Mijn week in plaatjes #33

Alweer een week voorbij! Zon en regen kwamen allebei en ook met mijn gemoed ging de week met ups en downs gepaard. Ik had wederom bridezilla stress, was boos, had lol, zat op terrasjes, winkelde in de regen. Een enerverende week dus. Kijk je mee?

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog instagram diary dagboek food eten strand boulevard mosseldag braderie werken moe hms fibromyalgie fysio anne haar extensions clip inns kapper vlog video blog bloggen editten fotograferen fotografie telefoon bridezilla stress trouwen bruiloft

Woensdag was me het dagje wel. Na het werk wilde ik nog even naar Kruidvat, want die hadden een extra kortingsactie. Op weg daarheen liep ik toevallig langs de juwelier waar we onze trouwringen hebben besteld. Jochem was paar weken terug al wezen vragen hoe lang het nog zou duren voor ze binnen waren en toen werd gezegd dat ze de week na onze vakantie er zouden zijn. Niet dus! Ik besloot daarom nogmaals navraag te doen. Niet voor niets bleek, want ze konden mijn bestelbon niet eens vinden. Man wat was ik boos! Het duurde ruim een kwartier voordat ze terug kwamen om het me te vertellen en ze beloofden me de volgende dag na te bellen of ze de bon hadden gevonden en te checken of het nu wel of niet was besteld. Ongelofelijk, en dan te bedenken dat we het zo ruim van te voren hebben geregeld en dan alsnog in de stress zitten. Nadat ik Jochem had gebeld om mijn hele verhaal te doen, belden ze wel dat ze mijn bon hadden gevonden en dat ze me alsnog donderdag zouden bellen als ze hadden gecheckt bij de leverancier. Was er de rest van de avond redelijk ondersteboven van…

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog instagram diary dagboek food eten strand boulevard mosseldag braderie werken moe hms fibromyalgie fysio anne haar extensions clip inns kapper vlog video blog bloggen editten fotograferen fotografie telefoon

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog instagram diary dagboek food eten strand boulevard mosseldag braderie werken moe hms fibromyalgie fysio anne haar extensions clip inns kapper vlog video blog bloggen editten fotograferen fotografie telefoon bridezilla stress trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog instagram diary dagboek food eten strand boulevard mosseldag braderie werken moe hms fibromyalgie fysio anne haar extensions clip inns kapper vlog video blog bloggen editten fotograferen fotografie telefoon bridezilla stress trouwen bruiloft

Donderdag kon ik geen flexplek krijgen, dus zat ik op de gang. Redelijk vervelend omdat je continu mensen hebt die naar het koffieautomaat gaan, anderzijds best gezellig want zo hoor je nog eens wat 😉 Gelukkig ’s middags wel een plekje gekregen in een kantoor. Na mijn werk ging ik mijn clip inns ophalen, ik was sooo excited (kun je wel zien aan de video) hihi! Daarna eten en bijkletsen bij Anne, zoals altijd weer heel gezellig. Helaas in een hoosbui naar huis (dank voor het lenen van je plu!), op mijn slippers en in mijn korte broek want het was super warm geweest die dag. Niet dat ik daar op kantoor wat van merkte, want daar miste ik serieus een jasje of vestje (koud!).

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog instagram diary dagboek food eten strand boulevard mosseldag braderie werken moe hms fibromyalgie fysio anne haar extensions clip inns kapper vlog video blog bloggen editten fotograferen fotografie telefoon bridezilla stress trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog instagram diary dagboek food eten strand boulevard mosseldag braderie werken moe hms fibromyalgie fysio anne haar extensions clip inns kapper vlog video blog bloggen editten fotograferen fotografie telefoon bridezilla stress trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog instagram diary dagboek food eten strand boulevard mosseldag braderie werken moe hms fibromyalgie fysio anne haar extensions clip inns kapper vlog video blog bloggen editten fotograferen fotografie telefoon bridezilla stress trouwen bruiloft

Vrijdag werkte ik thuis ’s morgens en ’s middags nog veel voor de bruiloft voorbereid. Uitgerekend dat we genoeg hebben gespaard en bespaard en dat we dus de hele bruiloft zelf kunnen betalen. Super trots op ons! Ik zal na onze bruiloft trouwens een Wedding Week inlassen waarbij ik jullie een berg tips & tricks en DIY’s zal geven. Heb er nu al zin in! 🙂 Mijn video ‘Toch maar naar de kapper’ kwam online en is echt meeeega goed bekeken. Ook weer een heel trots momentje. ’s Avonds was ik wel behoorlijk uitgeput, dus eigenlijk niks meer gedaan.

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog instagram diary dagboek food eten strand boulevard mosseldag braderie werken moe hms fibromyalgie fysio anne haar extensions clip inns kapper vlog video blog bloggen editten fotograferen fotografie telefoon bridezilla stress trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog instagram diary dagboek food eten strand boulevard mosseldag braderie werken moe hms fibromyalgie fysio anne haar extensions clip inns kapper vlog video blog bloggen editten fotograferen fotografie telefoon bridezilla stress trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog instagram diary dagboek food eten strand boulevard mosseldag braderie werken moe hms fibromyalgie fysio anne haar extensions clip inns kapper vlog video blog bloggen editten fotograferen fotografie telefoon bridezilla stress trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog instagram diary dagboek food eten strand boulevard mosseldag braderie werken moe hms fibromyalgie fysio anne haar extensions clip inns kapper vlog video blog bloggen editten fotograferen fotografie telefoon bridezilla stress trouwen bruiloft

Zaterdag had ik gek geslapen, veel gedroomd en om 4 uur denken dat het wel tijd is om uit je bed te komen. Een warme slaapkamer doet gekke dingen met je haha! Ik had wel zin om eruit te komen, want het was Mosseldag in de plaats waar ik ben opgegroeid. Een jaarlijks ritueel waar ik bij moet zijn. Lekker over de braderie lopen, veel eten, drinken en gezelligheid. Jochem was zowaar vrij, dus die ging gezellig mee. Nog even bij mijn ouders geweest, oma opgehaald en naar het dorp. Helaas regende het werkelijk de hele middag dus dat was jammer, maar wel een hele leuke dag gehad.

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog instagram diary dagboek food eten strand boulevard mosseldag braderie werken moe hms fibromyalgie fysio anne haar extensions clip inns kapper vlog video blog bloggen editten fotograferen fotografie telefoon bridezilla stress trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog instagram diary dagboek food eten strand boulevard mosseldag braderie werken moe hms fibromyalgie fysio anne haar extensions clip inns kapper vlog video blog bloggen editten fotograferen fotografie telefoon bridezilla stress trouwen bruiloft

Zondag had ik nergens zin in. Had vrijdag alle blogs voor het hele weekend al klaarstaan, dus kon ook lekker chillen. De hele ochtend met Bailey gekroeld, thee gedronken en Greys Anatomy gekeken (blijft na 100x nog steeds leuk!). Ik had wel erge hoofdpijn (en ik had niet eens echt goed geborreld zaterdag!) en niet echt zin om weg te gaan. Maar Jochem wilde naar Vlissingen en uiteindelijk blij dat ik ben gegaan. Super leuke middag gehad. Koffie gedronken en geluncht op het terras in de zon, daarna over de braderie gelopen (we wisten niet eens dat dat was), nog meer terras gezeten en op de terugweg stuk over het strand gelopen. Heerlijk!

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog instagram diary dagboek food eten strand boulevard mosseldag braderie werken moe hms fibromyalgie fysio anne haar extensions clip inns kapper vlog video blog bloggen editten fotograferen fotografie telefoon bridezilla stress trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog instagram diary dagboek food eten strand boulevard mosseldag braderie werken moe hms fibromyalgie fysio anne haar extensions clip inns kapper vlog video blog bloggen editten fotograferen fotografie telefoon bridezilla stress trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog instagram diary dagboek food eten strand boulevard mosseldag braderie werken moe hms fibromyalgie fysio anne haar extensions clip inns kapper vlog video blog bloggen editten fotograferen fotografie telefoon bridezilla stress trouwen bruiloft

Maandagmorgen werkte ik thuis. De komende weken moet ik 2 hele boekwerken redigeren, dus (ik quote een van mijn docenten Communicatie) ‘lezen met de pen’. Ik lees dus alle stukken en kijk of de zinnen goed lopen, of er geen grammaticale fouten in zitten, of de verwijzingen kloppen etc. Een flinke klus, maar dat vind ik heel leuk om te doen. Daarna mag ik ook de vormgeving ervan begeleiden en als eind november de boekwerken gedrukt zijn kan ik helemaal opgelucht ademhalen. Kijk er nu al naar uit hihi! ’s Middags tijdje op de bank gelegen. Doordat er veel vocht in de lucht hangt heb ik weer veel pijn in mijn spieren en gewrichten. Deze dag leek het wel of ik de marathon had gelopen, zo moe voelden mijn benen. Kan natuurlijk ook zijn van die 2 dagen braderie lopen 😉 Ik moest nog wel een hoop doen, dus uiteindelijk halverwege de middag toch maar wat gaan ondernemen. Ik haalde mijn fotoboek van Maastricht op, fotografeerde en tikte voor mijn blog, nam nog een video op en editte deze met mijn nieuwe koptelefoon (die ik ook op de braderie kocht). Helemaal blij! Na het koken was ik wel weer helemaal afgepeigerd, dus avondje bankhangen en vroeg (met pijnstillers) naar bed.

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog instagram diary dagboek food eten strand boulevard mosseldag braderie werken moe hms fibromyalgie fysio anne haar extensions clip inns kapper vlog video blog bloggen editten fotograferen fotografie telefoon bridezilla stress trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog instagram diary dagboek food eten strand boulevard mosseldag braderie werken moe hms fibromyalgie fysio anne haar extensions clip inns kapper vlog video blog bloggen editten fotograferen fotografie telefoon bridezilla stress trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog instagram diary dagboek food eten strand boulevard mosseldag braderie werken moe hms fibromyalgie fysio anne haar extensions clip inns kapper vlog video blog bloggen editten fotograferen fotografie telefoon bridezilla stress trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog instagram diary dagboek food eten strand boulevard mosseldag braderie werken moe hms fibromyalgie fysio anne haar extensions clip inns kapper vlog video blog bloggen editten fotograferen fotografie telefoon bridezilla stress trouwen bruiloft

Dinsdag begon met een stom bericht van een stom iemand die A) niet kan lezen B) niet kan spellen en C) vooral heel erg oordeelt over iets waar hij niet over kan oordelen. Ik was op slag chagrijnig. Meer hierover komend weekend, want ik heb mijn boosheid meteen omgezet in een blog, iets waar jullie hopelijk ook iets aan hebben. Op het werkt weer bijna de hele dag met het redigeren bezig geweest. Wel kreeg ik het fantastische bericht dat de ringen waren gearriveerd. Yaaaay! Jochem ging in zijn pauze even kijken of ze naar wens waren en nam ze gelijk mee. Ik moest heeeelemaal wachten tot hij thuis was voor ik ze kon zien hihi ik was wel super benieuwd! Ik had ze natuurlijk al eerder gezien op internet en daarna voorbeelden laten komen naar de winkel, maar toch is het anders als ze dan echt voor jou op maat gemaakt zijn. Voordat ik ging koken keek ik nog even door de folders en zag leuke aanbiedingen bij Kruidvat! 🙂 ’s Avonds kwam Lotte eten en bespraken we direct wat dingetjes voor de bruiloft. Zij is onze ceremoniemeester, toch wel de belangrijkste taak op onze grote dag. Omdat ik zo’n pietlut ben, vind ik het moeilijk om zaken uit handen te geven. Dat is niet omdat ik haar niet vertrouw, want dat doe ik zeker wel. Maar ik vind het loslaten gewoon lastig. Ik heb een heel pakket gemaakt met draaiboek en checklists, dus aan de voorbereiding zal het niet liggen haha! Het ging gelukkig heel goed (ze vind me nog lief, yay!) en ze had zelf ook wat goede ideetjes.

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog instagram diary dagboek food eten strand boulevard mosseldag braderie werken moe hms fibromyalgie fysio anne haar extensions clip inns kapper vlog video blog bloggen editten fotograferen fotografie telefoon bridezilla stress trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog instagram diary dagboek food eten strand boulevard mosseldag braderie werken moe hms fibromyalgie fysio anne haar extensions clip inns kapper vlog video blog bloggen editten fotograferen fotografie telefoon bridezilla stress trouwen bruiloft

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog instagram diary dagboek food eten strand boulevard mosseldag braderie werken moe hms fibromyalgie fysio anne haar extensions clip inns kapper vlog video blog bloggen editten fotograferen fotografie telefoon bridezilla stress trouwen bruilofthomeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog instagram diary dagboek food eten strand boulevard mosseldag braderie werken moe hms fibromyalgie fysio anne haar extensions clip inns kapper vlog video blog bloggen editten fotograferen fotografie telefoon bridezilla stress trouwen bruiloft

En zo was de week alweer doormidden. Hoe was jullie afgelopen week? Nog spannende dingen meegemaakt? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s