The power of make-up | mijn gezicht

De video waarin Nikki Tutorials (Godin van de make-up. En ze is gewoon Nederlands. Awesooome!) ‘the power of make-up’ liet zien ging een paar weken geleden viral. Ze wilde in de video laten zien dat já ze draagt make-up en néé dat doet ze niet voor andere mensen. Ze doet het voor zichzelf. Dus niet voor jongens, omdat ze onzeker is of om welke andere bullsh*t reden dan ook. En wat make-up voor je kan doen laat ze zien door slechts één helft van haar gezicht te make-uppen. Het verschil is groot en of je het mooier vind dan haar ‘blote billen’gezicht is aan jou. Ik raakte geïnspireerd, want ik ga bijna nooit de straat op zonder make-up. In deze post laat ik je mijn 50/50 gezicht zien. 

homeofdaisies the power of makeup nikkie nikkietutorials inspiratie make-up fotd face motd

Ik ben niet zo all-out gegaan als Nikkie, maar ik wil je met deze foto’s wel laten zien wat make-up voor mij doet. Dit is mijn dagelijkse make-up. Ik teken mijn wenkbrauwen, probeer de donkere strepen onder mijn ogen zo goed mogelijk weg te poetsen, breng wat oogschaduw en mascara op, poeder de boel lichtjes af en soms draag ik lipstick.

bwDSC08495

Door de donkere kringen rond mijn ogen en de roodheid van mijn oogleden, zie ik er vaak moe uit. Zo voel ik me vaak ook haha maar ook als ik echt niet moe ben, zegt mijn gezicht wat anders. Mijn haardos is heel vol en heeft een mooie kastanjerode kleur. Mijn wenkbrauwen daarentegen vallen bijna weg in mijn gezicht. En mijn lippen zijn vrij dun, wat ik best jammer vind. Maar je bent nu eenmaal zoals je bent…

homeofdaisies the power of makeup nikkie nikkietutorials inspiratie make-up fotd face motd

.. En met make-up accentueer en vorm ik mijn gezicht. Niets meer, niets minder.

homeofdaisies the power of makeup nikkie nikkietutorials inspiratie make-up fotd face motd

Het is niet dat ik me onzeker voel als ik zonder make-up over straat ga, maar feit is wel dat ik me beter voel als ik het wel doe. Ik kan me ook echt niet voorstellen om met mijn blote billen gezicht op kantoor te zitten! Maar er komen zeker dagen voor dat ik helemaal niets op heb en als ik dan toevallig naar de supermarkt moe ga ik me écht niet speciaal daarvoor optutten.

Dus lieve lezers en lezeressen, meiden en vrouwen met make-up zijn niet onzeker of doen dit voor de jongens. We doen dit om onszelf goed te voelen of omdat we het gewoon heel erg leuk vinden om met make-up te spelen, te proberen en te experimenteren. We doen dit om onze mooie facetten nog beter uit te laten komen en de dingen die we misschien minder mooi vinden iets te verdoezelen. En we hebben zeker geen photoshop nodig om over straat te durven! Embrace the power of make-up! xo Daisy 

Wil je The Power of Makeup van Nikkietutorials zien?

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Mooi gedaan!! XoXo Olivia 💕

  Liked by 1 persoon

 2. lifetasticnl schreef:

  Je bent ook prachtig zonder make-up! 🙂 x

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   ah dank je wel, lief 🙂

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s