Buurman: keep it in your pants (2)

Eerder schreef ik Buurman: keep it in your pants over mijn huidige overbuurman die het fijn vindt om bekeken te worden wanneer hij zo min mogelijk kleding draagt. Ook vertelde ik je dat dit niet mijn eerste ‘aparte’ buurman was. Dit verhaal gaat over een buurman uit het verleden. Twee zomers lang woonde (een paar deuren verderop) ik naast hem, zijn vrouw, kinderen en hond. Huisje, boompje, beestje zou je denken, maar toch gebeurden er vreemde dingen…

homeofdaisies buurman keep it in your pants bloot naakt buren overburen kantoor thuiskantoor home office

Het begon al vlak voordat ik er ging wonen, toen ik hem en wat anderen het huis liet zien. We stonden op de trap te wachten, omdat iemand de deur boven moest openen. Ik voelde een arm langs mijn bil gaan. Gek, want we stonden stil. Het leek niet echt per ongeluk.

Een paar maanden later lag ik elke vrije minuut heerlijk van de zon te genieten in mijn fijne, grote tuin. Ik lag in mijn bikini, in mijn eigen tuin. Niks geks, dacht ik. Tot ik even later naar binnen ging om af te koelen en iets te drinken te pakken. Stond opeens de buurman in mijn huis. Kwam even iets brengen zei hij. De poort was op slot, maar blijkbaar wist hij hoe je over de schutting langs de schuif kon openmaken. Hij knoopte een kletspraatje aan. Ik voelde me lichtelijk ongemakkelijk, hij met zijn kleding aan, ik in mijn bikini met een glas drinken op de bank. De rolluiken van mijn woonkamer waren dicht, niet iedereen hoeft me zo te zien in mijn eigen huis (kan mijn huidige buurman dus nog wat van leren 😉 )

Opeens reikte de buurman naar voren, prikte in mijn buik en zei “Goh, ik wist niet dat je een navelpiercing had.” Ik was gewoon té flabbergasted om er iets van te zeggen. Dat doe je toch niet?1 Je gaat toch niet zomaar aan iemands buik zitten? Toen ik hem had buitengewerkt (“Ik moet zo weg, dus mezelf opfrissen.. doei?!”) duurde het even voordat ik helemaal besefte wat er was gebeurd. Mijn buurman had dus blijkbaar gezien dat ik thuis was (oftewel; in bikini in de tuin lag te zonnen), dacht “Goede timing om even langs te gaan” en zat vervolgens aan mijn buik.

Een paar dagen later was ik bij mijn ouders en vertelde wat er was gebeurd. Mijn vader was zo over de zeik dat hij dezelfde middag nog een gigantisch groot schuifslot kocht en deze op mijn poort bevestigde. Zo kon niemand meer van buiten de poort het slot eraf halen. Ik was benieuwd of het zou helpen.

En ja hoor, toen ik een tijdje later weer eens van de zon lag te genieten in de tuin, zag ik een handje boven de poort zoeken naar de schuif om de poort open te maken. “Sorry buurman, die zit tegenwoordig goed op slot,” riep ik hem toe. “Had je iets van me nodig?” vroeg ik. Hij wist volgens mij niet zo goed wat hij moest zeggen, want er kwam een ietwat onsamenhangend verhaal uit. “Ik heb ook een voordeur hoor, mét bel mocht je iets willen vragen. Dat werkt nog veel handiger!” Hij herstelde en met een slap excuus ging hij huiswaarts. Ik weet vrij zeker dat hij vervolgens vanuit het slaapkamerraam nog heeft staan kijken, maar hij kon in elk geval niet meer aan me zitten of zomaar mijn huis binnen stappen.

Ik mis dat huis met heerlijke tuin tot op de dag van vandaag nog steeds. Maar ik hoop nooit meer naast zo’n engerd te wonen! Heb jij wel eens wat geks meegemaakt met je buren? Ben benieuwd naar jouw verhaal! xo Daisy 

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Laury schreef:

  Wat een aparte buren heb jij gehad zeg. Oeh krijg er gewoon kippenvel van! Slim dat je vader een schuifslot heeft aangeschaft!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ach, het houd je bezig 😉 Ik voel me in mijn huidige straat wel suuuuper normaal hahaha volgende huis hopelijk meer geluk

   Liked by 1 persoon

 2. Astrid schreef:

  Heeeeel lang geleden ging ik t huis en samenwonen voor t eerst met mn (ex-)vriendje. Twee deuren verder woonde een vrouwke met een hondje. Je weet wel, zo’n type waar je n vloerzwabber van zou kunnen maken als je er van achter een steel in zou steken. Diverse keren per dag ging de voordeur open en liep die zwabber door alle voortuinen te banjeren én zijn behoeftes te doen. We vroegen de buurvrouw om haar hond uit onze tuin te houden. Er kwam een slap excuus. Kortom, ze ging er niks doen. Ik was het al gauw zat en heb de keutels in n oude krant gewipt en op de deurmat van de voordeur gelegd. Of het hielp? Ik had het beter door de brievenbus naar binnen moeten kieperen!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Hahaha ja dat was misschien beter geweest! Wat asociaal zeg pfff neem dan geen huisdier

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s