Ik wil bruine benen en wel NU!

Mijn eeuwige droom is om bruine benen te krijgen. Op een of andere manier heb ik gewoon geen pigment daar. Ik kan bakken, braden, smeren of niet. Bruin worden ze niet. Rood wel soms, maar bruin? Vergeet het maar! Tijd dus om bruin uit een flesje te halen, want degene die naast me ligt op het strand wordt gewoon nóg bruiner omdat mijn melkflessen de zon nog extra reflecteren.

homeofdaisies benen wit ginger roodharig rood blank bleek zelfbruiner pigment

Dus ik kocht eerst de een en later ook de ander. Ik scubde van te voren. Bracht het aan met een oude washand, zodat ik niet van die lelijke vlekken zou krijgen op mijn handen. Ik probeerde niet te dik te smeren, want ook dan krijg je van die oempa loempa vlekjes. Smeren deed ik ’s morgens en liep dan vervolgens een uur moeilijk te doen in mijn korte broek omdat ik nergens op durfde te zitten, bang om ook vlekken te maken op de bank. Wat een paniek.

homeofdaisies benen wit ginger roodharig rood blank bleek zelfbruiner pigment

Om niks. Niks? Nee, niks. Geen kleurverschil. Na dagen achtereen netjes smeren, zag ik een heel heeel heeeeel klein beetje kleurverschil maar dat was het dan ook. De washand, die was wel bruin. Maar mijn benen? Nehh! En ik dacht nog, koop nu geen goedkope troep. Dus ik had ook gewoon best wel 11 euro dure zelfbruiner gekocht. Van L’Oréal. Ik bedoel, hallo, da’s toch een goed merk. Dat moet dan toch werken? Maar nee, mijn benen doen niet aan pigment, zelfs niet uit een flesje. Hoe frusty?! Toen nog met een Kruidvat eigen merk geprobeerd, maar wederom hetzelfde non existing effect…

homeofdaisies benen wit ginger roodharig rood blank bleek zelfbruiner pigment

 

Wat ik wel heb, is dat ik een tijdje terug mijn enkels heb verbrand op een zondagmiddag op het terras. Ik had mijn broek een beetje opgerold. Gewoon, casual. Niks bijzonders. Maar ik was dus een beetje verbrand kwam ik later achter en nu, weken later, lijkt het dus of ik van die zelfbruinervlekken op mijn enkels heb, want die zien er gewoon anders uit dan de rest van m’n benen.

homeofdaisies benen wit ginger roodharig rood blank bleek zelfbruiner pigment

En nu zullen jullie misschien denken: meid wat zit je te zeiken, ga gewoon spray tannen. En dat ben ik an sich wel met je eens. Maar zoveel betalen terwijl je het er na een paar dagen alweer afgewassen hebt, plus dat je meteen nieuw beddengoed moet kopen. Nee, dan maar geen bruine benen.

Conclusie. Ik ga nooit bruine benen krijgen. Period. Ik moet me er maar bij neer leggen vrees ik. Wel merk ik dat ik af en toe nieuwe sproetjes krijg op mijn benen dus wie weet heb ik over 20 jaar zoveel sproetjes dat ze alsnog bruin lijken. Life of a Ginger 😉 xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s