Xtorm Powerbank XB098

Laatst vond ik een kaartje op de deurmat. Mijn provider Hi gaat over in KPN en ik mocht daarom een cadeautje ophalen in de winkel. Ik kon kiezen tussen een selfiestick en een powerbank. Omdat ik al ruim een jaar een selfiestick in bezit heb (en ik deze toch nergens mee naar toe mag nemen want ‘je kunt ermee slaan dus iehhh gevaarlijk!’) koos ik voor de powerbank. Niet eerder gebruikte ik een dergelijk product, dus ik was erg benieuwd!

homeofdaisies powerbank kpn hi Xtorm XB098 review gadget festival onderweg vakantie

Normaal gezien kost deze Xtorn Powerbank XB098 €24,95. Een flink cadeau dus van KPN! De powerbank zit in een mooie, stevige kartonnen doos en door middel van een klepje kun je meteen de uitvoering van de bank zien. De mijne is grijs met wit. Als je de doos open maakt, vind je de powerbank, met een USB/Mini USB kabel en een handleiding.

homeofdaisies powerbank kpn hi Xtorm XB098 review gadget festival onderweg vakantie

Uiteraard moet je eerst de powerbank zelf opladen voordat je hem kunt gebruiken om je telefoon of MP3 speler mee te chargen. De powerbank zelf kun je opladen door hem aan de sluiten op je laptop of met een stekker met USB/Mini USB ingang. Op de powerbank zie je twee in- en uitgangen; een USB poort en een Mini USB poort. Als je de powerbank wilt opladen, plug je de Mini USB in de bank en de gewone USB in je laptop of lader. Als je je telefoon wilt opladen werkt het precies andersom (je telefoon heeft natuurlijk enkel een Mini USB poort). Als je Apple gebruiker bent, kun je je eigen stekker gebruiken met USB poort.

homeofdaisies powerbank kpn hi Xtorm XB098 review gadget festival onderweg vakantie

Ik laadde hem aan de laptop op. Direct als je hem aansluit, gaan de lampjes aan de zijkant knipperen. Als de powerbank helemaal vol is, houdt dit op. Dit geeft een goede indicatie. Nu kun je je telefoon ermee opladen. Super handig voor onderweg of op vakantie! Ik probeerde het uit toen ik een dagje weg was. Mijn batterij raakt gelukkig niet zo heel snel leeg, maar als je muziek luistert of foto’s maakt, vraag je natuurlijk wel veel capaciteit. Het werkt heel simpel: je sluit de stekkertjes aan en drukt op het knopje op de powerbank. Hierdoor gaat hij ‘aan’ en herkent je telefoon hem meteen als oplader en begint te laden.

homeofdaisies powerbank kpn hi Xtorm XB098 review gadget festival onderweg vakantie

Mijn telefoon was niet helemaal leeg toen ik het probeerde, maar hij laadde wel redelijk snel. De doos belooft dat je zeker je telefoon 1x kunt opladen met een volledig opgeladen powerbank. Dat heb ik dus nog niet kunnen proberen, maar ik ben zeker niet ontevreden. Ik ben over het algemeen wel in de buurt van een stopcontact, dus volledig opladen is niet zo gauw nodig. Hoewel, misschien op een festival..?

homeofdaisies powerbank kpn hi Xtorm XB098 review gadget festival onderweg vakantie

Al met al ben ik zeker blij met dit product. Hij is qua formaat de helft van mijn telefoon, dus zeker makkelijk mee te nemen. Binnen een paar tellen is hij aangesloten en door de Mini USB poort is hij op vrijwel elk device wel aan te sluiten. En als je geen Mini USB gebruikt, kun je gewoon je eigen kabeltje met USB uitgang gebruiken. Heel handig dus en zeker een aanrader.

homeofdaisies powerbank kpn hi Xtorm XB098 review gadget festival onderweg vakantie

Gebruik jij wel eens een powerbank om wat extra energie te geven aan je elektrische apparaten? En wat is jouw ervaring ermee? xo Daisy

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Elly Hollestelle schreef:

  Hoi Daisy !
  Ik heb de zelfde en vind de powerbank ook handig voor een dagje weg ook laad ik mijn e-reader er mee op…
  Groetjes

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Dat klinkt ook handig! Lekker boekjes lezen in de zon, heeerlijk 😄

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s