Homeofdaisies is bijna jarig én trakteert!

Wow, op 15 september bestaat homeofdaisies.nl alweer 1 jaar. Reden voor een feestje én wie jarig is trakteert! Dus in plaats van dat de jarige cadeautjes ontvangt, ga ik ze juist weggeven. Hoe je mee kunt doen, lees je verderop.

homeofdaisies winactie jarig blog blogger wordpress verjaardag 1 jaar winactie winnen prijzen actie gratis meedoen doe mee 15 september facebook instagram

Wat jullie misschien niet weten, is dat ik al heel lang blog. Volgens mij zat ik zelfs nog net op de middelbare school toen ik af en toe wat online zette. Daar ben ik uiteindelijk mee gestopt na negatieve reacties. Ik pakte de draad een paar jaar geleden weer op toen ik voor mijn hypermobiliteitssyndroom een revalidatietraject ging volgen en schreef over mijn ervaringen en gevoelens. Het schrijven bleef toch altijd kriebelen en toen ik zelf steeds meer lifestyle bloggers ging volgen kon ik het niet laten om ook wat op te starten. Dat is nu dus bijna één jaar geleden en wat heb ik veel geleerd in de tussentijd. En – als ik dat over mezelf mag zeggen – ook flink gegroeid in kwaliteit. Daarmee is ook het aantal trouwe volgers gegroeid. Toch ben ik altijd weer even verlegen als mensen me aanspreken “Jij bent toch blogger?” en me dan vertellen dat ze wel es wat (of heel vaak!) wat van me lezen. Blijft een gek idee; ik tik mijn gedachten/ervaringen in een wit scherm, druk op ‘publiceren’ en dan zijn er ook daadwerkelijk mensen achter een ander scherm die lezen wat ik heb gemaakt haha!

Een paar maanden geleden ben ik ook een Facebookpagina gestart en ook daar komen steeds meer nieuwe volgers (die niet toevallig bekenden van bekenden zijn). Zo leuk! De actie die ik daar een tijdje geleden deed om een groter aantal ‘likes’ te krijgen liep als een trein en ik had binnen no time de beoogde 200 gehaald. Natuurlijk zat er een leuke prijs aan verbonden; de surprisebox die winnares Monica heel blij in ontvangst nam.

Dit deed mij besluiten om ook mijn vaste lezeressen op homeofdaisies.nl in het zonnetje te zetten en wat is daar nu een mooiere gelegenheid voor dan mijn blog-verjaardag? Ik ga – wederom – niet verklappen wat er in de doos komt te zitten, maar geloof me als ik zeg dat het weer een toppertje wordt! Uiteraard geheel in de stijl van homeofdaisies.nl, met diverse items waar ook ik zelf erg in ben geïnteresseerd en enthousiast over ben. Maar wat moet je doen om te kunnen winnen? Schrijf in een reactie onder deze post wat jouw favo blogpost of onderwerp is van homeofdaisies.nl. Zorg dat je een goed e-mailadres hebt ingevuld, want de winnaar krijgt uiterlijk 18 september bericht. Je kunt reageren tot 16 september 23.59 uur. Daarna zal ik alle gegadigden eerlijk loten.

Ik ben super benieuwd hoeveel reacties ik krijg én natuurlijk wat jullie tot nu toe mijn leukste blogpost of onderwerp vinden. Veel succes allemaal! En door al jullie lieve reacties en feedback ga ik zeker nog heel lang door met deze blog. xo Daisy 

Advertenties

16 reacties Voeg uw reactie toe

 1. sabrina schreef:

  Proficiat met je jubileum 🙂 Wat vervelend dat je met je eerste blog hebt moeten stoppen door de reacties, belachelijk toch?
  Ik vond je artikel over druk druk druk wel een mooie. We zijn idd nogal druk met zn allen en dat is jammer. Ook je action shoplog vond ik leuk, met die twee volle tassen hiihi
  Ik doe graag mee en ben heel benieuwd wat er in zit!

  Liked by 1 persoon

 2. itsagoldsky schreef:

  Heel erg gefeliciteerd!
  Ik vind het een leuk idee dat je niet verklapt wat er in de giveaway zit, al begrijp ik het gedeelte over de Email niet….

  Het leukste aan jou blog vind ik dat je altijd zo eerlijk bent. Zoals met die tassen van de Action, je had echt een uitstraling van “So What?!”

  Verder breng je het steeds op een nieuwe manier, wat ik ook heel knap vindt.

  Veel succes de komende jaren. Ik duim alvast! 😉

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Oh omdat sommigen geen wp account hebben, die moeten dan hun emailadres invullen. Dan kan ik ze mailen als ze hebben gewonnen 😄 Dank je wel voor je compliment. Lief! En ja, ik en mijn action ‘probleem’ 😉

   Liked by 1 persoon

   1. itsagoldsky schreef:

    Aha Okay,
    Ik heb zelf nu ook een klein Action probleem :/

    Liked by 1 persoon

   2. Home of Daisies schreef:

    Sorry hihi

    Like

 3. Maureen schreef:

  Nou ik lees je blogs altijd met veel plezier. Vooral over de make up. En wij kennen elkaar niet, ook niet via via. Dus ik zou je ook herkennen als de bloggster. Haha. Leuk deze actie. Ik waag graag een gokje mee.

  Liked by 1 persoon

 4. Astrid schreef:

  Wat is mn favo blog…. Hmm, erg lastig!
  Ik kan niet kiezen tussen je make up recensies/tutorial, blog over pesten of je videoblogs.
  Dat laatste gaat je steeds beter af en het is leuk om je via dat medium te zien.
  Alvast gefeliciteerd met je blogjubileum 😡

  Liked by 1 persoon

 5. Hey Daisy! Aaah wat leuk, alvast gefeliciteerd! Ik doe graag mee want je reviewt altijd zulke leuke spulletjes dus er zit vast een boel fijns tussen. Ik heb niet één favoriete ding aan jouw blog, maar ik vind het vooral erg leuk dat je “ons” meeneemt in alles en het is ook superleuk om je blog te zien groeien.. de allereerste keer je week in foto’s, je eerste videoblog (echt superleuk!!), je Facebookpagina.. en wat ik heel erg respecteer is dat je ons werkelijk in álles meeneemt, dus ook als het even niet goed met je gaat. Vaak zie je op social media alleen de “mooie” dingen uit iemands leven. Jij bent een oprechte blogger, echt respect daarvoor! Keep on blogging babe! XX

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Ahhhh super lief chick, zit enorm te blozen hier! Ja vind ik ook belangrijk, het is niet altijd alleen maar leuk en probeer daar transparant in te zijn. Moet nog een hoop leren, maar stukje bij beetje zullen we denken. Toppie xo

   Like

 6. cyn schreef:

  Gefeliciteerd met je jubileum Daisy, ik vind je blog over je vrijgezellenfeest echt het allerleukste 😀

  succes verder met bloggen

  Liked by 1 persoon

 7. Caroline schreef:

  Ik vind de blog van de tonijnsalade het leukst. Sindsdien maak ik hem vaak.

  Like

 8. Steef schreef:

  Hé Daisy! Mijn favo blog is “ochtend routine september”. Gewoon om te zien hoe iemand anders dit nu doet. Maar eigenlijk vindt ik het gewoon leuk om bij mensen naar binnen te kijken. En bij Home of daisies hoeft dat niet stiekem! Verder veel leuke items gekocht dankzij je vrolijke rewiews. Ik ben fan! X

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Dank je wel Steef 🙂 Leuk dat je vaak leest en kijkt op m’n blog xo Daisy

   Like

 9. maureen schreef:

  De beauty routine. Ik ben dankzij jou aan het miraculeuze water van de kruidvat begonnen en mn huid is echt opgeknapt. Ik had al meegedaan maar dat compliment wilde ik je nog geven.

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ah dank je wel! Fijn product hè? Momenteel ben ik tijdelijk weer terug aan de tonic (die stond er nog) maar ga hierna zeker weer terug. xo Daisy

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s