Mijn week in plaatjes #27

Wat een zinderend hete week was het. Letterlijk. Zweten geblazen maar ook een heleboel genieten, zonnen, dansen in de regen, leuke dingen doen, voorbereidingen treffen en niet meer weten welke dag het vandaag is. Kijk je mee?

homeofdaisdies mijn week in plaatjes plog foto's food eten magic mike xxl strand zon vlissingen regen dansen auto chocola tony's

Woensdag was het echt unbelievably hot! Ik ging in de lunchpauze even naar de groentenboer om fruit te halen en was blij dat ik weer op kantoor zat. Nu vind ik de climat control opeens een stuk minder stom haha! Wel dus super veel lekker fruit gehaald voor weinig geld, want er waren een berg goede aanbiedingen: zo had ik een kleine watermeloen voor 1 euro en een ananas voor 89 cent. Score! Ik probeerde die dag een beetje gezond en licht te eten, maar half de middag had ik alweer trek dus maakte ik noodles. Lang geleden dat ik die heb gegeten en de geur doet me altijd denken aan Transavia, omdat ik ook altijd noodles eet in het vliegtuig. Rare gewoonte? ’s Avonds gingen we met een groep meiden naar Ladies Night Magic Mike XXL en daarvoor bij de Mac eten. Serieus, zinderend heet hahaha zowel mijn Big Mac (wilde op een of andere rare manier maar niet afkoelen..?) en die film helemaal. Hele leuke dag!

homeofdaisdies mijn week in plaatjes plog foto's food eten magic mike xxl strand zon vlissingen regen dansen auto chocola tony's

homeofdaisdies mijn week in plaatjes plog foto's food eten magic mike xxl strand zon vlissingen regen dansen auto chocola tony's

homeofdaisdies mijn week in plaatjes plog foto's food eten magic mike xxl strand zon vlissingen regen dansen auto chocola tony's

homeofdaisdies mijn week in plaatjes plog foto's food eten magic mike xxl strand zon vlissingen regen dansen auto chocola tony's

homeofdaisdies mijn week in plaatjes plog foto's food eten magic mike xxl strand zon vlissingen regen dansen auto chocola tony's

Donderdag werkte ik alleen de ochtend en had ik de middag vrij genomen. Jochem was namelijk ook vrij en omdat het zulk lekker weer was had ik afgesproken dat we naar het strand zouden gaan. Nou niet dus, want ik keek de hele ochtend al uit over een vreselijk grauwe lucht. Balen! Toen ik op buienradar keek zag ik dat het ook nog zou gaan regenen. Daarom besloten we maar naar het terras te gaan, kun je tenminste droog zitten als het regent. Onderweg daarheen zei Jochem dat we ook wel alvast bij de juwelier onze trouwringen konden bestellen. Deze hadden we al heel lang geleden uitgekozen en omdat het toch nog maar iets langer dan 3 maanden duurt konden we nu wel bestellen. Wat was dat een goed idee want toen we in de winkel stonden kwam de stortbui! Daarna nog op het terras gezeten en toen het opklaarde toch maar naar het meertje in de buurt gefietst en in de zon gelegen. We aten pizza en dronken nog cocktails in het park bij ons huis. Een ideale dag uiteindelijk!

homeofdaisdies mijn week in plaatjes plog foto's food eten magic mike xxl strand zon vlissingen regen dansen auto chocola tony's

homeofdaisdies mijn week in plaatjes plog foto's food eten magic mike xxl strand zon vlissingen regen dansen auto chocola tony's

homeofdaisdies mijn week in plaatjes plog foto's food eten magic mike xxl strand zon vlissingen regen dansen auto chocola tony's

Vrijdag werkte ik ’s morgens thuis en ’s middags besloot ik aan het kanaal te gaan liggen. Daar was het best druk dus had ik helaas een schaduwplek. Na een uurtje lag ik uiteindelijk toch in de zon. Heerlijk, even alleen weg. Ik tikte nog wat blogjes en las mijn boek bijna uit. Het was dat ik heel nodig moest plassen en dus naar huis moest maar anders had ik er nog lang gelegen hoor. Zo fijn! Daarna met Jochem in het park nog in de zon gechilled, muziek en hapjes erbij die als avondeten diende. ’s Avonds was het nachtmarkt in de stad en we hebben werkelijk 6 rondjes gelopen voordat we een plekje op het terras hadden bemachtigd. Toevallig liep mijn moeder met een vriendin voorbij en hebben we vervolgens echt de hele avond gekletst. Leuk!

homeofdaisdies mijn week in plaatjes plog foto's food eten magic mike xxl strand zon vlissingen regen dansen auto chocola tony's

homeofdaisdies mijn week in plaatjes plog foto's food eten magic mike xxl strand zon vlissingen regen dansen auto chocola tony's

homeofdaisdies mijn week in plaatjes plog foto's food eten magic mike xxl strand zon vlissingen regen dansen auto chocola tony's

homeofdaisdies mijn week in plaatjes plog foto's food eten magic mike xxl strand zon vlissingen regen dansen auto chocola tony's

Zaterdag veel voor homeofdaisies.nl voorbereid, veel meer dan ik vooraf had gepland. Ik kon zo lekker doorwerken! Iets na 12 uur was ik klaar en had met Lotte afgesproken om naar het strand te gaan. Toen ik op de snelweg reed haar kant op begon het gewoon te regenen! Ik dacht nog, tot zover mijn eerste echte stranddag… Maar bij haar aangekomen was het weer goed dus nog wel gegaan. Uiteindelijk op het strand nog wel een kleine regenbui gehad maar dat was zo voorbij. Toen onverwacht (voor het eerst dit jaar!) gebarbecued. Jochem kwam na zijn werk met de trein achteraan, super fijne avond gehad. Jammer dat we op tijd weg moesten want ik had alleen mijn zonnebril op sterkte mee en dat rijdt toch een beetje lastig in het donker 😉

homeofdaisdies mijn week in plaatjes plog foto's food eten magic mike xxl strand zon vlissingen regen dansen auto chocola tony's

homeofdaisdies mijn week in plaatjes plog foto's food eten magic mike xxl strand zon vlissingen regen dansen auto chocola tony's

homeofdaisdies mijn week in plaatjes plog foto's food eten magic mike xxl strand zon vlissingen regen dansen auto chocola tony's

homeofdaisdies mijn week in plaatjes plog foto's food eten magic mike xxl strand zon vlissingen regen dansen auto chocola tony's

Zondag was mijn schoonvader jarig. Relaxte middag gehad met de familie, met als hoogtepunten het spelletje ‘negerzoenen eten zonder handen’, waarin Jochem 2x winnaar was en ik beide keren de tweede plek had. Super grappig, zeker de mensen die hem niet in 1x naar binnen kregen. Het zat overal, heerlijke smeerboel! Dit is een spelletje dat ik als kind altijd op mijn kinderfeestje deed, echt briljant. Moet je zeker een keer doen! Ohja en meteen de tweede barbecue van het jaar achter mijn kiezen. Ik denk dat ik de rest van de week vega eet…

homeofdaisdies mijn week in plaatjes plog foto's food eten magic mike xxl strand zon vlissingen regen dansen auto chocola tony's

Maandag vroeg eruit want ik mocht ’s morgens assistent fotograaf spelen. Altijd heel leuk om te doen, reflectiescherm vasthouden, jasjes recht trekken en het ‘model’ (in dit geval een monteur) aan het lachen maken. Dat is nog eens een goed begin van je ochtend want ik heb echt lol gehad. Deze maandag werkte ik de hele dag, want ’s middags was ik zelf gevraagd foto’s te maken bij de diploma uitreiking van onze leerling monteurs. Jochem was dus de hele dag alleen en heeft lekker kunnen klussen. Dat maakt de vrouw ook weer blij 😉 Toen ik thuis kwam nog eventjes in de zon gezeten met een nieuw boek. Ik was meteen verknocht en dus ook de rest van de avond gelezen! Wel aan de PMS dus vlak voor sluitingstijd nog ff snel om wat lekkernijen gefietst haha

homeofdaisdies mijn week in plaatjes plog foto's food eten magic mike xxl strand zon vlissingen regen dansen auto chocola tony's

homeofdaisdies mijn week in plaatjes plog foto's food eten magic mike xxl strand zon vlissingen regen dansen auto chocola tony's

homeofdaisdies mijn week in plaatjes plog foto's food eten magic mike xxl strand zon vlissingen regen dansen auto chocola tony's

homeofdaisdies mijn week in plaatjes plog foto's food eten magic mike xxl strand zon vlissingen regen dansen auto chocola tony's

Dinsdag had ik een nieuw, lekker theetje meegenomen naar mijn werk. Jasmijn thee. Heerlijk! Ik had ’s middags weer zin in chocola, maar had enkel deze mueslireep. Na het werk moest ik boodschappen doen en toen ik bij mijn auto aankwam ontdekte ik een dikke vette kras op de achterkant. Ohhh wat was ik boos! Ik snap echt niet wat mensen bezield om spullen van anderen kapot te maken. En niet eens een briefje achterlaten! Grrrr! Ben werkelijk de rest van de dag chagrijnig geweest. Voor ’t eten dus maar even snel een wrap in elkaar geknald, glaasje wijn erbij.

homeofdaisdies mijn week in plaatjes plog foto's food eten magic mike xxl strand zon vlissingen regen dansen auto chocola tony's

homeofdaisdies mijn week in plaatjes plog foto's food eten magic mike xxl strand zon vlissingen regen dansen auto chocola tony's

homeofdaisdies mijn week in plaatjes plog foto's food eten magic mike xxl strand zon vlissingen regen dansen auto chocola tony's

homeofdaisdies mijn week in plaatjes plog foto's food eten magic mike xxl strand zon vlissingen regen dansen auto chocola tony's

Tot zover mijn week. Hoe was jouw week? Vond het een super leuke week, maar het einde was behoorlijk KAK! xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s