Mijn week in plaatjes #34

Heel veel werken, de kermis, shoppen, terras, feestje, zon en regen; het komt allemaal voorbij in deze ‘mijn week in plaatjes’. Nummer 34 alweer! Volg mij op Instagram voor je dagelijkse portie homeofdaisies. 

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

Woensdag nam ik voor het eerst mijn nieuwe drinkfles mee naar kantoor. Deze kocht ik op de braderie en is super handig! Je kunt namelijk stukjes fruit in een los compartiment doen, zodat je wel de smaak hebt maar niet de hele tijd moeilijk doet om niet de stukjes op te drinken. En hij is lekdicht dus ook nog eens handig mee te nemen. Ik had de hele dag heerlijk water met nectarinesmaak. Na het werk shopte ik nog wat nieuwe make-upjes in de aanbieding bij Kruidvat en bij thuiskomst zag ik dat mijn kettinkjes van Janneverkooptsieraden binnen was. Helemaal blij mee! Voor het eten nog even snel de early bird tickets van Funfest opgehaald. Super benieuwd naar dit feest! ’s Avonds nog met Jochem naar de kermis geweest, hij greep een My Little Pony unicorn voor me en we aten deze heeeeele slechte maar ohhhh zo lekkere wafels met banketbakkersroom en aardbeien.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

Donderdagochtend werkte ik thuis. Ik moest heel veel lezen en redigeren en in volledige stilte gaat dat toch iets beter dan in een rumoerig kantoor. Dit kalenderhuisje kreeg ik van Jochem afgelopen week en ik heb alvast de datum ingesteld dat homeofdaisies.nl 1 jaar bestaat! Ik wil nog iets leuks verzinnen om het te vieren met mijn lieve lezers, ik weet nog niet wat, maar dat komt eraan haha. ’s Middags wel op kantoor gezeten, maar wel nadat ik thuis mijn leftover pastasalade at. Dat is stiekem een dag later veel lekkerder dan op de dag zelf. ’s Avonds kwam Anne gezellig eten.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

Vrijdag wederom slecht geslapen, echt de hele week al te weinig uurtjes getankt. Ik had dus redelijk moeite met de dag. Gelukkig werk ik altijd thuis op vrijdag, dus hoefde me niet helemaal op te maken enzo. ’s Middags maakte ik een snelle salade en om wakker te worden een douche genomen, mijn haar en gezicht een masker gegeven. Ik stuurde Jochem daar een foto van en ik kreeg Smurfin terug hahaha. Uiteindelijk toch nog even naar Action gegaan om spulletjes voor de DIY: 30 sucks en kwam natuurlijk wel weer met meer thuis. Jochem wilde na zijn werk naar het terras en had nogal zijn best gedaan op zijn outfit. Kijk dan hoe sexy! (en ik voelde me een sloeber omdat ik moe was en dus totaal niet mijn best had gedaan. Zonnebril op en gaan!). We dronken lekker wat in de zon op het terras en aten daarna bij de buren deze ongelofelijk lekkere hamburger. Voor herhaling vatbaar!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

Zaterdagochtend was ik ook weer heel vroeg wakker, dus mijn slaaptekort niet ingehaald.  Wel lekker in bed blijven liggen, YouTube gekeken en blogs gelezen. Toen ik uiteindelijk naar beneden ging om Jochem gedag te zeggen voor hij ging werken bleek dat hij croissantjes had gehaald en me wilde verrassen met ontbijt op bed. Toen hebben we maar gezellig samen ontbeten hihi. ’s Middags ging ik met Lotte naar de stad en belanden we bij de Pop-up Factory. Super leuk georganiseerd en we kochten allebei een stapel leuke kaartjes en notitieboekjes bij @Marijketekent. Toen Jochem klaar was met werken snel omkleden, tas inpakken en de auto in om de verjaardag van mijn vriendin in Den Haag te vieren. Ontzettend geluk met het weer, een heerlijke dag om te barbecueën en kampvuur te maken (en nieuwe vrienden te maken!).

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

Zondag met een beetje te weinig slaap aan wederom een zonnige dag begonnen. Ik ontbeet op het balkon. Heerlijk! Dan mis ik thuis echt wel een tuin of balkon hoor, ontbijtje in de zon is zo fijn. Daarna gingen we naar Den Haag om te shoppen. Uiteraard belanden we in de Primark, waar ik het uiteraard niet kon laten om een onsie aan te trekken. Dit was een vosje, super cute! Ik moest het even delen in mijn vriendinnengroep, want ik zou het echt te gek vinden om een gek pak aan te moeten voor mijn vrijgezellenfeest (ik weet van niks, ik weet alleen dat er die zondag ook een vergadering over was hahahahaha). Na een heerlijke kop koffie weer op krachten gekomen om verder te shoppen. Onderweg naar huis de hele tijd regen gehad. Thuisgekomen was ik blij dat ik kon douchen, want in de stad was het super warm geweest. Jochem maakte pizza en daarna keken we TV in pyjama.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

Maandag weer werken. Even haasten om mijn collega bij te kletsen die terugkwam van vakantie. ’s Middags druk geweest met het huis, boodschapjes doen en natuurlijk aan mijn blog gewerkt (grote zooi na het opnemen van mijn shoplog haha die komt vrijdag online). Wilde ’s avonds ook nog mijn filmpje editten, maar uiteindelijk gewoon lekker op de bank gezeten en weinig gedaan hihi. Vroeg naar bed, want de hele week geef ik trainingen en dan  moet ik op kantoor zijn op het tijdstip dat normaal mijn wekker gaat -_-

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

Dinsdag was het eindelijk droog na een hele nacht regen. Bailey wilde zoals altijd graag naar buiten. Buiten aangekomen gaat ze op de vensterbank als een malle alle regen op zitten likken. Alsof ze thuis nooit wat te drinken krijgt!! Gek beest haha! Het was een super drukke dag op kantoor, maar het voordeel van vroeg beginnen is dat je ook eerder naar huis kan. Ik had dus na de boodschapjes ruim de tijd om te koken en een sapje te maken. Deze was met meloen, sinaasappel, klein beetje citroen en munt. Yumm! Als de zomer niet meer komt, haal ik de zomer wel in huis 😉 ’s Avonds kreeg ik melding van WordPress dat ik +50 volgers heb, yay! In de rechterkolom van mijn site (op je computer dan, op je telefoon heeeelemaal onderdaan) kun je klikken om mij ook te volgen. Dan krijg je een melding in je mailbox als er een nieuwe blog online is 🙂

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

Hoe was jouw week? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s