Den Haag shoplog augustus | VIDEO

Ben je mijn shoplogs al beu? Ik ben afgelopen weekend losgelaten in Den Haag en tsja… sh*t happens! De items heb ik gekocht bij Primark, H&M en New Yorker. Al wat inkopen gedaan voor aankomend najaar en ik kan je zeggen dat ik verliefd ben op alle warme kleuren en texturen die helemaal ‘in’ zijn. En… iemand moet een nieuwe schoenenkast bouwen want deze is officieel te klein geworden hihi

homeofdaisies shoplog video film den haag primark H&M New Yorker fall najaar 2015 winter herfst textuur warm schoenen dupe timbaland adidas stan smith budget

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

 

 

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s