Catrice chocolate nudes | Review + Look

Afgelopen week was ik even bij Kruidvat en dan kan ik natuurlijk niet voorbij de make-upschappen lopen zonder een kijkje te nemen. Zeker, gezien deze week veel make-up in de aanbieding is! Zo zijn alle oogschaduw paletjes van Catrice maar €3,00! Rennen naar de winkel dus. Ik kocht onder andere de nieuwe Chocolate Nudes eyeshadow palette. Wat ik er van vind en wat je ermee kunt maken lees je verderop.

homeofdaisies catrice chocolate nudes palette palet oogschaduw eyeshadow review look make-up beauty kruidvat sale aanbieding reclame every day ooglook

Normaal is dit palet €4,99, dus een flinke voordeel dus toen ik hem afrekende. De oogschaduws zitten in het welbekende doorzichtige doosje, waar bijvoorbeeld ook de Absolute Nude in zit. Chocolate Nudes 010 Choc’Let It Be is nieuw in de collectie en omdat ik van natuurlijke bruintinten houd, was ik erg benieuwd. Het bevat 6 kleuren, van licht naar donker, met matte en shimmerende varianten.

homeofdaisies catrice chocolate nudes palette palet oogschaduw eyeshadow review look make-up beauty kruidvat sale aanbieding reclame every day ooglook

homeofdaisies catrice chocolate nudes palette palet oogschaduw eyeshadow review look make-up beauty kruidvat sale aanbieding reclame every day ooglook

Ik begin maar meteen met de swatches. Zoals je ziet zijn sommige kleuren wat korrelig en dat is ook mijn ervaring met de Absolute Nude. Het probleem hiervan is dat de schaduw naar verloop van de dag tussen je lijntjes gaat zitten. Niet fijn! Dit kun je wel makkelijk verhelpen door een eyeshadowbase te gebruiken. Sindsdien loopt ook deze niet uit. De kleuren zijn goed gepigmenteerd. Uiteraard niet super opvallend, maar dat verwacht ik ook niet van een nude palet. Als ik een voorkeur mag uitspreken, ben ik vooral fan van de shimmery tinten, nummer 1 en nummer 5 in het doosje.

homeofdaisies catrice chocolate nudes palette palet oogschaduw eyeshadow review look make-up beauty kruidvat sale aanbieding reclame every day ooglook

Dan moest ik natuurlijk maar meteen een look maken met mijn nieuwe aanwinst! De basis heb ik al aangebracht, waarbij oogschaduwbasis dus heel belangrijk is. Een kleine investering, maar een perfect resultaat nu je ooglook de hele dag mooi blijft. Ik gebruikte de Essence I Love Stage Eyeshadow Base en deze is gekleurd dus haalt niet alleen de oneffenheden weg, maar maakt je ooglid ook neutraal van kleur.

homeofdaisies catrice chocolate nudes palette palet oogschaduw eyeshadow review look make-up beauty kruidvat sale aanbieding reclame every day ooglook

Ik begin met de donkerste kleur (6) aan te brengen in mijn crease en blend deze zacht uit naar boven. Ook schaduw ik deze in het buitenste hoekje van mijn bewegend ooglid. Vervolgens meng ik het licht met de tweede kleur tot op mijn wenkbrauwbot. De warmgouden tint (5) breng ik in het midden van mijn bewegend ooglid aan en de binnenkant highlight ik licht met nummer twee. Onder mijn onderste wimperrand breng ik van buiten naar binnen kleuren 6, 5 en 2 aan. Na een laagje mascara breng ik nog wat highlight shimmer aan met nummer 1 in mijn ooghoek en op het wenkbrauwbot. Het resultaat: een heerlijk warme chocolate eyelook.

homeofdaisies catrice chocolate nudes palette palet oogschaduw eyeshadow review look make-up beauty kruidvat sale aanbieding reclame every day ooglook

homeofdaisies catrice chocolate nudes palette palet oogschaduw eyeshadow review look make-up beauty kruidvat sale aanbieding reclame every day ooglook

Ik ben zeer tevreden met deze nieuwe aanwinst in mijn oogschaduw stash. De kleuren verschillen ruim met de Absolute Nude palet die ik al had. Dit is echt een fijn doosje voor every day looks. Met zowel warme als koude tinten en lichte als donkere kleuren kun je werkelijk alle kanten op. Je kunt het mat en basic houden of helemaal los gaan met de shimmers. Een top aanwinst dus! Heb jij hem al gescoord? xo Daisy 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s