Mijn week in plaatjes #25

Ik geloof niet dat ik ooit zo’n drukke week heb gehad als nu. Oké, misschien toen ik aan het afstuderen was ofzo, maar dat kan ik me niet meer herinneren. Wel heb ik het ook vooral heel druk met leuke dingen doen, alleen tijd om uit te rusten was er nauwelijks. Wel een hoop meegemaakt dus, kijk je mee?

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

Had ik al verteld dat ik het een beetje, behoorlijk, niet normaal druk heb? Ook heel veel leuke dingen hoor, zeker wel, maar soms vraag ik me af hoe ik mijn to do’s ooit gedaan krijg. Zo ook woensdag. De dag vloog daarom voorbij en was ook behoorlijk social afwezig. Ohja ik had wel mijn notitieboekje gesloopt ’s morgens, boooe! Hij is nog lang niet eens op de helft dus ik ga hem proberen te plakken. Hij viel namelijk van m’n schoot af tijdens een vergadering, ik probeerde hem te pakken in de val en toen… scheurde dus de rug. Woensdagavond was mijn enige avond thuis deze week, dus heb flink genoten van het bank-hangen. Eindelijk gingen we verder kijken met #oitnb seizoen 2. Ik wist echt niet meer waar we waren gebleven dus zijn weer opnieuw begonnen. Leuk leuk leuk!

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

Donderdag begon ik met het interviewen van een collega die net zijn scriptie had gehaald. Een heel ingewikkeld verhaal, maar ik vind het altijd super tof om met mensen te praten die me iets kunnen leren. Het was een super technisch onderzoek, met veel wiskunde (hallo, ik ben goed met lettertjes en niet met cijfertjes) en vond dat mijn gesprekspartner het heel duidelijk en op mijn niveau uitlegde. Halverwege de middag mocht ik naar Kamperland, waar het zomerevent van mijn werk plaatsvond. Ik was gevraagd foto’s te maken en het was echt heel goed en leuk georganiseerd. Onze entertainment was Rub Urgert en hij vertelde ons op komische wijze hoe je beter kunt worden dan je collega. Na afloop nog even met hem staan kletsen, blijkt hij gewoon te zijn opgegroeid in mijn woonplaats. Super grappig toch! Ik had verwacht pas laat thuis te zijn, maar dat viel reuze mee, dus ik ben nog even naar de AH en Etos gelopen om lekkere dingetjes voor mezelf te halen. Je moet jezelf toch een beetje verwennen als je zo druk bent 😉

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

Vrijdag was het damesuitje van de communicatieafdelingen gepland. Het was de eerste keer dat ik mee ging en ook meteen de mogelijkheid om een aantal collega’s van het hoofdkantoor te ontmoeten. Helaas waren er last minute veel afmeldingen en gingen we met een klein clubje naar Utrecht. Daar natuurlijk heerlijk gegeten (De Markt is echt een aanrader om te lunchen, super lekker gegeten en ziet er nog eens tof uit ook binnen!), gedronken en geshopt! Leuk eindelijk eens wat mensen van het andere kantoor te ontmoeten. De aankopen die ik deed zie je in de Random Shoplog. Ohja en op de carpoolplek waar we hadden afgesproken zag ik dat ik – ergens tussen de badkamer en de auto – mijn wenkbrauw half was verloren. Oeps! Die heb ik in de stad ff snel bijgewerkt haha ziet er vet vaag uit zo…

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

Zaterdag was ik vroeg wakker, moest veel doen maar was erg moe. Alles ging dus een beetje in slakkengang en heb niet alles kunnen doen wat ik wilde. Wel heb ik mijn shoe stash uitgedund (ik heb namelijk teveel nieuwe gekocht en mijn manden zijn echt te vol hahaha) en deze berg gaat weg. Ze zijn allemaal gaar of kapot. Toen ik me halverwege de middag eindelijk fit genoeg voelde om me aan te kleden en op te tutten, besloot ik naar het terras te gaan. Van zon krijgt iedereen meteen meer energie! Jochem moest tot 17.00 werken en kwam daarna ook gezellig wat drinken. ’s Avonds voor pampus op de bank en vroeg slapen want ik was erg moe.

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

Zondag was het vaderdag! Omdat mijn vader net zo’n zoetekauw is als ik, stond ik al vroeg in de keuken om de twixtaart/millionaires cake/caramel shortbread te maken. Iedereen noemt het anders, is allemaal hetzelfde haha! Het recept poste ik al eens in december. Daarna ging ik aan de slag met mijn andere ‘cadeau’. Hier zal ik later nog eens dieper op in gaan, maar ik heb mijn vader die dag gevraagd of hij me wilt ‘weggeven’ tijdens mijn bruiloft. Natuurlijk zei hij ja, maar ik vond het wel heel erg spannend! Super tof, heb er echt zin in! 🙂 We hebben met de hele familie zo’n beetje de hele middag oude foto’s zitten kijken en vonden er ook nog een boel uit 1989 toen ik als anderhalf-jarige bruidsmeisje was. Cute toch (al zeg ik het zelf haha)?! Ohja en die foto met mijn vader is ook al 3,5 jaar geleden; hij houdt niet op papier zegt hij altijd 😉

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

Maandag had ik een halve nacht wakker gelegen, echt van 3 tot kwart voor 6 ofzo. Ik voelde me niet in staat op tijd uit mijn bed te komen, laat staan mezelf op te dirken. Zo fijn dat ik zulk flexibel werk heb, dus ging ik gewoon thuis werken. Ik kon ook wel lekker door knallen, want ik moest nog een hoop artikelen schrijven en redigeren voor onze interne nieuwsbrief waar ik eindredacteur van ben. Met al die hele leuke dagen afgelopen week waarbij ik niet veel aan werken toe kwam, liep mijn agenda aardig in de soep. Maar gelukkig een beetje kunnen bijwerken. ’s Middags was ik uiteraard doodmoe na zo’n korte en onrustige nacht, dus toen niet veel meer gedaan. Jochem heeft heel veel in het huis gedaan gelukkig, dat scheelt mij ook weer wat kopzorgen. ’s Middags nog samen een aflevering #oitnb gekeken en daarna heeft hij een heerlijk nieuw probeerseltje voor me gekookt. Na wat laatste voorbereidingen voor mijn blog ben ik lekker op tijd mijn bed in gegaan met mijn boek, want dinsdag was het vroeg dag.

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

Om 8 uur had ik namelijk een monteurstraining. Iek! Normaal gaat dan pas mijn wekker en nu moest ik fris en fruitig zijn. Het was even haasten, maar het is me gelukt. Daarna had ik de rest van de dag afdelingsoverleg. Tussendoor nog wel goed nieuws gekregen, want ik heb kaartjes gewonnen voor Concert at Sea aankomende zaterdag. HOE LEUK?! 🙂 Jochem is zowaar die zaterdag vrij dus kwam dat even mooi uit. Super veel zin in! Omdat ik vroeg begon was ik natuurlijk ook een uurtje eerder klaar waardoor ik ruim de tijd had om boodschappen te halen en naar Kruidvat te gaan. Ik kocht daar de Kaviar Gauche for Catrice Limited Edition Blurring Pearls. Ik ben super benieuwd en ga deze zeker binnenkort reviewen. We aten spare ribs, ik had deze nog nooit geprobeerd maar ze waren super lekker!

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

Ik deed trouwens afgelopen weekend een oproep voor de homeofdaisies Facebook pagina en vanaf zondagavond vlogen de likes de pan uit. Ongelooflijk! Ik ben echt sprakeloos! Dinsdagavond haalde ik de 200 likes en dus verlootte ik een surprisebox. De winnares is inmiddels bekend en ze zal aankomend weekend de box ontvangen. Ik ben echt super trots op dit aantal en ik hoop ook echt dat onder de likers serieuze volgers zitten.

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto foto's plog eten food salade utrecht shoppen vaderdag bruiloft trouwen to do notitieboek oitnb serie kijken

Hoe was jouw week? xo Daisy 

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Moniek schreef:

  Wat een fijne prijs om te winnen. Ik ga zaterdag ook naar CAS. Wie weet komen we elkaar nog wel tegen 🙂

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Lijkt me leuk elkaar te zien 🙂 Zeker mooie prijs ben er heeel blij mee!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s