NYC Shine in a minute

Nagels. Iedere vrouw wil ze er mooi en verzorgd uit laten zien. Met een mooie kleur zijn ze de blikvangers van je handen. Maar wie heeft er nu zó lang de tijd om ze te laten drogen? Ik niet in elk geval, met als gevolg dat ik moet plassen in de droogtijd en er allemaal putjes en afdrukken in de lak zitten omdat hij nog niet helemaal uitgehard was. Balen! Maar met NYC Shine in a minute is die ellende voorbij.

homeofdaisies NYC shine in a minute lakjes nagellak review broadway purple velvet chique kruidvat

Droge, mooi gelakte nagels in 1 minuut, wie wil dat nou niet? Ik probeerde daarom de NYC Shine in a minute in 2 kleuren: 365 Velvet Chique en 500 Broadway Purple. Vooral die laatste stal mijn hart, wat een mooie intense kleur! het neigt zowel naar paars, roze als rood. Fantastisch! Velvet chique is een lichtgrijze kleur met koele ondertoon. Ik was benieuwd of de lak daadwerkelijk zo snel droogde.

homeofdaisies NYC shine in a minute lakjes nagellak review broadway purple velvet chique kruidvat

Dat was inderdaad het geval! Nog voor ik mijn tweede hand gelakt had, was de eerste hand helemaal droog. Helaas dekt de eerste laag niet heel mooi, dus een tweede laag is bijna verplicht. En dat is jammer, want die droogt dan weer niet zo snel. Oké, ik zat geen uur met mijn handen te wapperen, maar met de tweede laag durfde ik me toch echt pas na 20 minuten voorzichtig om te kleden. Niet helemaal top, maar hij was wel goed droog!

homeofdaisies NYC shine in a minute lakjes nagellak review broadway purple velvet chique kruidvat

Het kwastje van beide lakjes is niet heel breed, wat ik persoonlijk fijn vind omdat ik dan wat preciezer te werk kan gaan. Ik ben nu eenmaal geen ster in nagels lakken! Wat wel had verwacht, is dat de lakjes super shiny zouden zijn zoals de naam doet vermoeden. Na gebruik denk ik dat het meer slaat op jezelf, dat JIJ kunt shinen in 1 minuut. Want de lakjes, die zijn niet mat, maar ook zeker niet super glanzend. Een gulden middenweg.

homeofdaisies NYC shine in a minute lakjes nagellak review broadway purple velvet chique kruidvat

Dan de houdbaarheid, ook niet onbelangrijk. Zoals je misschien weet zijn mijn nagels niet heel sterk, scheuren en breken snel. Hierdoor chipt mijn nagellak als je er nog maar naar kijkt. Vervelend! Maar de Velvet Chique blijft zeker 2 à 3 dagen fantastisch zitten. Daar ben ik echt heel blij mee, want dan hoef ik daar een paar dagen niet naar om te kijken. Broadway purple houdt iets minder lang en blijft 1 à 2 dagen goed zitten. Het jammere van deze is ook dat hij veel kleur achterlaat op je nagels. Het is daarom erg belangrijk dat je een base coat gebruikt. Ik moest daarom snel een nieuw lakje aanbrengen op mijn nagels, want zonder kon ik echt even niet over straat. Jammer!

Al met al ben ik best tevreden met de NYC shine in a minute lakjes. De kleuren zijn ontzettend mooi en ook de houdbaarheid viel me zeker niet tegen. De lakjes zijn te koop bij o.a. Kruidvat en kosten €2,49 per stuk. xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s