W7 Neon Nights | Review + Look

Eerder maakte ik al eens een look genaamd ‘pop of color’ maar die weegt echt niet op tegen de kleuruitspattingen van de W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette. Wow, wat een heftige kleuren! De knallen werkelijk uit het doosje, maar zijn ze ook zo goed gepigmenteerd en dus fel als je ze op je ogen gebruikt? En welke looks kun je allemaal maken? Ik vertel het je allemaal.

homeofdaisies W7 neon nights electric eye colour palette oogschaduw review look op=op op is op winkel shoppen make-up makeup

Toen ik deze in de winkel zag liggen, twijfelde ik geen moment. Af en toe moet je jezelf gewoon verwennen en af en toe mag je best even helemaal los gaan op een opvallende make-uplook. Dat laatste kan zeker met dit palette die 12 heftige kleuren bevat. Het palette is helemaal doorzichtig, dus je ziet in 1 oogopslag alle mogelijkheden.

homeofdaisies W7 neon nights electric eye colour palette oogschaduw review look op=op op is op winkel shoppen make-up makeup

homeofdaisies W7 neon nights electric eye colour palette oogschaduw review look op=op op is op winkel shoppen make-up makeup

Van links naar rechts: geel, zilver, blauw, oranje, hot pink, petrol, bordeaux rood, koningsblauw, een andere bordeaux met meer paars erin (geen idee hoe de kleur heet), donkerpaars, groen, mosgroen. Eigenlijk bevatten alle kleuren wel een glitter of shimmer, behalve geel.

Ik swatch ze op mijn arm, van links naar rechts.

homeofdaisies W7 neon nights electric eye colour palette oogschaduw review look op=op op is op winkel shoppen make-up makeup

homeofdaisies W7 neon nights electric eye colour palette oogschaduw review look op=op op is op winkel shoppen make-up makeup

Zoals je ziet is de pigmentatie niet van elke kleur even goed. Zeker de geel en groen zijn heel onduidelijk en ook wat korrelig. De bordeaux, oranje, blauwe, roze en paarse kleuren zijn wel heel mooi en intens. Wat ik me wel afvraag is waarom het ‘neon’ heet, terwijl feitelijk enkel de geel, blauw, oranje en roze kleur echt neon-achtig zijn in het doosje. Eerlijk gezegd had ik wel verwacht dat de kleuren veel intenser waren.

Maar wat moet je nu eigenlijk met van die mega felle kleuren? Meestal ga ik toch voor de wat meer basic, neutrale kleuren met een heavy lipstick. Ik ga je twee opties geven, waarbij ik vrijwel alle kleuren gebruik! Voordat ik de ooglooks maakte, heb ik een eyeshadowbase aangebracht. Dit zorgt er niet alleen voor dat de kleuren langer blijven zitten, maar maken het over het algemeen ook intenser.

homeofdaisies W7 neon nights electric eye colour palette oogschaduw review look op=op op is op winkel shoppen make-up makeup

Als eerst de roze variant. Het valt me op dat op mijn ogen de bordeaux rode kleuren opeens veel meer roze zijn. Dat vind ik erg jammer, want deze heb ik al voldoende in mijn stash. In mijn ooghoeken ben ik begonnen met zilver (2) aan te brengen, wat overloopt op mijn bewegend ooglid in kleur nummer 7. Tot mijn wenkbrauwbot heb ik dit opgevuld met kleur 9 en met een beetje zilver (2) onder mijn wenkbrauw lichte ik de boel op. Onder mijn onderste wimperrand bracht ik helemaal zilver (2) aan. De roze (5) maakte ik een verticale streep op mijn bewegend ooglid en liet deze terugkomen op mijn onderste wimperrand.

homeofdaisies W7 neon nights electric eye colour palette oogschaduw review look op=op op is op winkel shoppen make-up makeup

Met look nummer 2 ging ik wel echt los met de kleurtjes. Ik bracht geel (1) aan vanaf mijn ooghoeken tot 1/3e en ging verder met mosgroen (12). Opvallend is dat dit bijna dezelfde kleur lijkt! In de arcadeboog blendde ik groen uit (11) en daarvan had ik veel nodig om de gewenste kleur te krijgen. Mijn wenkbrauwbot en de binnenkant van mijn oog high lighte ik met zilver (2). Onder mijn onderste wimperrand ging ik helemaal los met de kleurtjes. Van buitenaf begon ik met paars, die ik in een soort wing liet uitlopen. Deze blendde ik naar binnen toe uit met achtereenvolgens koningsblauw (8), oranje (4) en blauw (3).

homeofdaisies W7 neon nights electric eye colour palette oogschaduw review look op=op op is op winkel shoppen make-up makeup

Ook mijn lippen maakte ik opvallend met de ene kant roze (HEMA soft lipbalm 03) en oranje (MAX&MORE moisturizing lipgloss royal orange). Overigens is dit niet echt een look die ik zo naar buiten zo dragen, 2 kanten helemaal anders én mega fel. Ik vind het wel super gaaf, maar niet is niet aan mij besteedt. Dit heb ik wel nu laten zien, omdat je er zo ontzettend veel kanten mee uit kunt!

homeofdaisies W7 neon nights electric eye colour palette oogschaduw review look op=op op is op winkel shoppen make-up makeup

homeofdaisies W7 neon nights electric eye colour palette oogschaduw review look op=op op is op winkel shoppen make-up makeup

Helaas ben ik niet over alle kleuren heel tevreden, ik had wel meer van de pigmentatie verwacht, zeker met die naam. Ook vind ik het jammer dat de kleuren op mijn ogen veel anders overkomen dan op mijn arm of in het palette. Wat ik wel nog eens wil proberen, is de niet zwaar gepigmenteerde kleuren zoals geel,  met een vochtige kwast aan te brengen. Misschien dat ze dan wel wat heftiger en dus meer neon zijn. Al met al ben ik dus niet super enthousiast en had ik er echt wel meer van verwacht. Het is niet dat hij nu regelrecht de prullenbak in gaat, maar het zal zeker nog héél lang duren voor ik de pan ervan ga raken!

Misschien moet ik het gewoon eens doen,zo’n dubbele eyelook. Naar een festival ofzo en dan met een nude lip in plaats van óók nog eens twee lipkleuren… Ik ga er nog eens over denken 😉 Wat vind jij van deze heavy looks en de prijs-kwaliteitsverhouding? Zou jij dit palette halen? xo Daisy

W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette is o.a. verkrijgbaar bij Op=Op Voordeelshop voor €7,98.

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

  1. manon pinkster schreef:

    Zo ik vind je look wel gaaf zeg! Haha voor een feestje ofzo kan dat best met 2 verschillende soorten oogschaduw!

    Liked by 1 persoon

  2. annajirina schreef:

    Het zijn niet mijn kleuren, maar de pigmentatie valt me niet tegen!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s