Mijn week in plaatjes #32

Het is weer woensdag en dat betekent tijd voor ‘Mijn week in plaatjes’ nummer 32 alweer! Het was de week na mijn vakantie en ik dook weer vol in mijn werk. Ik ging ook eventjes kopje onder in de bridezilla stress (ik kan je gerust stellen, het gevaar is voor nu in elk geval geweken) en heb daarna wel keihard gechilled. Kijk je mee?

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram fysio chillen bedankjes bruiloft stress bridezilla hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom terras hugo bioscoop the age of adaline

Woensdag kon ik aan de slag met een berg redigeerwerk. Dat vind ik echt enorm leuk om te doen. Het is een flink project, ik moet voor eind van de maand iets van 600 pagina’s hebben gelezen, beoordeeld en verwerkt. Een taaie kluif, maar ik leer daardoor zoveel over ons bedrijf. Ontzettend leuk en interessant dus en ik moet zeggen dat de schrijfstijl tot nu me totaal niet tegenvalt (fingers crossed). Jochem had na zijn werk vergadering en ik ging bij Sophie pannenkoeken eten. Super leuk om weer even bij te kletsen en ook haar nieuwe huisgenoot te ontmoeten. Daarna nog aan mijn blog gewerkt tot Jochem thuis kwam.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram fysio chillen bedankjes bruiloft stress bridezilla hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom terras hugo bioscoop the age of adaline

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram fysio chillen bedankjes bruiloft stress bridezilla hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom terras hugo bioscoop the age of adaline

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram fysio chillen bedankjes bruiloft stress bridezilla hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom terras hugo bioscoop the age of adaline

Donderdag stond ik moe op, want ik had slecht geslapen. Vervolgens was ik mijn fietssleutel kwijt (gelukkig ligt de reserve op de pak) en bij kantoor aangekomen kon ik mijn toegangspasje niet vinden. Zo’n dag dus.. Jochem was die dag vrij en na het hele huis op zijn kop te hebben gezet vond hij mijn fietssleutel in mijn broekzak. *rolt met ogen, zucht diep*. Eigenlijk zou ik met Anne eten, maar zij was ook moe dus besloten het een weekje op te schuiven. Was wel fijn op zich, want Jochem was toch thuis. Ik vond dus dat hij ook maar voor mij mocht koken terwijl ik lui op de bank zat haha! Toen ik eenmaal in bed lag ’s avonds begon mijn bridezilla hoofd op hol te slaan. Ik was er opeens zwaar van overtuigd dat ik tijd tekort ging komen, dat alles mis zou gaan etc etc. Vette doemgedachten! Het duurde dus een eeuw voor ik eindelijk in slaap viel en de hele nacht heel onrustig geslapen.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram fysio chillen bedankjes bruiloft stress bridezilla hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom terras hugo bioscoop the age of adaline

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram fysio chillen bedankjes bruiloft stress bridezilla hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom terras hugo bioscoop the age of adaline

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram fysio chillen bedankjes bruiloft stress bridezilla hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom terras hugo bioscoop the age of adaline

Vrijdag werd ik daarom ook alles behalve fit wakker. Maar er was werk aan de winkel, tenminste, ik moest volgens mijn doemgedachten wel NU aan de slag om alles toch nog op tijd af te hebben (lieve mensen, ik trouw pas over 2 maanden. Tijd zat zou een rationeel denkend persoon denken..) Dus na een half dagje thuis werken als een malloot aan mijn bedankjes gezeten. Ik kan je gerust stellen dat ze (als deze blog online komt) helemaal af zijn. Phew! Een avondje ontspanning kwam daarom als geroepen. Jochem ontvoerde me naar het terras, waar we nog wat bekenden tegen kwamen. Super gezellig! En – heel romantisch – een Hugo gedeeld met Pieter 😉

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram fysio chillen bedankjes bruiloft stress bridezilla hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom terras hugo bioscoop the age of adaline

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram fysio chillen bedankjes bruiloft stress bridezilla hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom terras hugo bioscoop the age of adaline

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram fysio chillen bedankjes bruiloft stress bridezilla hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom terras hugo bioscoop the age of adaline

Zaterdag eindelijk een goede nacht doorgeslapen. Zelfs toen Jochem eruit ging om te werken heel hard gevochten om niet wakker te worden en uiteindelijk opende ik pas om half 10 mijn ogen. Yay! Dat was heel erg nodig. Ik moest nog steeds een hoop dingen doen, maar had eigenlijk niet zoveel zin. Uiteindelijk ook niet onwijs veel gedaan. ’s Middags wilde ik lekker in de zon zitten, maar oh wat was het warm! Er stond geen zuchtje wind, dus na een half uur was ik bijna gesmolten en ben ik binnen gaan zitten. Eind van de middag kwam Anne eten en daarna gingen we met z’n tweeen naar de bioscoop in Antwerpen. We hadden al een tijd geleden afgesproken om naar The Age Of Adaline te gaan, maar toen was het helemaal terrasweer dus hadden we het verzet. Het was echt een prachtige film, zeker een aanrader. En Michiel. Je wordt mooi oud Michiel!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram fysio chillen bedankjes bruiloft stress bridezilla hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom terras hugo bioscoop the age of adaline

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram fysio chillen bedankjes bruiloft stress bridezilla hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom terras hugo bioscoop the age of adaline

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram fysio chillen bedankjes bruiloft stress bridezilla hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom terras hugo bioscoop the age of adaline

Zondag wederom doodmoe wakker, want Jochem heeft werkelijk de hele nacht gesnurkt. Ik kon helaas niet ‘vluchten’ naar de logeerkamer want daar lag al iemand. Toen hij eindelijk stopte moest ik er helaas al bijna uit, want ik had een fotoshoot. Gelukkig doet make-up wonderen en zag je er niks van 😉 De shoot was echt heel tof, Sicerow is echt een kunstenaar! Ik mocht meekijken hoe hij de foto’s bewerkte en daar kan ik alleen maar bewondering voor hebben. Zo knap hoe hij dat (zo snel ook!) doet. ’s Middags gingen Jochem, Barend en ik nog naar het Veerse Meer chillen. Ik lag bijna te pitten zo moe was ik. Helaas ging het spetteren en dus gingen we thuis filmpje kijken. Ik ging vroeg naar bed, want kon mijn slaap wel gebruiken.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram fysio chillen bedankjes bruiloft stress bridezilla hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom terras hugo bioscoop the age of adaline

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram fysio chillen bedankjes bruiloft stress bridezilla hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom terras hugo bioscoop the age of adaline

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram fysio chillen bedankjes bruiloft stress bridezilla hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom terras hugo bioscoop the age of adaline

En zo werd ik maandag weer redelijk fit wakker. Het hielp ook dat ik thuis kon werken, scheelt weer ’s morgens haasten met aankleden etc. Veel kunnen aftikken zo na de vakantie. ’s Middags samen met Jochem de bedankjes afgemaakt. Op momenten had ik wel een beetje spijt dat ik alles zelf wilde maken, want man wat een werk! Bloed zweet en tranen (oké niet echt, vooral hele pijnlijke armen) maar dat is in elk geval afgestreept. Na de bruiloft zal ik wel een blog maken met wat DIY’s die ik heb gemaakt voor bruiloft en hoeveel tijd het ongeveer kost. Goed over nadenken hoor! Ik had sowieso al last van mijn lichaam, maar dat werd er met die klusjes niet echt beter op. Helaas kon ik pas dinsdag einde dag bij de fysio terecht. Vorige week had toch niet zo geholpen helaas. ’s Avonds was Jochem vissen en heb ik lekker met Bailey op de bank Grey’s liggen kijken.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram fysio chillen bedankjes bruiloft stress bridezilla hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom terras hugo bioscoop the age of adaline

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram fysio chillen bedankjes bruiloft stress bridezilla hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom terras hugo bioscoop the age of adaline

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram fysio chillen bedankjes bruiloft stress bridezilla hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom terras hugo bioscoop the age of adaline

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram fysio chillen bedankjes bruiloft stress bridezilla hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom terras hugo bioscoop the age of adaline

Dinsdag eigenlijk weinig bijzonders, de hele dag gewerkt en na het werk langs de fysio. Ik had nog steeds last van het door mijn rug gaan 1,5 week geleden. Hierdoor ben ik scheef gaan lopen om de pijnlijke plek te ontzien, waardoor op andere plekken de boel in de soep liep. Niet handig! Vorige fysiobezoekje kon er niet gekraakt worden, waar juist de meeste problemen vandaan kwamen. HULDE! Nu werden 6 à 7 wervels gekraakt en geloof me, dat lucht op! Ik geloof dat ik minstens 3 centimeter langer ben geworden en ze 3 deuren verder ook hoorden hoe het knakte. Ik mag nu alleen eventjes niks tillen. Een warme douche om het af te maken en daarna 3 afleveringen Sens8 gekeken. Ohja en ik wil Bailey leren de was ophangen, zodat ik lekker op de bank kan blijven liggen. Ze was het er helaas niet mee eens…

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram fysio chillen bedankjes bruiloft stress bridezilla hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom terras hugo bioscoop the age of adaline

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram fysio chillen bedankjes bruiloft stress bridezilla hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom terras hugo bioscoop the age of adaline

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram fysio chillen bedankjes bruiloft stress bridezilla hms fibromyalgie hypermobiliteitssyndroom terras hugo bioscoop the age of adaline

Hoe was jouw week? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s