NYC Gel Gloss & Fancy Dotty

Cosmeticamerk NYC heeft een aantal nieuwe nagellaklijnen uitgebracht, waaronder de Gel Gloss en de Fancy Dotty. Vooral die laatste vond ik er super tof uitzien en zelf heb ik nooit eerder Gellak (zonder lamp!) gekocht. Die moest ik natuurlijk even proberen! 

homeofdaisies NYC nagellak gel gloss gellak fancy dotty dotties review handel voeten zomer zonder lamp nolita lolita bronx paparazzi

Ik was vooral benieuwd naar de Gel Gloss. In tegenstelling tot de eerste gellakjes op de markt, is de nieuwe trend gelukkig zonder lamp. Geen gedoe, geen extra aanschaf, maar hopelijk wel hetzelfde effect. Aangezien mijn nagels erg dun zijn en snel scheuren of chippen, is gel voor mij wel ideaal. Na mijn studie heb ik ook ruim een jaar elke vier weken nieuwe gelnagels laten zetten. Maar aangezien dat een dure hobby is ben ik ermee gestopt en over gegaan naar mijn natuurlijke nagels. Ook heb ik één keer gelnagellak laten zetten op mijn natuurlijke nagels bij een salon. Alleen dit was ook totaal geen succes. Dat was ook letterlijk binnen twee uur gechipt. Balen!

homeofdaisies NYC nagellak gel gloss gellak fancy dotty dotties review handel voeten zomer zonder lamp nolita lolita bronx paparazzi

NYC Gel Gloss 500 Bronx Paparazzi belooft tot wel 10 dagen te blijven zitten, maar in mijn geval ben ik al blij als het langer dan 2 dagen zonder afbladderen blijft zitten. En ik kan je meteen vertellen dat dat zo is! 🙂 Pas na 3 dagen lagen er kleine stukjes af. Beginnend bij het begin, hoe lakt ‘ie? Dat vond ik wel een beetje lastig want hij is vrij dik, maar dekt dan weer niet in 1x. Doordat het zo dik is droogt het ook alles behalve snel dus je kunt zeker drie kwartier uittrekken voor het drogen. Dit doe je dus niet ‘even tussendoor’. Dat vind ik wel een minpunt.

homeofdaisies NYC nagellak gel gloss gellak fancy dotty dotties review handel voeten zomer zonder lamp nolita lolita bronx paparazzi

De eerste keer had ik door die droogtijd ook een soort afdruk/printje in mijn nagels omdat ik aan mijn kleding had gezeten. Gelukkig was het niet opvallend. Dat doen we de volgende keer dus wel anders. Het kwastje is middelgroot.

homeofdaisies NYC nagellak gel gloss gellak fancy dotty dotties review handel voeten zomer zonder lamp nolita lolita bronx paparazzi

Doordat hij zo goed blijft zitten, was ik wel bang dat hij er moeilijk af zou gaan. Dat was niet het geval. Met nagellak remover en een wattenschijfje gleed hij zo van mijn nagel af. Fijn! Het ‘Gloss’ gedeelte van de naam begrijp ik ook goed, want hij shined like a diamond! 

homeofdaisies NYC nagellak gel gloss gellak fancy dotty dotties review handel voeten zomer zonder lamp nolita lolita bronx paparazzi

NYC Fancy Dotty is verkrijgbaar in 3 kleuren. Ik koos voor de 005 Nolita’s Lolita een beetje lichtblauw, pastelachtige kleur met natuurlijk de zwarte ‘dotties’! De dotties moet je echt zien als glitters en breng je dus niet heel gelijkwaardig aan. Op de ene nagel zit veel, de andere weinig. Ook kun je hem moeilijk aanbrengen zoals je gewone nagellak aanbrengt. Je kunt het beter deppen, zodat je meer dotties hebt.

homeofdaisies NYC nagellak gel gloss gellak fancy dotty dotties review handel voeten zomer zonder lamp nolita lolita bronx paparazzi

homeofdaisies NYC nagellak gel gloss gellak fancy dotty dotties review handel voeten zomer zonder lamp nolita lolita bronx paparazzi

De lak blijft niet heel goed zitten, maar de dotties zijn mission impossible om weg te halen haha dus ik ben blij dat ik ze op mijn tenen heb gesmeerd. Het ziet er wel leuk en vrolijk uit in de slippers!

homeofdaisies NYC nagellak gel gloss gellak fancy dotty dotties review handel voeten zomer zonder lamp nolita lolita bronx paparazzi

Al met al ben ik over beide lakjes niet mega enthousiast, maar als je lekker ruim de tijd hebt om je nagels te laten drogen is de Gel Gloss van NYC wel fijn omdat hij dagenlang goed blijft zitten. De Fancy Dotty is erg vrolijk en gezellig, maar de kleur is niet langdurig en de dots zijn er bijna niet af te bikken. NYC Gel Gloss is te koop bij Kruidvat voor €2,99 en NYC Fancy Dotty voor €2,49. Welke zou jij proberen? xo Daisy 

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. willeke139 schreef:

  Denk een andere kleur.
  Ben zelf geen paarden.
  Maar heb je wel een goede basecoat of die van NYC peeloff kunnen gebruiken. Dan gaat die glitters er snel mee weg, ook al heb ik al gezien dat je met de gewone huishoudelijk in een leeg flesje en daarin 1/3 water erbij en goed schudden het ook kan gebruiken om makkelijk glitters te verwijderen.

  Het staat je wel en een goede topcoat en die rond af aflakken blijven je nagellak ook goed zitten. Het proberen waard…

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Helpt allemaal niet bij mij alles al geprobeerd. Binnenkort waarschijnlijk wel weer aan de nagelverlenging 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s