cadeau eten food chocola croissant ontbijt zondag zondagmorgen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto beeld diary dagboek terras hugo glamour elle magazine lezen shoppen winkelen trouwen bruiloft ondertrouw goes gemeente bloemen cadeau eten food chocola croissant ontbijt zondag zondagmorgen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto beeld diary dagboek terras hugo glamour elle magazine lezen shoppen winkelen trouwen bruiloft ondertrouw goes gemeente bloemen cadeau eten food chocola croissant ontbijt zondag zondagmorgen

Donderdag weer vroeg training geven en daarna door naar Nedbase. Altijd gezellig! Praten over een nieuwe website (voor mijn werk, niet voor homeofdaisies!). Weer een hele hectische dag. Omdat ik weinig had geslapen de donderdag-date met Anne afgezegd en lekker makkelijk een wrap gemaakt. Op de bank eten voor de tv is soms zo lekker 😉 Ondanks dat ik super moe was kon ik niet slapen, dus ben ik nog even naar het water gereden en van de frisse lucht, de maan en de sterren genoten.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto beeld diary dagboek terras hugo glamour elle magazine lezen shoppen winkelen trouwen bruiloft ondertrouw goes gemeente bloemen cadeau eten food chocola croissant ontbijt zondag zondagmorgen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto beeld diary dagboek terras hugo glamour elle magazine lezen shoppen winkelen trouwen bruiloft ondertrouw goes gemeente bloemen cadeau eten food chocola croissant ontbijt zondag zondagmorgen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto beeld diary dagboek terras hugo glamour elle magazine lezen shoppen winkelen trouwen bruiloft ondertrouw goes gemeente bloemen cadeau eten food chocola croissant ontbijt zondag zondagmorgen

Vrijdagmorgen werkte ik thuis, daarna nog voor homeofdaisies.nl gewerkt. Het was lekker weer dus besloot ik eind van de middag – tegen mijn principes – alleen op het terras te zitten. Was wel een overwinning ofzo. Voel me altijd zo zitten als ik alleen ben (en ga dan heel stom de hele tijd met m’n telefoon spelen.. awkward!) Ik kocht de Glamour en Elle, bestelde een Hugo en genoot van de zon. Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar! ’s Avonds hadden we een barbecue bij vrienden. Bijgekletst en nieuwe mensen ontmoet rond het kampvuur. Fijn!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto beeld diary dagboek terras hugo glamour elle magazine lezen shoppen winkelen trouwen bruiloft ondertrouw goes gemeente bloemen cadeau eten food chocola croissant ontbijt zondag zondagmorgen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto beeld diary dagboek terras hugo glamour elle magazine lezen shoppen winkelen trouwen bruiloft ondertrouw goes gemeente bloemen cadeau eten food chocola croissant ontbijt zondag zondagmorgen

Zaterdag had Jochem voor zijn werk al croissantjes gehaald en die vond ik met een briefje in de keuken. Schattig hè! Ik had afgesproken om met mijn moeder de stad in te gaan, kijken voor kleding voor haar en mijn vader voor de bruiloft. Binnenkort meer hierover… Daarna gingen we – hoe kan het ook anders – naar het terras. Kijk hoe lekker mijn ijskoffie hmmm! Toen Jochem klaar was met werken ook nog ff de stad in geweest en heerlijk gegeten. Ik koos een salade met gamba’s.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto beeld diary dagboek terras hugo glamour elle magazine lezen shoppen winkelen trouwen bruiloft ondertrouw goes gemeente bloemen cadeau eten food chocola croissant ontbijt zondag zondagmorgen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto beeld diary dagboek terras hugo glamour elle magazine lezen shoppen winkelen trouwen bruiloft ondertrouw goes gemeente bloemen cadeau eten food chocola croissant ontbijt zondag zondagmorgen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto beeld diary dagboek terras hugo glamour elle magazine lezen shoppen winkelen trouwen bruiloft ondertrouw goes gemeente bloemen cadeau eten food chocola croissant ontbijt zondag zondagmorgen

Zondagmorgen uitgebreid ontbijt. Houd ik van! Daarna voor homeofdaisies bezig geweest en nog wat dingen voor de bruiloft gedaan. ’s Middags bij een oud studiegenootje op bezoek geweest. Was nog nooit in haar huis geweest waar ze inmiddels al een half jaar woont (oeps!). Super leuk, fijn bijgekletst. Het was zo gezellig dat we echt de tijd uit het oog verloren haha, da’s altijd een goed teken. Daarom om de terugweg maar bij de Gouden Bogen gegeten en daarna op de bank geploft en Sens8 afgekeken. (Weinig foto’s gemaakt vandaag).

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto beeld diary dagboek terras hugo glamour elle magazine lezen shoppen winkelen trouwen bruiloft ondertrouw goes gemeente bloemen cadeau eten food chocola croissant ontbijt zondag zondagmorgen

Maandagmorgen thuis gewerkt en hoe het verder ging lees je in ‘Van simpel tweetje naar voorpaginanieuws‘. Ik moest me nu natuurlijk wel fancy aankleden en kon niet kiezen welke lipstick het best bij mijn schoenen paste. Na de ondertrouw (door de regen, boe!) naar de stad gelopen, koffie gedronken. Ze waren onze taartjes vergeten, dus zijn we weggegaan en bij mijn favo bakker taartjes uitgezocht en die thuis opgesmuld. (Jochem hazelnootschuim en ik mocca). Omdat het opeens toch een feestelijke dag was, besloten we de fles Cava open te trekken bij het avondeten.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto beeld diary dagboek terras hugo glamour elle magazine lezen shoppen winkelen trouwen bruiloft ondertrouw goes gemeente bloemen cadeau eten food chocola croissant ontbijt zondag zondagmorgen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto beeld diary dagboek terras hugo glamour elle magazine lezen shoppen winkelen trouwen bruiloft ondertrouw goes gemeente bloemen cadeau eten food chocola croissant ontbijt zondag zondagmorgen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto beeld diary dagboek terras hugo glamour elle magazine lezen shoppen winkelen trouwen bruiloft ondertrouw goes gemeente bloemen cadeau eten food chocola croissant ontbijt zondag zondagmorgen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto beeld diary dagboek terras hugo glamour elle magazine lezen shoppen winkelen trouwen bruiloft ondertrouw goes gemeente bloemen cadeau eten food chocola croissant ontbijt zondag zondagmorgen

Dinsdag was ook al zo’n gekke dag. Bijna niet geslapen van de zenuwen, omdat ik zo benieuwd was wat er in de krant zou staan. Mijn schoonvader gooide gelukkig al vroeg de krant in de brievenbus, dus konden we bij het ontbijt meteen kijken. De reacties op mijn Facebook waren overweldigend en ook op Instagram en Twitter bleven er berichtjes komen. Super lief allemaal! Op kantoor had mijn collega het AD van thuis meegenomen, dus kon ik die ook inzien. In de loop van de dag hoorde ik dat het in nóg meer kranten stond, blijkbaar in alle kranten van Wegener. Hele gekke gewaarwording dat werkelijk heel Nederland ons kon zien! Ook indirecte collega’s die belde van ‘Uh, was jij dat nou?’ haha! Ik ben ook voor velen van hen onherkenbaar, want op kantoor draag ik altijd mijn haar vast en heb ik mijn bril op. ’s Avonds hadden we een bewonersbijeenkomst, dus moest een hoop voorbereiden en sjouwen. Hele leuke en goedgeslaagde avond, maar poeh wat was ik moe! Met moeite mijn make-up verwijderd en meteen gaan slapen.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto beeld diary dagboek terras hugo glamour elle magazine lezen shoppen winkelen trouwen bruiloft ondertrouw goes gemeente bloemen cadeau eten food chocola croissant ontbijt zondag zondagmorgen

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto beeld diary dagboek terras hugo glamour elle magazine lezen shoppen winkelen trouwen bruiloft ondertrouw goes gemeente bloemen cadeau eten food chocola croissant ontbijt zondag zondagmorgen

Hoe was jouw week? Heb jij wel eens wat op social media gepost wat een ‘staartje’ kreeg? xo Daisy 

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Elly Hollestelle schreef:

  Gefeliciteerd met jullie ondertrouw, Daisy

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Dank je wel Elly 🙂

   Like

 2. artisticstateofmind schreef:

  Gefeliciteerd met jullie ondertrouw!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Dank je wel Eilish 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s