Weg smelten bij Magic Mike XXL

Een bloedhete woensdag. Zweet op de snaveltjes van het fietsen. Geen airco bij de Grote Gele M en ook de frietjes wilden maar niet afkoelen. Zelfs luchtige jurkjes en opgestoken kapsels brachten ons geen koelte toe. Nee, we gingen naar Magic Mike XXL en zelfs als het 15 graden onder nul was geweest beloofde het een hete avond worden. En man, man, man, dat werd het hoor! (no spoilers!)

homeofdaisies magic mike xxl bios bioscoop movie ladies night

Normaal ben ik niet zo van in de zomer naar de bios gaan (hallo, waarom binnen zitten als je naar het strand kunt?!) maar toen ik een maand of 2 geleden al zag dat deze Ladies Night Magic Mike XXL toonde MOEST ik gewoon kaartjes bestellen. Dus met 4 vriendinnen naar de film op deze zinderende avond. Ik ben al sinds Step Up helemaal fan van de moves (oké and the body) van Channing Tatum. Die ondeugende blik… tsja, daar kun je toch niks anders aan doen dan voor vallen?

Het is alweer een tijdje geleden dat ik de eerste Magic Mike heb gezien en eerlijkheidshalve moet ik daarbij vermelden dat ik niet zo heel erg op het verhaal heb gelet. Ik was vooral enorm afgeleid door al die ontblote buikspieren en voerde daar vervolgens hele gesprekken over met Anne. Maar goed, de grote lijnen van het verhaal wist ik nog wel. Mike en zijn vrienden zijn strippers en maken het leven van vele vrouwen (met handjes vol dollar-bills) voor eventjes helemaal geweldig.

Zo niet anders in deze film. Toen het nummer ‘Pony’ ook in de XXL versie van Magic Mike werd gespeeld en onze Mike zijn oude moves herinnerde, zat de zaal opeens vol met gillende bakvissen. En ja, ik was er één van! Natuurlijk besluit hij zijn oude vrienden op te zoeken en natuurlijk komen er weer een hoop dansjes in semi-ontblote lichamen voorbij. Natuurlijk, want anders zou het geen Magic Mike film zijn.

Het leuke is dat er werkelijk voor ieder wat wils is. De grote, brede, gespierde, blanke Mike. De kleine, ielige, toch wat gespierde, blanke, jonge, model-face Ken (hoe toepasselijk is zijn naam ook!). De grote, gespierde, getinte, zwart-met-op-de-juiste-plekken-grijs harige Richie. De iets kleinere, maar zeker niet minder lekkerdere, gespierdere en getinte Tito. En dan Tarzan. Tsja. Ik hoop dat 50+ vrouwen de hots voor hem hebben, maar other than that vind ik hem eerlijk gezegd een beetje creapy. En dan heb ik het nog niet over alle andere mannen die voorbij komen waaien.

Het verhaal vond ik serieus echt heel leuk. Goed in elkaar gezet, fantastische humor. Echt heel goed! Alleen vroeg ik me op één punt af waarom we opeens naar een romantische komedie zaten te kijken. Oh en 1x snapte ik de muziek onder de film niet helemaal, maar dat was misschien ook wel zo bedoeld. Het stuk in die supermarkt moest ik bijna janken van het lachen, zoooo tof gedaan! Die kassière verdient serieus een prijs voor het meest strakke gezicht houden tijdens een té komische scène. That’s all I’m saying! 

Anyway, buitenom de blote buikjes en heel strak gechoreografeerde dansjes was het ook gewoon een hele goede, leuke, vermakelijke film. Ga ik zeker nog een keer kijken! Aanrader dus. Zeker gaan. Helemaal als jouw bios wel airco heeft (de onze dus niet, pfffff…). En ik heb ook een mega girl-crush gekregen op Zoë. Ga maar kijken, je zult het ook hebben! Oh en mijn favo Anne-moment is toen ze keihard door de zaal schreeuwde “I volunteer for tribute!” hahaha! Veel plezier xo Daisy

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s