Mijn week in plaatjes #26

Wat was het weer een fijne week met als hoogtepunt mijn redelijk onverwachtse bezoek aan Concert at Sea (ik hoorde de dinsdag ervoor dat ik 2 kaartjes had gewonnen). Het heerlijke weer, leuke blogs schrijven en hard werken hoorden er natuurlijk ook bij. En… ik maakte Facebook winnares Monica blij met de surprisebox. Kijk je mee?

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

Woensdag werd ik zowaar uitgerust wakker. Kun je het geloven? Echt, het was al zo lang geleden dat ik wakker werd en me daadwerkelijk fris en fruitig voelde. Ook was ik iets voor de wekker wakker dus had ruim de tijd om lekker te tutten in de badkamer. Heerlijk begin van de dag! En dan alsnog bijna te laat op je werk komen, hoe is het mogelijk haha! Ik had dus geen tijd meer om brood te smeren, dus genoot van een heerlijke lunch uit de kantine. Vissoep, hmmm! Deze middag kreeg ik ook de kaartjes voor Concert at Sea binnen, maar wat was het ff een gepuzzel om alles goed in te vullen. Met het nieuwe systeem willen ze voorkomen dat kaartjes op de zwarte markt verhandeld worden maar ben echt een kwartier tot 20 minuten bezig geweest met alles invullen. Maar goed, yay, gratis kaartjes! Over een aantal weken zijn Jochem en ik een weekje vrij en we besloten naar Maastricht te gaan. Na wat onderzoek op Internet een hele leuke actie bij NS gevonden met trein en overnachting. Heb er zin in! Vorig jaar waren we er een dagje en was ons heel goed bevallen. En omdat ik toch zoveel energie had ben ik, nadat ik nog even een theetje in het park had gedaan na het eten, nog gaan aqua gymmen met Sophie. Hield er wel een serieuze bloedblaar aan over, maar die heeft Jochem zachthandig lekgeprikt.

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

Donderdag scheen de zon flink, heerlijk! Ik was alleen op kantoor en bedacht me dat ik al de hele week behoorlijk last van m’n nek en schouders had en dat ik echt eens naar de fysio moest. Toen ik uiteindelijk een afspraak had (het had wat voeten in de aarde omdat de planning niet klopte ofzo) kon ik in de lunchpauze langskomen. En dat heb ik geweten, man man man wat een drama! Ik werd behandeld met dry needling en ik zal nog wel eens een uitgebreid verslag hiervan tikken, maar voor mij nooit meer. Verschrikkelijk zeg! Ik was misselijk, barstende koppijn en mijn spieren deden veel meer zeer dan voorheen. Hier heb ik echt nog tot zaterdag mee gelopen. Bah! Eind van de dag was de misselijkheid gelukkig wat weggezakt en deed ik nog wat boodschapjes bij Action. Natuurlijk weer een dinnerdate met Anne en op de weg naar huis genoot ik van de mooie luchten. Wat woon ik toch in een heerlijke stad!

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

Vrijdag was ik soort van best wel vergeten mijn wekker te zetten. Oeps! Ik werd wakker omdat Jochem zich ging aankleden en toen was het al kwart voor 9. Gelukkig werkte ik thuis, dus zette ik snel de laptop aan en at mijn ontbijtje achter het scherm. Ook mijn lunch was achter de pc, want na mijn gewone werk was het tijd voor bloggen. ’s Middags op pad geweest voor de surprisebox voor Monica. Zij won afgelopen week de Facebook actie! De dag vloog werkelijk voorbij en toen ik weer thuis was had ik het snikheet. Gelukkig bedacht ik me dat ik nog ergens een ventilator had, ooit eens gekregen van een vriendje en die mocht ik houden haha. Fijn! ’s Avonds bij Jochem zijn ouders gegeten, daarna nog een aflevering #oitnb gekeken en toen alweer op tijd naar bed.

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

Want.. zaterdag Concert at Sea! Omdat ik vrijdag niet helemaal alles had kunnen doen wat ik wilde doen, moest ik ’s morgens nog een blogje afmaken voor zondag. Alleen was ik echt mega vroeg wakker, dus kon ik op mijn gemakje nog mijn nagels lakken en zelfs de blog van dinsdag tikken. Soms is vroeg wakker zijn echt wel handig! 😉 Daarna boodschapjes gedaan en tas ingepakt en toen was het alweer tijd om richting Mariska te rijden. Zij woont vlakbij het festivalterrein en we mochten bij haar overnachten. Super fijn, want dan hoefde ik niet ’s nachts nog helemaal naar huis te rijden. Nadat we ons hadden geïnstalleerd (en ingesmeerd want poeh wat was het heerlijk weer!) liepen we naar CAS. Dat was ongeveer 20 minuutjes over de dijk. Lang verhaal kort: heerlijk van het weer genoten, Miss Montreal, Liptease, Matt Simons, Counting Crows en Blof gezien. Van Chefs’ Special genoten terwijl we op het strand lagen. Lekker veel slechte dingen gegeten (Pizza, friet, broodje kroket, Swirl, Bami, Loempia’s), radler’s en mojito’s gedronken en een rondje in het reuzenrad geweest met Jochem. Totaal, helemaal géén bekenden gezien terwijl mijn Facebook en Instagram de volgende dag wel wat anders zei hahaha. Alles bij elkaar: héle fijne dag. Dit was mijn eerste CAS en er gaan er zeker nog meer volgen! (Video’s zal ik niet hier posten, die vind je op mijn Instagram).

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

Zondag beetje uitgeslapen en daarna met de hele bups ontbeten en gekletst. Toen we uiteindelijk om 14.00 uur thuis waren was ik echt gesloopt. Hele dag op de bank #oitnb gekeken en vroeg gaan slapen. We zijn nu net met seizoen 3 begonnen maar ohhh dat einde van seizoen 2!! Ben heel benieuwd of we daar meer te weten van komen (no spoilers please!). Voor avondeten snel een wrap in elkaar geknald, lekker met kokosrasp en mango chutney 🙂

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

Maandag viel het best een beetje tegen om uit bed te komen. Ik was nog steeds niet helemaal uitgerust ondanks dat ik bijna 10 uur had geslapen! Het is nog steeds super druk en heb het idee dat het voorlopig ook niet rustiger wordt. De ochtend was dus zo voorbij. Maar wel lekker op mijn sleehakken gelopen, ondanks dat dat is verboden door mijn ergotherapeut 2 jaar geleden. Toch vond ik dat een ochtendje wel mocht, zeker om deze nieuwe in te lopen 😉 Na een lekkere lunch in de zon stortte ik toch lichtelijk in van het vermoeiende weekend. Eigenlijk weinig anders meer gedaan dan op de bank gelegen. Daar kan ik dan behoorlijk van balen, want mijn lichaam doet er toch iets langer over om te recoveren dan een gezond exemplaar. Wel weer paar afleveringen #oitnb gekeken. Wel kwam er die dag een nieuwe gastblog van mij uit op MyLovelyNotebook.nl. 

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

Dinsdag werd ik redelijk uitgerust wakker. Ik had eindelijk wat tijd om nog wat blogjes van anderen te lezen. Daar kom ik de afgelopen weken weinig aan toe en dat vind ik jammer. Ik heb aardig wat vaste bloggers die ik volg en loop gigantisch achter met mijn bloglovin’ lijst. Maar 45 minuten leestijd in de ochtend was fijn! Het was super lekker weer die dag, dus kon zonder jas naar mijn werk. Omdat ik vroeg wakker was had ik ook ruim de tijd voor een heerlijk ontbijtje: kwark met nectarine, aardbeien, muesli en wat honing. Op mijn werk was het wederom erg druk en had eigenlijk niet super in de gaten dat het heerlijk weer was. Tot ik een afspraak buiten de deur had. Man, wat een warmte! Toch wel balen dat ik dan de hele dag binnen moet zitten. Na het werk was het tijd voor boodschappen en wat blog voorbereidingen, want dat was maandag niet gelukt door de vermoeidheid. Omdat het zulk lekker weer was, wilde Jochem vissen. Ik besloot op mijn telefoon wat verder te werken, super handig dat dat kan. Wel had ik daarvoor flinke ruzie gehad met mijn telefoon omdat hij helemaal vast slaat als ik wil bellen of gebeld wordt. Dan zegt ie wel dat ik verbinding heb maar dan hoor ik niks en kan het ook niet wegdrukken. Heel vervelend! Jammer dat ik nog een jaar met deze moet doen.. 😦 Maar toen we in het park zaten, kwam Sophie voorbij lopen. Ze was op weg naar de supermarkt en bracht op de terugweg ijsjes voor ons mee. Super lief (en lekker! Caramel Cornetto, my fav!)

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

homeofdaisies mijn week in plaatjes 26 concert at sea brouwersdam blof liptease matt simons festival outdoor goes stad action werk

 

Hoe was jouw week? xo Daisy

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s