I’ve got new brows!

Dat wenkbrauwen een enorm verschil (kunnen) maken in je gezicht, is je misschien wel bekend. Het vormt en accentueert. Zoals je in mijn video hebt kunnen horen, ik ga echt de deur niet uit zonder mijn wenkbrauwen. Niet dat ik niet durf omdat ik mezelf lelijk vind, maar als ik mijn ogen en wenkbrauwen heb opgemaakt voel ik me… Mij! Het was dus wel een ‘dingetje’ om mijn wenkbrauwen aan te passen, maar ik ben benieuwd wat je er van vindt!

homeofdaisies wenkbrauw wenkbrauwen eyebrows brows nieuwe look make-up superlooks diemen browcorrector kwast potlood etos

Zo ziet mijn hele gezicht eruit met make-up, maar zonder iets op mijn wenkbrauwen.

homeofdaisies wenkbrauw wenkbrauwen eyebrows brows nieuwe look make-up superlooks diemen browcorrector kwast potlood etos

Persoonlijk vind ik ze hierdoor wegvallen in mijn gezicht. Ze zijn niet heel vol en de haartjes zijn ook veel anders gekleurd dan mijn haar.

Hieronder zie je hoe ik mijn wenkbrauwen al jaren doe. Zelfs met hetzelfde product: Etos wenkbrauwpotlood nummer 02. Een roodbruine tint.

homeofdaisies wenkbrauw wenkbrauwen eyebrows brows nieuwe look make-up superlooks diemen browcorrector kwast potlood etos

Zie je hoeveel verschil dit al maakt? Door de wenkbrauwen in te tekenen, krijgen ze meer vorm, wat ook zijn invloed heeft op mijn hele gezicht. Het is misschien niet iedereen zijn smaak, ze zijn inderdaad wel opvallend. Maar ik kan me niet meer zonder indenken. Ik teken ze al sinds mijn 13e of 14e bij. Eerst voorzichtig met wat oogschaduw, steeds een tikkeltje donkerder. Tot mijn oma mij wees op potloodjes. En nu ik weet eigenlijk niet anders!

homeofdaisies wenkbrauw wenkbrauwen eyebrows brows nieuwe look make-up superlooks diemen browcorrector kwast potlood etos

Totdat ik de workshop basis make-up volgde bij Superlooks. Toen kreeg ik opeens een heel ander product om mee te werken. Als ginger ben ik zo gewend om naar rossige kleuren te zoeken, iets wat maar doet denken aan mijn haarkleur. Maar bij de workshop kreeg ik dus een redelijk donkerbruine kleur. Vloeibaar. Zo, op mijn hand gekwakt. Daarbij moest ik met een dun, plat kwastje de buitenlijnen tekenen en vervolgens heel voorzichtig inkleuren. De kleur op mijn hand was zo donker, ik geloofde echt niet dat het wat zou worden…

homeofdaisies wenkbrauw wenkbrauwen eyebrows brows nieuwe look make-up superlooks diemen browcorrector kwast potlood etos

Maar je hebt van dit ‘spul’ zo weinig nodig! Slechts een klein druppeltje is genoeg voor mijn beide wenkbrauwen. Ook is het zaak het product heel dun aan te brengen, want anders wordt het super donker. Het was even kliederen, maar het eindresultaat vond ik verbluffend. Mijn wenkbrauwen zitten er zo ‘strak’ op! En ze ogen ontzettend natuurlijk, iets wat ik al helemaal niet had verwacht van een donkerbruine kleur.

homeofdaisies wenkbrauw wenkbrauwen eyebrows brows nieuwe look make-up superlooks diemen browcorrector kwast potlood etos

Ik was niet de enige. Jochem was er ook erg over te spreken en vond het veel natuurlijker en mooier dan mijn ‘oude’ wenkbrauwen. Zie jij het verschil? Voor jou: links potlood, rechts liquid.

homeofdaisies wenkbrauw wenkbrauwen eyebrows brows nieuwe look make-up superlooks diemen browcorrector kwast potlood etos

Weg ermee dus! Ik ben blij dat ik dit product heb aangeschaft. Het was niet goedkoop, iets dat ik normaal echt niet doe. Het feit dat ik er al mee had gewerkt, het had geprobeerd en het bij mezelf had gezien heeft me over de streep getrokken. De workshop leidster vertelde me dat je er zeker 2 jaar mee doet. Ik ben benieuwd… met €18,95 (winkelprijs, online iets duurder) voor zo’n klein flesje hoop ik het ten zeerste!

homeofdaisies wenkbrauw wenkbrauwen eyebrows brows nieuwe look make-up superlooks diemen browcorrector kwast potlood etos

De workshop leidster zei ook dat je er gemakkelijk mee kon zwemmen, douchen en naar de sauna gaan. Dat moest ik natuurlijk proberen! Allereerst ging ik ermee slapen. Ik lig op mijn buik, dus make-up is sowieso ten dode opgeschreven. Ik moet zeggen, het was er grotendeels af maar het had erger gekund. Als ik mascara op zou hebben gehad zou dat all over mijn kussen hebben gezeten (en dus niet meer op mijn gezicht) en dat viel nu wel mee. Ook douchen was niet super bad alleen moet je dan echt niet aan je gezicht zitten. Dus ik denk dat ik naar de sauna toch maar gewoon met blote billen gezicht ga doen 😉

homeofdaisies wenkbrauw wenkbrauwen eyebrows brows nieuwe look make-up superlooks diemen browcorrector kwast potlood etosWat vinden jullie van mijn ‘nieuwe’ wenkbrauwen? Maak jij je wenkbrauwen (dagelijks) op? xo Daisy

Advertenties

8 reacties Voeg uw reactie toe

 1. mycolourofbeauty schreef:

  Wat een super mooi effect heeft dit product op je wenkbrauwen! Ik ben net begonnen met bloggen en zou je misschien een kijkje willen nemen op mijn blog? Groetjes

  Liked by 1 persoon

 2. Ilona schreef:

  Wauw wat een verschil! Ik heb zelf hele lichte wenkbrauwen en ben nog op zoek naar iets om mooie wenkbrauwen te maken. Maar dit vergt wel veel oefening. Ik gebruik nu gewoon een bruinige oogschaduw, maar dit heeft geen mooi effect. Misschien dit eens proberen, want ik vind het erg mooi!! Liefs ilona

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Heb je ze al eens (laten) verven? Kan met lichte wenkbrauwen al zooo’n verschil maken! Succes

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s