Mijn week in plaatjes #29

Wat een week weer! Ik volgende een workshop, at weer veel te veel, maakte leuke afspraken, sprak af met mijn vriendinnetjes, haalde herinneringen op en vierde Jochem zijn verjaardag. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

homeofdaisies food foodie mijn week in plaatjes plog foto's instagram vriendinnen eten verjaardag feest koken keuken werk werken zeeland thuis moe hms fibro

Woensdag was echt een hele leuke dag! Na het werk was het even rennen en vliegen, gauw boodschappen doen en ff tutten, want ’s avonds had ik een date met een groepje basisschoolvriendinnen. Het was alweer een tijdje geleden dat we elkaar hebben gezien, sommigen zien elkaar nog wel eens los van elkaar maar zo (bijna) allemaal bij elkaar is toch echt heerlijk! De leukste gesprekken en grappigste herinneringen komen boven. Stiekem roddelen over mensen die we al jaren niet gezien hebben, over hoe ze veranderd zijn of met wie ze nu een relatie hebben. Heerlijk, ongeremd en ongegeneerd onder het genot van een verrukkelijke hapjes en drankjes (Thanks Al!). Echt zo tof dat we na al die jaren toch nog contact hebben!

homeofdaisies food foodie mijn week in plaatjes plog foto's instagram vriendinnen eten verjaardag feest koken keuken werk werken zeeland thuis moe hms fibro

homeofdaisies food foodie mijn week in plaatjes plog foto's instagram vriendinnen eten verjaardag feest koken keuken werk werken zeeland thuis moe hms fibro

homeofdaisies food foodie mijn week in plaatjes plog foto's instagram vriendinnen eten verjaardag feest koken keuken werk werken zeeland thuis moe hms fibro

Woensdagavond toen ik thuis kwam bijna direct in bed gesprongen en Jochem kwam nog ff kletsen in bed. Toen hadden we het over verrassingen, dat ik eigenlijk niet zoveel verrast wordt. Kom ik donderdagochtend beneden, heeft die schat gewoon een hartje van briefjes gemaakt op de koelkast met allemaal goede eigenschappen die hij in mij ziet. Hoe cute? Na het werk nog eventjes van de zon genoten en ’s avonds ‘eventjes’ wat to do’s onder elkaar gezet. Een ellenlange lijst die ik vrijdag nog moest afwerken. Ondanks dat het er zoveel zijn, vind ik wel fijn om dit te doen. Het maakt mijn hoofd helemaal leeg en ik kan ze de volgende dag op volgorde van prioriteit afwerken. En kom ik er uiteindelijk achter dat ik toch nog iets ben vergeten, voeg ik dit nog snel toe.

homeofdaisies food foodie mijn week in plaatjes plog foto's instagram vriendinnen eten verjaardag feest koken keuken werk werken zeeland thuis moe hms fibro

homeofdaisies food foodie mijn week in plaatjes plog foto's instagram vriendinnen eten verjaardag feest koken keuken werk werken zeeland thuis moe hms fibro

homeofdaisies food foodie mijn week in plaatjes plog foto's instagram vriendinnen eten verjaardag feest koken keuken werk werken zeeland thuis moe hms fibro

Vrijdag na het werk dus meteen die to do lijst afgevinkt. Op 2 minder belangrijke punten na, helemaal afgewerkt. Yay! Onder andere blogs voorbereid, boodschappen gedaan, afspraak gemaakt voor het afpassen van mijn trouwjurk etc etc. Fijn! Wel begon ik de dag met een verdrietige herinnering. Het was die dag natuurlijk een jaar geleden dat MH17 werd neergeschoten, maar op die dag overleed ook iemand die al dagen aan het vechten was na een bizar ongeluk. Zeker, omdat de MH17 zoveel op het nieuws is, blijf je ook aan hem herinnert worden omdat het nu net op diezelfde dag is gebeurd. Ohja mijn buurman heeft rolgordijnen. Hulde!

homeofdaisies food foodie mijn week in plaatjes plog foto's instagram vriendinnen eten verjaardag feest koken keuken werk werken zeeland thuis moe hms fibro

homeofdaisies food foodie mijn week in plaatjes plog foto's instagram vriendinnen eten verjaardag feest koken keuken werk werken zeeland thuis moe hms fibro

homeofdaisies food foodie mijn week in plaatjes plog foto's instagram vriendinnen eten verjaardag feest koken keuken werk werken zeeland thuis moe hms fibro

homeofdaisies food foodie mijn week in plaatjes plog foto's instagram vriendinnen eten verjaardag feest koken keuken werk werken zeeland thuis moe hms fibro

Zaterdag was ik niet alleen vroeg wakker, ik moest er ook echt vroeg uit. Want ik ging samen met Lotte een workshop volgen in Diemen. En aangezien dat wel een eindje weg is, zaten we al om half 10 in de trein. Van lieve Lotte kreeg ik een kaartje en een cadeautje, super cute! Ze schreef dat ze blij is dat ik niet alleen haar schoonzusje ben maar ook echt een vriendin. Dat is wederzijds! Ze is als een zus die ik nooit gehad heb. De reis ging super snel, we konden alles goed vinden en na een broodje (oké wel bij de Grote Gele M) begon de workshop. Ook daar ging de tijd snel voorbij en leerden we allemaal toffe dingen en handigheden. Hier komt binnenkort meer over 😉 Toen we weer in Goes waren sloten we de dag af met sushi (duhh!) en kletsten we Jochem bij over alles wat we hadden gedaan.

homeofdaisies food foodie mijn week in plaatjes plog foto's instagram vriendinnen eten verjaardag feest koken keuken werk werken zeeland thuis moe hms fibro

homeofdaisies food foodie mijn week in plaatjes plog foto's instagram vriendinnen eten verjaardag feest koken keuken werk werken zeeland thuis moe hms fibro

homeofdaisies food foodie mijn week in plaatjes plog foto's instagram vriendinnen eten verjaardag feest koken keuken werk werken zeeland thuis moe hms fibro

homeofdaisies food foodie mijn week in plaatjes plog foto's instagram vriendinnen eten verjaardag feest koken keuken werk werken zeeland thuis moe hms fibro

homeofdaisies food foodie mijn week in plaatjes plog foto's instagram vriendinnen eten verjaardag feest koken keuken werk werken zeeland thuis moe hms fibro

Zondag vierden we alvast Jochem’s verjaardag (hij is dinsdag jarig) voor de familie. Ik stond om half 9 al in de keuken om alle voorbereidingen te treffen voor de lunch. Ik maakte onder andere stroopwafel cakejes, mini quiche, mini pizzabroodjes, cervelaat/kruidenkaas stapeltjes (thanks Foodsbyal voor het recept!) en tonijnsalade. Iedereen zat in het complot, want wat Jochem niet wist is dat hij een héél vet cadeau ging krijgen. Hij heeft namelijk al veel gespaard en met alle cadeaus moet het vast lukken om… zijn rijbewijs te halen! Ik had geregeld dat hij maandag zijn eerste rijles had. Hij was echt even flink flabber gasted, maar uiteindelijk was hij wel super enthousiast om er eindelijk aan te beginnen! Toen iedereen uiteindelijk naar huis was, stortte ik een beetje in. Ik was opeens zo moe. Heb zelfs nog op de bank geslapen, iets dat me overdag nooit gebeurd. Vroeg naar bed dus!

homeofdaisies food foodie mijn week in plaatjes plog foto's instagram vriendinnen eten verjaardag feest koken keuken werk werken zeeland thuis moe hms fibro

homeofdaisies food foodie mijn week in plaatjes plog foto's instagram vriendinnen eten verjaardag feest koken keuken werk werken zeeland thuis moe hms fibro

Maandag was ik ook nog heel moe. Gelukkig kon ik iets eerder weg van mijn werk want Jochem zijn verrassing zou om 13.00 uur voor de deur staan. Zijn eerste rijles! Ik vond het zelf volgens mij nog spannender dan hij zelf hihi. Vond het zo stoer toen hij de auto aan de bestuurderskant instapte! Toen hij terug kwam was hij heel enthousiast, vond het eigenlijk wel makkelijk. Hij had alleen wat moeite met gedoseerd remmen haha ik zei al, iedereen in de auto heeft nu een nekhernia 😉 ’s Middags nog wat dingen gedaan voor de bruiloft, zoals de kaarten gesneden. Het komt nu echt steeds dichterbij. Maar vind het wel fijn dat er (nog) niet zo’n tijdsdruk op zit en dat we de dingen kunnen doen wanneer het ons uitkomt en we er zin in hebben. ’s Avonds niet zoveel gedaan, vroeg naar bed vanwege de vermoeidheid.

homeofdaisies food foodie mijn week in plaatjes plog foto's instagram vriendinnen eten verjaardag feest koken keuken werk werken zeeland thuis moe hms fibro

homeofdaisies food foodie mijn week in plaatjes plog foto's instagram vriendinnen eten verjaardag feest koken keuken werk werken zeeland thuis moe hms fibro

homeofdaisies food foodie mijn week in plaatjes plog foto's instagram vriendinnen eten verjaardag feest koken keuken werk werken zeeland thuis moe hms fibro

Dinsdag was Jochem écht jarig. Maar we moesten allebei werken dus niet zoveel aan gedaan. Ik was nog steeds heel moe, dus duurde even voordat ik in de workflow zat. Toen ik thuis kwam een heerlijke feestmaaltijd bereid. Jochem wilde wel graag even naar het terras en besloten eerst een ijsje te halen bij onze favo ijssalon. Daarna een rondje door het park gelopen en uiteindelijk wat gedronken op het terras. Op de terugweg zagen we hele mooie luchten, het leken wel suikerspinwolken (foto bovenin deze blog)! Wat een fijne avond samen gehad 🙂

homeofdaisies food foodie mijn week in plaatjes plog foto's instagram vriendinnen eten verjaardag feest koken keuken werk werken zeeland thuis moe hms fibro

homeofdaisies food foodie mijn week in plaatjes plog foto's instagram vriendinnen eten verjaardag feest koken keuken werk werken zeeland thuis moe hms fibro

homeofdaisies food foodie mijn week in plaatjes plog foto's instagram vriendinnen eten verjaardag feest koken keuken werk werken zeeland thuis moe hms fibro

homeofdaisies food foodie mijn week in plaatjes plog foto's instagram vriendinnen eten verjaardag feest koken keuken werk werken zeeland thuis moe hms fibro

Hoe was jouw week? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s