What’s in my prullenbak? | VIDEO

Afgelopen tijd waren er echt ontzettend veel producten leeg. In plaats van ze direct in de prullenbak te gooien, legde ik ze apart om aan jullie te laten zien. Ik vertel je meteen wat ik ervan vindt. En, als bonus laat ik ook een paar producten zien die ik zo verschrikkelijk vond dat ik ze niet eens opmaak en nu al regelrecht de vuilnis in verdwijnen. Kijk je mee?

homeofdaisies what's in my prullenbak video youtube youtuber beauty make-up verzorging

xo Daisy 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s