Etos shower gel review

Etos heeft een tijdje geleden haar douchelijn helemaal vernieuwd. Niet alleen de verpakkingen zijn veranderd, ook zijn er nog meer geuren bijgekomen. Tijd dus om twee shower gels uit deze lijn te proberen. Wat ik vind van de verpakking, de geur en de werking lees je hieronder.

homeofdaisies etos review shower gel bamboo bamboe green tea groene thee limoen lime verfrissend hystraterend verzorging huid budget tip review

Natuurlijk kocht ik twee van mijn favo geuren; bamboe met groene thee en limoen. De groene verpakkingen sprongen me direct in het oog. Overigens waren alle verpakkingen mooi gekleurd, zodat je snel ziet welke geur bij jou past. De flessen zijn langwerpig en rond, gemaakt van plastic. Maar ondanks dat, ogen ze toch duurzaam. De dop is wit met een dubbelklik. De verpakking is doorzichtig, zodat je goed kunt zien hoeveel er nog in zit. En zeg nou zelf, die limoen ziet er toch fantastisch uit met die geurpareltjes!

homeofdaisies etos review shower gel bamboo bamboe green tea groene thee limoen lime verfrissend hystraterend verzorging huid budget tip review

Daar begin ik dan ook mee, de Lime. De geur is heerlijk fris, precies wat je verwacht van Limoen. De kleur van de gel is lichtgroen en daartussen dwarrelen doorzichtige, oranje en blauwgroene pareltjes. Deze barsten open als je ze opsmeert, waardoor de geur nog iets intenser wordt. Ideaal voor de zomer, als je echte verfrissing nodig hebt.

homeofdaisies etos review shower gel bamboo bamboe green tea groene thee limoen lime verfrissend hystraterend verzorging huid budget tip review

Bamboo Green Tea belooft ook te verfrissen en hydrateren. Als je de fles openmaakt, snap ik die verfrissing wel. Hij ruikt namelijk heerlijk! De gel is felgroen van kleur, met een parelmoerachtige gloed. Hij lijkt dus erg rijk. Alleen als ik hem opsmeer, vind ik de geur wat chemischer worden. Erg jammer, want het verschilt erg met de geur die uit de fles zelf komt.

homeofdaisies etos review shower gel bamboo bamboe green tea groene thee limoen lime verfrissend hystraterend verzorging huid budget tip review

homeofdaisies etos review shower gel bamboo bamboe green tea groene thee limoen lime verfrissend hystraterend verzorging huid budget tip review

De Bamboo Green Tea viel helaas wat tegen, maar met de Lime heb ik wel een nieuwe favo aanwinst in mijn douchecabine gevonden. En dat voor €1,49 per fles van 250 ml! Daar kun je nog eens een lekker geurtje voor shoppen. En met 11 verschillende opties zit er altijd wel iets lekkers voor je bij.

Ben jij al bekend met de vernieuwde Etos shower gels? Wat is je favo geur? xo Daisy 

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. manon pinkster schreef:

    Wow dat is geen geld! Ze lijken me heerlijk!

    Like

  2. itsagoldsky schreef:

    Lijken mij zeker het proberen waard zodra ik weer salaris heb

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s