Homeofdaisies’ eerste VLOG!

Weet je nog dat ik mezelf laatst een cadeautje heb gegeven, maar ik niet wilde zeggen wat? Nou, dat was dus een nieuwe camera, waarmee ik wil gaan vloggen. Bij deze staat mijn aller eerste VLOG online en ik neem je mee naar een workshop in Diemen. Ik ben echt way too excited dat ik ook helemaal zelf het editten heb gedaan en hij best naar mijn zin is voor de eerste poging. Oefening baart kunst, dus moet in de toekomst helemaal goed komen 😉 Laat je weten wat je ervan vindt (lief zijn hè…) Kijk je mee?

bwP1000035

DE VIDEO:

Volg je ook meteen homofdaisies op YouTube?

Het licht in de studio was echt heel hard en wit, daarom zijn de kleuren absoluut niet mooi. Ik vond mezelf ook echt een enorme bleekscheet in de spiegel, maar toen ik buiten kwam juist helemaal niet. Gek. Oh, en mijn geheugen was op den duur vol omdat de camera ook stond te draaien tijdens de uitleg. Daarom mis ik het hele stuk wenkbrauwen inkleuren, blush en high lighter aanbrengen. Ach ja, daar leer ik ook weer van. Niet te lang achter elkaar filmen dus! En ook mijn telefoon niet te dicht in de buurt leggen, want die hoor je af en toe storen.

Met mijn nieuwe camera kun je niet alleen filmen, maar ook foto’s maken natuurlijk. Hier wat snapshots van Lotte en mij na de workshop. Ik zal binnenkort de hele camera reviewen 🙂

homeofdaisies eerste vlog video lotte workshop superlooks diemen schoonzus video filmen editten youtube

homeofdaisies eerste vlog video lotte workshop superlooks diemen schoonzus video filmen editten youtube

homeofdaisies eerste vlog video lotte workshop superlooks diemen schoonzus video filmen editten youtube

De workshop was trouwens een cadeautje van mij aan Lotte nog voor haar verjaardag. Ze heeft vooral geleerd haar wenkbrauwen shapen, dat doet ze normaal nooit.Een WOW wat knallen haar blauwe ogen nu nog harder. Beauty hè?! Wat vond je van mijn eerste vlog poging? xo Daisy 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s