Lekker in een Potje: Rosemary Damaged Hair Mask

Mijn doelstelling om een jaar niet naar de kapper te gaan hakt er na maand 10 – en veel mooie zon – wel een beetje in. De puntjes beginnen wat droog en soms wat weerbarstig aan te voelen. Tijd voor wat verwennerij voor mijn lokken! Al een hele poos had ik het Lekker in een Potje Rosemary Damaged Hair Mask liggen, wachtend op het moment dat mijn haar het écht nodig had. Benieuwd naar mijn ervaring?

homeofdaisies lekkerineenpotje rosemary damaged hair mask masker haar rozemarijn kruiden vegan veganistisch friendly home made love liefde droog gespleten puntjes zomer zon haarproduct keukentafel

Dit is de mini variant, maar het marker is ook in grote potten verkrijgbaar. Naast een hele berg liefde (eigenaresse Dewi maakt alles helemaal zelf aan het keukentafel!) bevat het potje organische kokosolie, rozemarijnolie en vitamine e olie. Een berg, heerlijk ruikende olie dus die mijn droge puntjes goed kunnen gebruiken!

homeofdaisies lekkerineenpotje rosemary damaged hair mask masker haar rozemarijn kruiden vegan veganistisch friendly home made love liefde droog gespleten puntjes zomer zon haarproduct keukentafel

Voordat je het dikke goedje in je haar smeert, moet je je haar nat maken. De eerste keer deed ik dat bij de wasbak, maar uiteindelijk bleek dat toch niet zo handig. Ik adviseer dus ook gewoon dit product in de douche te gebruiken. Smeer het haarmasker dus op nat haar en laat het 10 minuten intrekken. Daarna uitwassen met shampoo.

Doordat het hoofdingrediënt kokosvet is, is het product een beetje hard en korrelig. Maar als je het met je vinger uit het potje lepelt, smelt het bijna in je hand. Het smeert dus uiteindelijk wel goed uit. Zoals ik eerder zei, het ruikt echt heerlijk! Rozemarijn heeft echt een frisse geur. Doordat je het met shampoo uitwast, blijven er geen restjes in je haar achter. Ik heb het met verschillende shampoo’s geprobeerd en elke keer weer voelde mijn haar daarna zacht, soepel en gehydrateerd aan. Echt een fijne behandeling voor droge puntjes dus!

homeofdaisies lekkerineenpotje rosemary damaged hair mask masker haar rozemarijn kruiden vegan veganistisch friendly home made love liefde droog gespleten puntjes zomer zon haarproduct keukentafel

Omdat het niet vet aanvoelt daarna is het zeker ook te gebruiken op je hele haar. Met de zon en zwemmen in de zee of in het zwembad, kan je haar nogal snel droog en weerbarstig aanvoelen. Verzorg het dus goed en geef het een boost met het vegan friendly haarmasker vol liefde van Lekker in een Potje.

Lekker in een Potje is verkrijgbaar op Etsy, in verschillende winkels en ze staat regelmatig op leuke braderieën en festivals. Ze organiseert ook super leuke workshops. Like meteen de Facebook pagina om te kijken wanneer ze bij jou in de buurt is! Ik heb eerder andere producten van Lekker in een Potje geprobeerd. De review hiervan lees je hier.  xo Daisy 

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Marleen schreef:

    Hij lijkt me erg fijn! 🙂

    Liked by 1 persoon

  2. manon pinkster schreef:

    Oh wat een bijzonder product! Klinkt erg fijn :D.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s