Kaviar Gauche for Catrice + Kruidvat Vlinderkwast review

Hij lag al een paar weken op me te wachten, de Kaviar Gauche for Catrice Limited Edition Blurring Powder Pearls. Dé sensatie op high lighter gebied momenteel. Maar ik had geen goede kwast in mijn stash. Toen stuitte ik uiteindelijk op het Vlinderpenseel van Kruidvat, ideaal voor het licht aanbrengen van blush, bronzer en high lighter. En nu test ik het eindelijk allemaal uit!

homeofdaisies kruidvat kaviar gauche for catrice blurring pearls professional vlinderpenseel pro 12 kwast brush high lighter blush bronzer review limited edition

homeofdaisies kruidvat kaviar gauche for catrice blurring pearls professional vlinderpenseel pro 12 kwast brush high lighter blush bronzer review limited edition

Het vlinderpenseel pro 12 komt uit de Kruidvat Professional collectie, waar ik al meerdere penselen van bezit. Stuk voor stuk fijne brushes met 100% natuurlijk haar. Het penseel komt in een prachtige zwarte doos met wit en zilveren opdruk. De kwast heeft hele lichte, zachte haartjes die in waaier-vorm staan. De steel heeft een matte afwerking waardoor hij goed vasthoudt, ook al heb je glibberige handen. Dat werkt heel fijn!

homeofdaisies kruidvat kaviar gauche for catrice blurring pearls professional vlinderpenseel pro 12 kwast brush high lighter blush bronzer review limited edition

Doordat de haren plat zijn (en dus niet rond) kun je het product heel licht en subtiel aanbrengen. Iets wat je met high lighter op zich wel wilt, want je wil niet als een glimmende discobal de deur uit. In elk geval niet overdag 😉 Doordat de haren en het penseel zo licht zijn brengt het heel makkelijk aan. Ook hoef je niet hard te drukken of met geweld door je product heen te gaan. Het werkt echt ontzettend goed.

homeofdaisies kruidvat kaviar gauche for catrice blurring pearls professional vlinderpenseel pro 12 kwast brush high lighter blush bronzer review limited edition

De hele Kaviar Gauche for Catrice collectie ziet er uit als to die for. Maar echt! Prachtige verpakkingen met nog mooiere opdruk. Het doosje zelf is van doorzichtig plastic, maar dit is zo goed gedaan dat het er gewoon uitziet alsof het glas is. De deksel is off white met fenomenaal glimmend gouden opdruk met bloemen en fantastisch font. Ben ik enthousiast? Nee joh, hoe kom je erbij?!

homeofdaisies kruidvat kaviar gauche for catrice blurring pearls professional vlinderpenseel pro 12 kwast brush high lighter blush bronzer review limited edition

Met twee keer draaien heb je het doosje open en komen de blurring pearls tevoorschijn. Wat ik me wel afvraag is waarom ze het zo hebben genoemd, terwijl het overduidelijk een high lighter is. Blurren betekent letterlijk ‘vaag maken’ en het is toch niet zo dat ik mijn hoofd real life ga Photoshoppen? Anyway, de shine komt je tegemoet want de pareltjes liggen er glimmend bij. Je zou ze zo aan een ketting rijgen!

homeofdaisies kruidvat kaviar gauche for catrice blurring pearls professional vlinderpenseel pro 12 kwast brush high lighter blush bronzer review limited edition

Zoals ik al zei, de vlinderkwast hoef je maar heel licht door het doosje te halen om het poeder op te nemen. Met een paar snelle vegen breng je het product makkelijk aan op je gezicht. De glans is fantastisch, dus je hoeft echt niet veel te gebruiken om een healthy, glowy look te krijgen. Ik heb het dit keer enkel op mijn jukbeenderen aangebracht, maar breng het ook eens op het puntje van je neus, puntje van je kin en in je cupidboog aan.

homeofdaisies kruidvat kaviar gauche for catrice blurring pearls professional vlinderpenseel pro 12 kwast brush high lighter blush bronzer review limited edition
Zonder high lighter

homeofdaisies kruidvat kaviar gauche for catrice blurring pearls professional vlinderpenseel pro 12 kwast brush high lighter blush bronzer review limited edition

homeofdaisies kruidvat kaviar gauche for catrice blurring pearls professional vlinderpenseel pro 12 kwast brush high lighter blush bronzer review limited edition
Met subtiele glow

Beide producten vind ik heel fijn werken, maar als je de Blurring Pearls wilt zou ik zeker snel naar Kruidvat rennen. Omdat het een Limited Edition is die graag gewild is, vliegt hij de winkels uit! Hij wordt aangevuld tot de voorraad strekt, dus wees erbij. De Blurring Pearls van Kaviar Gauche for Catrice kosten €4,59 voor 25 gram en het Vlinderpenseel pro 12 kost €4,99. xo Daisy 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s