Inhoud surprisebox Facebook actie

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, ben ik sinds een paar weken ook te volgen op Facebook. Om meer mensen bekend te laten worden met mijn blog en dus nieuwe lezers aan te trekken, bedacht ik een actie. Bij 200 likes gaf ik een surprisebox weg. Omdat het natuurlijk een verrassing moest zijn, verklapte ik niet wat de inhoud was. Tot vandaag! Vorige week tikte ik de 200 likes aan, lootte iemand uit (wat een werk zeg zoveel namen invoeren hihi), stuurde de winnares een bericht en deed de goedgevulde box afgelopen vrijdag op de post.

homeofdaisies facebook winactie surprisebox verrassingspakket beauty makeup fashion food chocola max&More catrice lidl treehugger blistex treaclemoon

Als eerst de doos, die kocht ik bij HEMA. Deze zijn super handig, want ze passen gewoon door de brievenbus. Ook zien ze er nog eens heel leuk uit al zeg ik het zelf! Voor 2 stuks betaal je €1,99. Misschien ook tof als je met een snailmail actie meedoet (moet ik ook nog es doen, zo leuk!)

Dan de inhoud. Heel gevarieerd al zeg ik het zelf. Allemaal dingetjes die ik zelf gebruik, fijn vind, lekker vind ruiken of lekker vind smaken op het gebied waarover ik blog: make-up, verzorging, food, fashion en schrijven.

 

Soap Bar Tree Hugger
MAX&MORE eyeshadow palette
Catrice Absolute Nude eyeshadow palette
Treacle Moon One Ginger Morning bath & shower gel
Treacle Moon The Rasberry Kiss hand & body

homeofdaisies facebook winactie surprisebox verrassingspakket beauty makeup fashion food chocola max&More catrice lidl treehugger blistex treaclemoon

Notebook A5 Red roses
Montagne Jeunesse Chocolat Fondy masker
Eros Hydraterend Zee-Algen Poedermasker

homeofdaisies facebook winactie surprisebox verrassingspakket beauty makeup fashion food chocola max&More catrice lidl treehugger blistex treaclemoon

HEMA Mini travel journal
Armband Infinity, Love, Faith
Teenspreiders
Fin Carré witte chocolade

homeofdaisies facebook winactie surprisebox verrassingspakket beauty makeup fashion food chocola max&More catrice lidl treehugger blistex treaclemoon

Blistex moisture max met SPF15
Proefmonsters Nivea douche, Gliss Kur, Schwarzkopf en Nivea dagcrème

homeofdaisies facebook winactie surprisebox verrassingspakket beauty makeup fashion food chocola max&More catrice lidl treehugger blistex treaclemoon

Het paste allemaal maar net in de doos. Toen ik hem naar de post bracht deed die jongen eerst nog moeilijk dat hij niet door de brievenbus zou passen omdat de inhoud de doos een beetje dikker maakte, maar uiteindelijk lukte het toch haha! Natuurlijk heb ik Monica nog een persoonlijk, handgeschreven kaartje meegestuurd.

homeofdaisies facebook winactie surprisebox verrassingspakket beauty makeup fashion food chocola max&More catrice lidl treehugger blistex treaclemoon

Ik vind het zo ontzettend tof dat mijn bereik steeds groter wordt, dat ik steeds meer berichtjes en reacties krijg op zowel mijn blog, Facebook en Instagram. Ik ben nog niet eens een jaar bezig en wat begon als voor de lol een paar keer per week een berichtje plaatsen is uitgegroeid tot structureel 5x per week uploaden op vaste tijden en 2x per week een vast item op een vaste dag. Iemand zei laatst “Maar je hebt niet echt een niche, iets waarin je je onderscheid” en dat is misschien wel zo. Maar alles waar ik over schrijf zijn dingen die ik leuk vind. Ik houd van beauty, verzorging, make-up. Ik houd van mode en shoppen. Koken en eten, daar ben ik dagelijks mee bezig. Mijn huis omtoveren, sjouwen met accessoires zodat het er telkens weer anders uitziet. Knutselen. Ik vind het allemaal leuk en ik denk dat de echtheid van mijn blog het de mijne maakt. Dus als je me al een tijdje volgt of misschien mij vandaag voor het eerst leest. Dank je wel dat ik onderdeel ben van jouw dag vandaag. En ik hoop je snel weer te zien! Want door alleen maar te geven krijg ik al zoveel terug… xo Daisy 

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. sofiemailt schreef:

  Wat een leuke spulletjes! Ik wil binnenkort ook eens zo’n surprisebox maken en kan mooi even inspiratie opdoen. Je hebt echt hele leuk dingen bedacht! 🙂

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Dank je wel voor het compliment 😄 lief! Ik heb vooral gekeken wat ik zelf fijne producten vind. Zorg dat het bij jou past. Succes! Xo Daisy

   Like

 2. Marleen schreef:

  Leuke spulletjes! 🙂

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s